Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım carsı iznine cıktıgında kamerada görüsüyoruzda hemen bilegine bakıyorum ben takıyor mu diyekaydirigubbakcemile3 gerci kendide hep diyor saate bakınca sana kavusacagım günler yaklasıyor diye sürekli bakıyorum diyoryerimseniben sende caktırmadan telefonda konusurken saat kac askım falan diye sor bakalım ne diycek
şimdi leşş gibi kokuyolardır haberınızde dımı Çok üzgünüm çoook
canımm adaşımmm benimm ya çoook saoll yaaa nolur aklına gelirse paylaş benimle
bu arada çikolata fikri süper bende düşündüm ona bi kutunun içine jelibon bonibon falan koyup göndermeyi ama diyomki kargoyla gidecekya otobüsle 13 saat sürüyo erirmi acaba???
kız sen varya sen sopa istionn sopaaa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ne dalga geçonn deliii özledim işte ter koksada özledimmm ohhh özledimmm:sm_cool:sositosositosositososito
mannak dosya mı yaptın allaaasen :))
patiskacım saat serbest su geçirmez olması iyi
nekkss hayatım bunları ıcerı sokarlar mı ?
Heee işte onu bende düşünmüştümm hatta bu konuda kargoculardan bilgide aldım sorun olmaz demişlerdi...Hatta sevdiceğime annesi gaziantepdeyken çikolata filan göndermişti yani düşün....Mesela o çikolata kutusunun alt kısmında ikinizin kap şeklinde kesilmiş resimleri olabilir...Düşünsene bu ne diye bakıcaz üzerinde çok hoş bir not ve içinde ikinizin resmi hiç beklemiyeceği nir şey olurdu herhalde...Ben yazarım aklıma geldikçe canımcım...Hee bak mesela ben şeyide düşünmüştüm klasik ama çok hoş...Beyaz bir mendil üzerinde ikinizin baş fharfleri tabi sen işliceksinn hani beceremesen bile...Ve mendilin üzerinde senin kokun...Sevdiceğim için mektuba sıkmıştım kokumu...Aşkım gözlerimi kapadım kokunu doya doya içime çektim sanki yanımdaymışım sana sımsıkı sarılmışım gibi dedi...Basit gibi görünüyor ama mutlu olmaları için yeterlii.....
yaa nilay harikasın ya işleme yapamasam bile kumaş boyamaya merak salmıştım bi ara yani boyam var onunlada yapabilirmma.s.a.s.a.s.
benim askım pazar günü banyo yapıyoruz dedi.haftada 1 kez:1shok: hemde bu sıcakta:1shok: ama iste Allah sabır veriyor onlara
konya merkez canım.içinden.selcukludan:1rolleyes:
sevgilim tekirdagda yapıyor askerligini
evet Allaha cok sükür yeri iyi.ama cok yoruluyormus.üzülüyorum anlattıgında .sizinkiler nerede yapıyor