Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heheherkes kendi sevglsiyle gitse güsel olurdu emeeee
Şafak 34 kıslar ....................
kıslarrr rumelim bitti rujum bittiiii ayyy kantindede satılmazki kaydirigubbakcemile3
yemeklere sap atıyorlar kücük komandolar olmazdıkikaydirigubbakcemile3
,komutan geliyomuş :) bu çocuu kim dogurdu buraya attı yine
size nöbetlerde çocuk yapmayın dmedikmi fln :))sırnaşık şey
Şafak 141 kızlar.. Bizlerde gitseydik askere komutan nerdesin kız dediği zaman şeyyy komutanım kk dedym..Bağımlılık yaptı komutanım:roflol::roflol::roflol:Komutan :mymeka::roflol::roflol:
Hadi gözün aydın canım =)
komutan : her ay yatak almak zorunda diiliz herkes yataklarında tek yatsın artık :))
Hahahahaha :roflol:nerdesin kız mı diye cağırcak lar sırnaşık şey
Gözün aydın cnm :1hug: darısı bizim de başımıza inşallh..:çok üzgünüm: 141 güncük kaldı senağlama.. Onu çoook özledim çoookŞeniz
evet sekerim kargoyla gönderdim.yeni gittiginde cok bulanımlaydı alısamamıstı bende moral olsun diye gönderiyodum
eyi geceler kızlarrrr nasılsınızz bakıyorum askere gitmeyi iyice kafanıza yerleştirmişsiniz.ne kızı yawwww gitmesin kız mız askere klava: ben cok kıskancım yolarım heppp kaydirigubbakcemile :dilcikar:.nilayıımm hediyene karar verdinmi?
yokk canım tam karar veremedim ama baya bişiler oluştu kafamda ama sen önce şu özel mesajına bak helekötükedihüsokötükedihüso