Sevdiğini özleyenler buyurun

yat iştimasından sonra koğuşa giriyolarya hani çıkmak yasak bi gelip bakıolarr bütün kızlar toplanmışş ağda yapıooo kaş bıyık alınıo kaydirigubbakcemile2

ayy karıştırdım tatlım.. Özlem böyle yapıyor iştesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

baktım be yavrum cevap yazdım görmedinmi ki.ben biraz odunum hediye konularında.nekss peks güzel fikirler verdi kıs

yok canım ya cevap gelmedii hadi affettim seniiiŞenizŞeniz hiç kıyamam sana benn bu arada sen haftaonu askerinle görüştünmü bakıyım

Nannnnnnnnnn garılarrrrrrrrr, garılarrrrrrrr... Ne çocuğu ne yatağı :nazar: Fingirdek garular sizi :nazar: Buranın maneviyetini bozdunuz lennnnnnn kaydirigubbakcemile İçimdeki tüm özlemler bitti. Hayata küstüm, artık çiceklerime arı sokmuş onlarda açmıo senağlama Siz nediosunuz burda, Azgnlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yat iştimasından sonra koğuşa giriyolarya hani çıkmak yasak bi gelip bakıolarr bütün kızlar toplanmışş ağda yapıooo kaş bıyık alınıo kaydirigubbakcemile2

sübberdi kıs bu deli kaydirigubbakcemile5
böle bi başlık mı açsak ne sengözlerimebaksanab

Nannnnnnnnnn garılarrrrrrrrr, garılarrrrrrrr... Ne çocuğu ne yatağı :nazar: Fingirdek garular sizi :nazar: Buranın maneviyetini bozdunuz lennnnnnn kaydirigubbakcemile İçimdeki tüm özlemler bitti. Hayata küstüm, artık çiceklerime arı sokmuş onlarda açmıo senağlama Siz nediosunuz burda, Azgnlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haklısın he şakkıdı:sm_cool:

yok canım ya cevap gelmedii hadi affettim seniiiŞenizŞeniz hiç kıyamam sana benn bu arada sen haftaonu askerinle görüştünmü bakıyım

Şeniz canım beniimm.rahatladım şimdi sositososito .yaw toplasan 4 saat etmezdi.moralim bozuldu biras.onada şükür gerçi.o 4 saati bulamayanlarda var ama alışmış kudurmuştan beter..:eek:

canım benimm ya ağlamaa ya işte bu satte böyle oluyo işte sapıtıozz ama birazda olsa bizde gülelim ya sende güll nolurrrr geçicek bu günderde geçicekkk of offf

Şeniz canım beniimm.rahatladım şimdi sositososito .yaw toplasan 4 saat etmezdi.moralim bozuldu biras.onada şükür gerçi.o 4 saati bulamayanlarda var ama alışmış kudurmuştan beter..:eek:

olsunn canımmm ya heh sen lafı ağzımdan aldın onu bulamayanlarda varrkötükedihüso
ama senin adına çoookkk sevindim ya ne güsel görüon her hafta sonuu ya bende askerimi çok ösledim yaa

esss deli rüzgar essssde yarime varayım :eek:
bak iste dedim size müslüme baglıycam simdi kendimi kaydirigubbakcemile3
özledik özledik bu hale geldik canım yahihoyyyt

Nannn yoksa bu rüzgar sana mı esdiydiki sen buranın maneviyetini bozdun haaa kaydirigubbakcemile3 Hem ne müslimi gızzzz:nazar: Neye bağlıon kendini mirmirmirmir

deliyis bis yaa
dünyayı biras dalgaya alıcan yoksa geçmessss

aynen canım ya yoksa hayat gerçekten çekilmez ben tek kalınca falan bunalıma giriom ya hemen müzikle beraber ağlamalar falan Allahtan sizler varsınız hepimiz biribirimzi çok ii anlıosda zaman geçiooo:1hug::1hug::1hug:

vallaha bacım gudurdu bunlarr.askerlerinize bunları söleyin valla miting yaparlar kızzlarrr askereee die.. ozaman görürüm sizi sırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile2hepimis seviyos birbirimisi deliler
aşk neler yapıyo yaaa şunalrn haline bahh :p
size doyum olmas ben uyuyorm kıslar öptümm hepinisiiŞeniz

olsunn canımmm ya heh sen lafı ağzımdan aldın onu bulamayanlarda varrkötükedihüso
ama senin adına çoookkk sevindim ya ne güsel görüon her hafta sonuu ya bende askerimi çok ösledim yaa

merak etme canım gün gelcek senınkı temelli yanında olacak ama benimki hala askeeyyyy kalcak.ozamanda ben senın adına sevıncemm canımcımmmŞeniz

ben yeniyim burada sizleri cok sevdim:asigim:
sizde sevdiniz mi beni acabaki meselaki kem kum ayy soramadımda iste:asigim: :asigim:

Ben burda yenileri pata küte dövüom burda :jeyyar: Aha bu delü garulara sor :nazar:
Niye çünki insan sevdüğünü hem sever hem döver kaydirigubbakcemile İlk önce dövüom sonra seviom :nazar:

X