Sevdiğini özleyenler buyurun

valla öyle allah binkere razı olsun:) çok seviyorum.. gitmek kalmak sorund egilde ya annem duyarsa?ozaman biterim daha dicek fol yok yumurta yok diye sonra:)

hee ben de geçmiş yazıları okuyorum=) tabi canım yaa, sevdiğin arar da kötü bi söz sölerse bile takmamaya çalış. çok zor çnkü yaa. döven, söven komutanlar, gurur kıranlar çok oluyomuş. hep destekle onu, moral verici sözler söle, beklerim de. ne bileyim yalnız hissetmesin kendini

hehe evet şekerım ya gunlük konusma yok eskılerı okuyoruz :)
evet ya wlaa orda ne zor durumdadır, aılesıne demıs kı işte kötu degl sımdılık sıkmıyolar demıs, yani beklıo sıkılcak bıde öle durum var galba egıtımde mirmirmirmir olsun adam olup gelcekler wala :)

öle bı sarkı vardı

adam olup gelsen
yine beni sarsan şımarık
teskere alsan
yine bana kalsan
şımarıkk
kaydirigubbakcemile2

hehe kız guzeller guzelı ne guzelmıs kaynanan ıyı gıbı duruyo
aman anneye söleme sımdıden wala kız aılesının bakıs acısı farklı oluyo
bu olaylaraaaa söleme bebem sakın sımdıdennn wala :)

patiska hatırlıyom o şarkıyı çok eski bir şarkı offf offff şimarık felan diye:)bi bayan söylüyordu emel müftüoğlumu neydi?

valla öyle allah binkere razı olsun:) çok seviyorum.. gitmek kalmak sorund egilde ya annem duyarsa?ozaman biterim daha dicek fol yok yumurta yok diye sonra:)

amaaan arkadaşımda kalcam de çık git =p laf edecek birileri yoksa sorun yoktur. yani güvenin tamsa kaynana tarafına bence git. Allah bozmasın aranızı canım.

ya anneler tanıştı zaten bizim çay içmeye geldiler benımki askere gitmeden önce tanıştılar..ama şimdi parmagımda yüzük olmadıgı için.. annem kızar eger duyarsa kaynanamda dio aman bişey olmaz söylemeyiz bizde ne de olsa cihan yok felan diyo kal işte ararlarsa evdeyim dersin diyo:roflol: işini bilio benımki kaynanakaydirigubbakcemile5

doğru diyon canım yaaa, bn annme anlatıyom kaynanam şöle iyi, böle iyi, çok tatlı diye, kıskanıyo annm. sen onu bnden daha çok sevcen galiba diyor=)))))))) neyse kızlar bn çıkıyorum. hiç çıkmk istemiyom ama yrn iş varrr=( kendinize iyi davranın. öptümmm. tatlı rüyalarr

ok canım iyiy geceler ben yatıyorum yarın iş var evet.. hadi ii geceler paii gelişmeleri daha sonra anlatırımhihoyyyt paiiii:sm_cool:

patiska hatırlıyom o şarkıyı çok eski bir şarkı offf offff şimarık felan diye:)bi bayan söylüyordu emel müftüoğlumu neydi?

yaa hep unutytrum adınıı var bende mp3ü hemde dınlıyorum bılıyo musun kaydirigubbakcemile3 ünsüz bırıydı ama bı kaset cıkardı sonra cıkarmadı bıdaha :) cok guzell tam bizlikk

ya anneler tanıştı zaten bizim çay içmeye geldiler benımki askere gitmeden önce tanıştılar..ama şimdi parmagımda yüzük olmadıgı için.. annem kızar eger duyarsa kaynanamda dio aman bişey olmaz söylemeyiz bizde ne de olsa cihan yok felan diyo kal işte ararlarsa evdeyim dersin diyo:roflol: işini bilio benımki kaynanakaydirigubbakcemile5

kızz anana yalan sölemeseydın :) olsun artık, kızmasından ıyıdır hihoyyyt

hadı ıyıgeceler kızlar yattınız galba ıkınızde mucu mucu bby kaydirigubbakcemile5

Nilüfer Örer - Şımarık Mp3 nün Şarkı Sözü

Bir bilsen kaç gece hayaller kurdum
Özlem yangınları sönecek diye
Hasreti aşk denen kurşunla vurdum
Yarınlar çok yakın dönecek dönecek dönecek

Teskere alsan yine bana kalsan şımarık
Adam olup gelsen yine beni sarsan şımarık
El ele versek dünyamıza girsek
Ooooooof oooooooof şımarık
kaydirigubbakcemile2
Isısz sokaklarda çınlıyor sesim
Sensizlik içimde yapraksız mevsim
Karşımdaki resimler tek tesellim
hihoyyyt
:CüvCüv:

Nilüfer Örer - Şımarık Mp3 nün Şarkı Sözü

Bir bilsen kaç gece hayaller kurdum
Özlem yangınları sönecek diye
Hasreti aşk denen kurşunla vurdum

kaydirigubbakcemile2
Isısz sokaklarda çınlıyor sesim
Sensizlik içimde yapraksız mevsim
Karşımdaki resimler tek tesellim
hihoyyyt
:CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol:

Hadi uyudum şeker mucuk :kahve: Ben geç geldim eve.. Arkadaşlar baya sağ olsun bana desdek oluyor yanımda kalıyorlar =) Bir güzel gezdik beyoğlun da ama ben onların yanın da değildim .son aşkımı aradım onun konuşmasın da kafam kaldı ...

Kızlar askerlik bu ya bence her askerin hayatın da bir başka kadın da oluyor yedekde .. Bunu anladım. En azından arkadaşlarım bunu doğrulattı bana :1no2: ben nasıl dokunayım ona şimdi. Aklıma o geldi. Çarşı deek kız tavalamak demekmiş :1shok: Off nebilim bir sürü şey anlattılar bana şakkıdı Uyumam lazım. Kafa dağıtayım dedim. Kafa allak bullak oldu. Neyse izne gedliğin de konuşurum. Başkaları oldu mu diye CADIARZU Ama ben ce olmuşdur koca 171gün.. AÇLAR :1closedeyes: Hadi mucuk morel bozuk ben yatıyorum :eek:klava:

Günaydın kızLar dün Bişey diyemeden çıkmak zorunda kaLdım...
kusura bakmayın işLer bastırmıştı...
:çok üzgünüm:
Hepinizin imzası süper olmuş bacuLar....
güLe güLe kuLLAnın ...

özlemcim çarşı demek başı boş askerlere göre kız tavlamak demek
sen korkma her sölenene inanma hepsi aynı diildir
hemen kuruntu yapıp da üzülme:jeyyar:
guzeller gzeli sen de kendin açmışsın sözü artık gidip kalıcan kaydirigubbakcemile2
ama gelşmelerden haberimis olsun laelaelaelaelae

Çarşı demek kız tavalamak demekmiş

çarşı demek, kısıtlı da olsa bi süreliğine özgürlük demek...
çarşı demek, adamakıllı bi yerde adam gibi kahvaltı yapmak, doğru düzgün bir şeyler yiyip karnını doyurmak demek...
çarşı demek, temiz bi otel bulup, bi güzel duş alıp temizlenmek demek...
çarşı demek, kıyafetlerini kuru temizlemeye vermek demek...
ve çarşı demek, kameradan da olsa, dokunamadan da olsa sevdiklerini görmek demek...
3 saat boyunca dumanlı, küçücük kötü bi internet cafede bilgisayar başında oturmak demek... ne için?? sevdiklerinle azıcık da olsa özlem giderebilmek için... annenin, babanın sevgilinin yüzünü görmek için...
....................

neden bunları düşünmüyorsunuz ki??
5-6 saatlik zaman diliminde kız tavlayacak kadar boş ve gereksiz insanlar mı sevdikleriniz? o zaman bırakın gitsinler zaten...

günaydın tatlılar.. çarşı demek gerçekten de kız tavlamak degil.. onca hafta kapalı yerdeler tamam çıkınca belki öyle bakarlar ama hiç zannetmıyorumki hemen gitsinler öyle yerlere ki zaten askerlerin öyle yere girmesi yasak! zaten onlar hemen nete giriyorlar sevdiklerini bizi görsünler diye kıyamammmmm..:teselli:

X