Sevdiğini özleyenler buyurun

Yokkk Öyle birşey olmadı hiç. Ama '' aileme açtım şuan '' dersede kızmam.. Anası babası, yazık görüşsün. Ama pencereyi aşşağıya çekiyorsa yada kapatıyorsa bir başkasıyla konuşuyor olduğu anlamına gelir. onada kızmam .. O yönden alışığım bir okadar anlayışlı gacıyım :nazar: Bukadar uslandım artıkın :1closedeyes: Ama beni her nezaman görse.. '' aşkım yine güzelsin '' diyordu :asigim: Yerim onu ben. Bak hatırllatın bana onun güzel sözlerini :asigim:

Onu acemiliğin de Ankara' ya ziyaret ettiğim de uykusuzdum. Tren yolculuğu koca 8 saatti. Allahtan trenin yeme içme bölümü vardı. Birde müzik vardı. Ayakta kalmışdım. İçmişdim de baya :roflol: Ama inmeye yakın toparlayıcı makyaj yaptım. Sonra buluşduk.. Beni görür görmez '' dön bakalım dön dön şöyle bakayım sana, ne güzel olmuşssun sen böyle '' demişdi. :roflol: Canım ya:asigim: Nasılda gezdik elele Ankara'nın Kızılay meydanını:asigim: Off offffffffflaelaelaelaelae

Yokkk Öyle birşey olmadı hiç. Ama '' aileme açtım şuan '' dersede kızmam.. Anası babası, yazık görüşsün. Ama pencereyi aşşağıya çekiyorsa yada kapatıyorsa bir başkasıyla konuşuyor olduğu anlamına gelir. onada kızmam .. O yönden alışığım bir okadar anlayışlı gacıyım :nazar: Bukadar uslandım artıkın :1closedeyes: Ama beni her nezaman görse.. '' aşkım yine güzelsin '' diyordu :asigim: Yerim onu ben. Bak hatırllatın bana onun güzel sözlerini

Onu acemiliğin de Ankara' ya ziyaret ettiğim de uykusuzdum. Tren yolculuğu koca 8 saatti. Allahtan trenin yeme içme bölümü vardı. Birde müzik vardı. Ayakta kalmışdım. İçmişdim de baya Ama inmeye yakın toparlayıcı makyaj yaptım. Sonra buluşduk.. Beni görür görmez '' dön bakalım dön dön şöyle bakayım sana, ne güzel olmuşssun sen böyle '' demişdi. :roflol: Canım ya:asigim: Nasılda gezdik elele Ankara'nın Kızılay meydanını:asigim: Off offfffffffl

Kısımm ne guzelmıs anıların be mirmirmirmir
trenle aayakta gıtmıssın ıcmıssın fln sankı yurtdısında olur ya lüks vagonlar böle kustugu yastıklı gumus tabaklı fln onlar geldı gozmun onune
bı de söledıgı seyler cok ezber gıbı yaa resımlerınız olmasa garıpsıycem dön dön dön bakayım fln, nolcak bnm kı de böle ne zaman açık gıysem bakıyodu cicilerıme dikiyodu gozunu şöle dur bakayım flndıyo du hjehehe
herkese baska seyı guzel gelıo işte sevdgının kaydirigubbakcemile2

ben de bu msn olayını merak edıyodum wala smdı penceremı kapıcak
asagı atcak, sonra dıcek kı ıste sonra konusaım vs souk souk kalcam öle Çok üzgünüm çoook
bılemıommm, neyse cam alam bı tane mirmirmirmir

Cicilerine mi bakınıodu gızzzz:roflol: Bir cici iki cici :roflol: Şaka bir yana hatırlamak güzel...Yapar öyle yapar. Bende dayanamayıp ekledikden sonra ona çekinerek '' merhaba '' demişdim. Oda ilk soğuktu ama belli etmiyordu. Çünki kırılmışdı bana onu en son zamanlarında yanın da olmadığım için... Olucak o soğukluk.. Biraz kırgınlık..
Ama sana niye öyle birşey yapsın ki :nazar:

Cicilerine mi bakınıodu gızzzz:roflol: Bir cici iki cici :roflol: Şaka bir yana hatırlamak güzel...Yapar öyle yapar. Bende dayanamayıp ekledikden sonra ona çekinerek '' merhaba '' demişdim. Oda ilk soğuktu ama belli etmiyordu. Çünki kırılmışdı bana onu en son zamanlarında yanın da olmadığım için... Olucak o soğukluk.. Biraz kırgınlık..
Ama sana niye öyle birşey yapsın ki :nazar:

eyy bız ayrıldıh ya ondan yapabılır dıyorum, kaydirigubbakcemile
yanı bana kesın dönus yapmaz muhtemelen askerdeyken de
aarar sorar belkı yıne tatlı tatlı arkadas gıbı sohbet ederız arkadas-sevglı arası super seyler yasarız, ya da böle umursamaz benı soutmak ısteyen hava takınır aynı son ay gbı.
ay bılmem kı ben ama yapar mı yapar nası davranıon didim. :smiley-cool:

eyy bız ayrıldıh ya ondan yapabılır dıyorum, kaydirigubbakcemile
yanı bana kesın dönus yapmaz muhtemelen askerdeyken de
aarar sorar belkı yıne tatlı tatlı arkadas gıbı sohbet ederız arkadas-sevglı arası super seyler yasarız, ya da böle umursamaz benı soutmak ısteyen hava takınır aynı son ay gbı.
ay bılmem kı ben ama yapar mı yapar nası davranıon didim. :smiley-cool:

Wallahi bacım benimkde öyle davrandı. Bir şekilde davranıyorlar. Ama seni seviyorsa ve buna engel olmaıyorsa yine herşey başa döner kesin yerimseniben Benden söylemesi.. FAZLA SÖKMÜYOR ÖYLE AĞIR ABİ TAKTİKLERİ :eek:

Ben ahmet' e beni ara mısın ? demişdim. Oda '' bilmiyorum '' dediğin de '' senbilirsin '' dedim. Bir baktım hemen aradı :dilcikar: Yemiyorum artıkın yani :kahve:

Agıma düşecek yani öyle mı dıyorsun

düşşün düşşün zaten henüz aramadı belkı egıtımn bıtmesıne yakı n arar ya da bıtınce carsıya cıkınca bılemıyorum, msnde görur eder konusur ama tava gelır he , öyledır oyle dıyosanıs aplacım

hem sadık kız ıstıyordu sadıkım işte

senınkısı bu sıtemızı bılıyor mu paylasıyormusun onla bakabılecegı gıbı mı yazılarına?

Agıma düşecek yani öyle mı dıyorsun

düşşün düşşün zaten henüz aramadı belkı egıtımn bıtmesıne yakı n arar ya da bıtınce carsıya cıkınca bılemıyorum, msnde görur eder konusur ama tava gelır he , öyledır oyle dıyosanıs aplacım

hem sadık kız ıstıyordu sadıkım işte

senınkısı bu sıtemızı bılıyor mu paylasıyormusun onla bakabılecegı gıbı mı yazılarına?

Biliyor elbet canım. Onunla birzamanlar gezerken burayı çok konuşuyordum. Hatta evimize geldiğin de nette göstermişdim. Arada bir profilime muakat bakıyordur. TABİ HATIRLIYORSA:1closedeyes:

Ben de anlatıyodum özel bı kadın sıtesı var söliyemem
ama ordakı kızlar böle böle dıyor dıye

ya da oradan okudum boyleymıs dıye,
ama kımlıgımı defısre etmem sanırsam :eek:

Ben de anlatıyodum özel bı kadın sıtesı var söliyemem
ama ordakı kızlar böle böle dıyor dıye

ya da oradan okudum boyleymıs dıye,
ama kımlıgımı defısre etmem sanırsam :eek:

Vallahi ben ediyorum :roflol: Hiç proplem yok!... süprizzzzz google amcaya breakforlove yazıo saten çıkıo nereye ne üye olduğum kaydirigubbakcemile Hepsine bakıo öle..

ııh benım msn nıckım ayrı bu ayrı
cunku benımkıı delı gıbı kıskanctır bıkelımemden bı olaydan dunya svası cıkarır
facebokda bı hayvan sevme olayı var orda benım hayvanı bı erkek sevmıs dıye kıyametı koparmıstı sonra gıttı oda kızları sevdı fln, dogulu dıom kızım keser döver felm yane hehe
sıddet ıcermıo ama delırıo, burda eskılerden cok bahsettım onnrı okusa dırek boşar benıı

ııh benım msn nıckım ayrı bu ayrı
cunku benımkıı delı gıbı kıskanctır bıkelımemden bı olaydan dunya svası cıkarır
facebokda bı hayvan sevme olayı var orda benım hayvanı bı erkek sevmıs dıye kıyametı koparmıstı sonra gıttı oda kızları sevdı fln, dogulu dıom kızım keser döver felm yane hehe
sıddet ıcermıo ama delırıo, burda eskılerden cok bahsettım onnrı okusa dırek boşar benıı

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Nannn garı sen uyumucan mııııııı ? Sende mi bendensin :lepi:
Bir çay yapayım kendime. İçion mu :roflol:

Ay senin neyisgafen edeyim ben :mymeka: gafeymisneysmis mişmiş :nazar: çay çay en güzeli çay :kahve: birde garı benden önce hazırlayıp içmiş :eek:klava: utanmıon mu nann gizli iş yapmaya :kızgın: utanmass arlanmas ar damarı çatlamış garıııı neolcekkk :dilcikar:

gideyim çayımı koyyaım bariii benneyaptımki

Hehehe wala senden 5dk once karar verdıydım gıttım hemen ısleme koydum
süprizzzzz
hemı de garanlıkta görsen, zordu yaptım yıne de
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
oh guzeldı de ıctm walahh da :CüvCüv:
sen yanlız mı yaşiyirsen dedn ? ne didin

Ne yanlizi yawwwkaydirigubbakcemile Sen uyumaya uyumaya lafları yanlış anlion bacım :nazar: Ehh afiyet olsun ozman sana.. Bende hazirladim. Ahanda bardağa koyuyom çayımı. Oh 8 tanede şeker :roflol: Ancak fincanda öyle oluyor mirmirmirmir
Canım sıkıldı be.. Sen neyle şuan ilglenion. Nerelerde dolanıon nan garı yine :eek:..

hehehe içtim ben içtim, yok sewgılım bıze geldı demıstın ya onu sordum
bızımkıler ızın vermezdı gercı 6 yllık gecmısızmız yoktu yaw olsa belkı,
laelaelaelaelae
8 cok gece gece ya seluluy yapar ben sekersız ıctım gaveyı
ama once ymek yıdım hehe hihoyyyt
:icecream:
gezınıom senden cvb beklıom bıdeee yarım saate yazıon haa wala
tek parmaklanmı basıon kalavyeye
:icecream:

ooo eve gelio vallahi.. anneannemin denetiminde oluyor. odamın kapısını açık bırakıyorum. anneannem de sürekli geçmek için mana buluyor kapının ordan benneyaptımki
nan manıyak garı şeker selülizimmm yapide ya kayıffee ??? o daha beter.. Hem ben yıllardır şeker yiyom dş gibim kaldım. ama çay yada kahve içmiyorum . çayıda bazen ayakta kalmak için nadir alıyorum. bol meyve ve su .. arada bir yürüyüş.. iyi geliyor bu..

birde bekleyen sen değil benim :nazar:

bak bak birde o bekliyormuş:nazar: sabahdan beri ağaç yaptın be gacııı benneyaptımki
Neyse şekerim ben çıkmıyorum ama çıkıyorum :eek: yani arada bir bakarım oda saatte bir yada kaparım onu da bilmiyorum gibİ birşey kaydirigubbakcemile
film izleyeceğim.. saat 5 olsun da 3 saatim kalmış oluo.. film milim derken zaman geçmiş olur.. HADİ BEBİŞ ÖPTÜM .. İYİGECELERkaydirigubbakcemile

X