Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktım be yavrum cevap yazdım görmedinmi ki.ben biraz odunum hediye konularında.nekss peks güzel fikirler verdi kıs
yat iştimasından sonra koğuşa giriyolarya hani çıkmak yasak bi gelip bakıolarr bütün kızlar toplanmışş ağda yapıooo kaş bıyık alınıo kaydirigubbakcemile2
Nannnnnnnnnn garılarrrrrrrrr, garılarrrrrrrr... Ne çocuğu ne yatağı Fingirdek garular sizi Buranın maneviyetini bozdunuz lennnnnnn kaydirigubbakcemile İçimdeki tüm özlemler bitti. Hayata küstüm, artık çiceklerime arı sokmuş onlarda açmıo senağlama Siz nediosunuz burda, Azgnlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sübberdi kıs bu deli kaydirigubbakcemile5
böle bi başlık mı açsak ne sengözlerimebaksanab
yok canım ya cevap gelmedii hadi affettim seniiiŞenizŞeniz hiç kıyamam sana benn bu arada sen haftaonu askerinle görüştünmü bakıyım
Nannnnnnnnnn garılarrrrrrrrr, garılarrrrrrrr... Ne çocuğu ne yatağı Fingirdek garular sizi Buranın maneviyetini bozdunuz lennnnnnn kaydirigubbakcemile İçimdeki tüm özlemler bitti. Hayata küstüm, artık çiceklerime arı sokmuş onlarda açmıo senağlama Siz nediosunuz burda, Azgnlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şeniz canım beniimm.rahatladım şimdi sositososito .yaw toplasan 4 saat etmezdi.moralim bozuldu biras.onada şükür gerçi.o 4 saati bulamayanlarda var ama alışmış kudurmuştan beter..
esss deli rüzgar essssde yarime varayım
bak iste dedim size müslüme baglıycam simdi kendimi kaydirigubbakcemile3
özledik özledik bu hale geldik canım yahihoyyyt
deliyis bis yaa
dünyayı biras dalgaya alıcan yoksa geçmessss
deliyis bis yaa
dünyayı biras dalgaya alıcan yoksa geçmessss
olsunn canımmm ya heh sen lafı ağzımdan aldın onu bulamayanlarda varrkötükedihüso
ama senin adına çoookkk sevindim ya ne güsel görüon her hafta sonuu ya bende askerimi çok ösledim yaa
ben yeniyim burada sizleri cok sevdim:asigim:
sizde sevdiniz mi beni acabaki meselaki kem kum ayy soramadımda iste:asigim: :asigim:
ben yeniyim burada sizleri cok sevdim:asigim:
sizde sevdiniz mi beni acabaki meselaki kem kum ayy soramadımda iste:asigim: :asigim: