Sevdiğini özleyenler buyurun

:KK43:( gerınıo senle konusmamak ıcın dımıııı

böle bunnar
bak san ben bundan bahsedıyodum dun aksammmm
konusmak ıstemez neden cam açayım derrr
ılgılenmeezzz

askerde ya bunnar kızım tiptronık etkıler yaratıo bunyelerındeee

sonra nolduuu ??? yapıstırrr

Yok canım öyle birşey yapmadı. Annesiyle konuşuyordu camerayı annesine kapayıp kendi bana gönderdi. cam aç diye.. ilgilenmemezlikde etmedi. Sadace kötüydü. Bunalıma girmiş sanırım :nazar:

12:33) upss!...: suan tek ıstedıgım su askerlıgın bıtmesııııııııııııııııııııııııııııııııııı okadar, daraldım bıktım. sevdıklerımı ozledım. senı ozledım konuşmayacaktım yapamadım ıste aramayacakdım oda olmadı. ama suan bunları konusamam ozlem anla benı ıcım karmakarısık. senden baskası da kımse olmadı. ben senı sevıyorum ama anla

Kızım yaa
kusura bakma ben dış bır görüş olark yorumlucam

cocugun canını sıkma bosu bosuna

senı sevıyo askerlıgın bıtmesını ıstıyo

aldattıgı flnda yok

sacmalıyosun yanii

sevıyosun bunu bılıyo sen sevıom vs demıssın paso
bıtmemelı sevyoz vs

o demıs kı bı nane düşünemıom burdakı olaylar ınsanlık dışı
bıtsın geleyım ıstıyom demıs

yani cocuk iptal durumda duygusallıgınla skme beynını bosuna
sevıyo işte
sevın buna aa

bende asker yolu bekliyorum.eşim askerde 18 gün yapmasına rağmen onu çok özledim kızlar.buarad onu çok sewiyorumm..herkese sabır..

Sonra tel çaldı. hemen baktım. Tam ters düzelmiş biraz. yada güçlü olmaya çalışıyordu.
Askerlikden yine bassetti. kötü olduğunu söledi...

'' Ahmet beni özledin mi ? ''
_Özledim tabi eşşek sıpası hemde nasıl özledim.
Neden böyle yapıyorsun ?
_ Özlem neolur zaten bunları düşündükce deliriyorum. Sonra bu ağlamaya başladı :S:S:S
Suratıma telefonu kapadı. 5 dakka sonra aradı
_ Özür dilerim. affet hata yapıyorum böyle yaparak.. Hoşçakal .. ararım seni .. hem yazın gelince tatile gitceğiz. hani gitmişdik ya avşaya .. yine gidiceğiz.. herşey güzel olcak. şuan bişey konuşmayalım. devam etsin güzelce herşey gelince konuşulcak ...

işte bukadar.. Ben de 3 saatlik uyku var hala uyuyamadım.

:KK43:((
kızım ya sevıo işte annamadım kı ben senı
dert mı aranıon

keşke benımkı de böle benı arasa da aglasa :KK43:((

Ağladıda öle hüngür hüngür değil. sadace iç geçirdi boğazı düğümlendi hani ilk ses çıkardı.. sonra zaten pat diye kapadı :S kii ben ağlamasını istemiyorum onun.. öyle üzüldüm ki ona, onun durumuna.. ama oda beni anlasın 6 yıl oldu. insan biraz sabırsız oluyor yada korkuyor kaybetcek diye..

ya ıyı de telde aglaycaksak hanı pat dıye kaparsın ya ık mık deyıp
sonra aglaman gecınce ararsın yenıden yok aglamıyom hehe cok guzel bura
dersın.. öle

bende 3ay once bursadaydım bı haftalıgına
iş ıcın gıtmıstım
hıcc durmadan aglıyodum son gunlerde
telde konusuyodum böle benımkıyle ihihih gelcem işte ooh guzel bura bursa pek ıyı degıl ama işte eh kalıyoz napalım döncem sonucta bıtsın de dıyodum
ama derken var ya elımde havlu ben otel odasında yuzumden akan suları sılıyom ve yuzum top gıbı sısmıstı aglamaktan böhüüü dıye aglıyodum
telı kapatıyodum ayy bıdakkaa dedım kapdım
agladım ıyıce, sonra actım ay tel kapanıyodu ya sarjı bıp ettı kapadım
dedım konusmaya devam ettım

:nazar: bu ısler böle cnmm

ya ıyı de telde aglaycaksak hanı pat dıye kaparsın ya ık mık deyıp
sonra aglaman gecınce ararsın yenıden yok aglamıyom hehe cok guzel bura
dersın.. öle

bende 3ay once bursadaydım bı haftalıgına
iş ıcın gıtmıstım
hıcc durmadan aglıyodum son gunlerde
telde konusuyodum böle benımkıyle ihihih gelcem işte ooh guzel bura bursa pek ıyı degıl ama işte eh kalıyoz napalım döncem sonucta bıtsın de dıyodum
ama derken var ya elımde havlu ben otel odasında yuzumden akan suları sılıyom ve yuzum top gıbı sısmıstı aglamaktan böhüüü dıye aglıyodum
telı kapatıyodum ayy bıdakkaa dedım kapdım
agladım ıyıce, sonra actım ay tel kapanıyodu ya sarjı bıp ettı kapadım
dedım konusmaya devam ettım

:nazar: bu ısler böle cnmm

İşte beimde o akşam bassettiğim bu .. seviyorsa dayanamıyor. cam bile göndermek istemese içi gidiyor.. sevince böle oluyor galiba.. :nazar: ama ben çok üzülüyorum . öyle böyle değil. geleceğimizin olmaması.. yani bazı engeller var.. mecaliye benzer .. onunlada konuşduk. daha olmadı öle bişey ama ahmet beni ailesiyle tanışdırdığı an kardeşide annesine '' anne bu kıs böyle '' dediği an aynı duruma düşeriz.. yada emre sölemez.. adam gibi kadeşini alırda konuşursa.. oda bundan korkuyor.. kaç kere tanışdırcakdı yol üstünden beni geri gönderdi. ''ya herşey bozulursa ''diye... teldede dedi. '' korkuyorum, geleceğimiz olmuayacak gibi'' aman içim daraldı ya patiska vallahi.. sabahtan beri ter içindeyim böyle daraldım..
inşanllah düşündüğümüz gibi olmaz..

Son düzenleme:
özlemcim netteki yazışmalarınızı okurken ağladım....... ağlaklığım üstümde.
aşk budur işte.. güzel günler gelecek canım yaa!!
onları da anlayışla karşılamak lazım.
orda ne durumda, hangi psikoloji içindeler kimbilir??

ben de çok özledim sevdiğimi ehü ehühhh

özlemcim netteki yazışmalarınızı okurken ağladım....... ağlaklığım üstümde.
aşk budur işte.. güzel günler gelecek canım yaa!!
onları da anlayışla karşılamak lazım.
orda ne durumda, hangi psikoloji içindeler kimbilir??

ben de çok özledim sevdiğimi ehü ehühhh

ben sabahtan beri ağlıyorum.................

bu kı z nasıl ??
nneyın var kı senın

emre ne dıcek kı hakkında senın
??

Zor işde ... kolay değil. ikimizde korkuyoruz işte.... şu babamdan kalma parayı alsam bir evim ve miktar param olucak. kitapda çıktığın da iyi bir yere gelceğim. buda askerden geldiğin de dükkan açar ozaman kadar ikimizde toparlanırız.. kendi ayaklarımızın üstüne basınca ailler devreye gircek. sonu ne olursa olsun. benim ailem bişey demiyor.. kimbilir belkide ahmet dirençli olur beni sahiplenir adam gibi konuşursa ailesiyle bişey demezler yada emre bişey demezsse kıcıklığına gelip.. ya biz evlensek birde çok uzaklara gitceğiz. bu çevreyi bırakacağız.. bıktık burdan .. üstüme çok geldiler çevresi.. zamanın da tabi.. kaç kere emre bizi ayırdı hakkım da iğrenç laflar etti. sonra özür diledi ağladı hatta :1shok: affettim .. ama yine aynı oldu.. dahada konuşmuyoruz. bilmiyorum kiii bilmiyorum. neolcak bilmiyorum.. :nazar:

bari ekonomik bağımsızlığımızı kazanım. kazanalım ki kimseye muhtaç kalmayalım ısrar edersek

Son düzenleme:
Zor işde ... kolay değil. ikimizde korkuyoruz işte.... şu babamdan kalma parayı alsam bir evim ve miktar param olucak. kitapda çıktığın da iyi bir yere gelceğim. buda askerden geldiğin de dükkan açar ozaman kadar ikimizde toparlanırız.. kendi ayaklarımızın üstüne basınca ailler devreye gircek. sonu ne olursa olsun. benim ailem bişey demiyor.. kimbilir belkide ahmet dirençli olur beni sahiplenir adam gibi konuşursa ailesiyle bişey demezler yada emre bişey demezsse kıcıklığına gelip.. ya biz evlensek birde çok uzaklara gitceğiz. bu çevreyi bırakacağız.. bıktık burdan .. üstüme çok geldiler çevresi.. zamanın da tabi.. kaç kere emre bizi ayırdı hakkım da iğrenç laflar etti. sonra özür diledi ağladı hatta :1shok: affettim .. ama yine aynı oldu.. dahada konuşmuyoruz. bilmiyorum kiii bilmiyorum. neolcak bilmiyorum.. :nazar:

bari ekonamik bağımsızlığımızı kazanım. kazanalım ki kimseye muhtaç kalmayalım ısrar edersek

kızım emre kımdı ya ben karıstırdım sımdı bugun de bı kızın emresı vardı eskı sevgılısı kıza bagarıp duruyomus yenısıyle ayırmıs onla ugrasıyodum forumda bu da öle bı emre mı :eek:

babandan kaç para kalcak ne zaman kalcak
aynı bnm durumdasın benım de baba bıseyı satabılse bana bı mıktar para vercekmıs ustune kredıye gırıp eve gırısıcem tabı bıde işe gırebılırsemmm süprizzzzz

zonra zaten geleceğe daha guvenceyle bakarız şakkıdı

canım bnm kıyamam sana yaa. bak o da aşık işte hala, seviyor ağlama be kuzuuu.
bak azcık uyumuşsun, saatlerdir nettesin.. bi duş yapıp yat. uyumasan bile gözlerini kapat, güzel hayallere dal.. biraz dinlenmeye çlş

Ya burası sanal olamaz .. İyiki sizi görmesemde tanımışım... Saolun..

X