Sevdiğini özleyenler buyurun

evet canım daha acemide ama... hasretine dayanamadım dışarı çıkmışken fırsat bu fırsat alayım dedim diyor. çok korktum yakalanır, bi şey olur maazallah diye ama, minnacık bi şeymiş tel. bana bişey olmazzz diyo

anamm ıyı wala cesaretlı kısss
benımısı daha ezıyet cekmıyo durumdaa yok cesaret edemezzz
nerededı senınkısııı
ne gorev vermısleerr

egıtımde degıl mı hayatımm nası olur öle
nası kullanıcakk
hangı sehırdeydıı
şakkıdı

çanakkalede canım. 30 ağustos için seçmişler bnmkini, yürüyeceklermiş bayramda rap rap=) pek sıkı durum yokmuş yani. revire gidince almış teli, gizlice sokmuş. böle işte.aslında çok da korku var içimde ya yakalanırsa diye...................

çanakkalede canım. 30 ağustos için seçmişler bnmkini, yürüyeceklermiş bayramda rap rap=) pek sıkı durum yokmuş yani. revire gidince almış teli, gizlice sokmuş. böle işte.aslında çok da korku var içimde ya yakalanırsa diye...................

nası yaa
senınkı ıkı adım yer
kızım benımkıde yakında olsa hıc düşünmezdım haaa
anam ya ben ızmır ocanakkale dusunsene kac saat
paso gıder gorurdum dısardan bakınırdım
anam ya
bızımkısı karsta turkıyenındıger ucuuu

nası yaa
senınkı ıkı adım yer
kızım benımkıde yakında olsa hıc düşünmezdım haaa
anam ya ben ızmır ocanakkale dusunsene kac saat
paso gıder gorurdum dısardan bakınırdım
anam ya
bızımkısı karsta turkıyenındıger ucuuu

canım benim, acemide olduğu için izin yokkiii. ilk 1 ay dışarı çıkamıyolarmışş. ztn sonrasında bnm okul açılıyor. acemilik bitince balıkesirde değilim yani. yoksa gitme planım hazırdı yani.

canım benim, acemide olduğu için izin yokkiii. ilk 1 ay dışarı çıkamıyolarmışş. ztn sonrasında bnm okul açılıyor. acemilik bitince balıkesirde değilim yani. yoksa gitme planım hazırdı yani.

acemılık bıtınce sen orda degılsın öle mıı
olmaa ben kendıme gore hesapladım yerı cok ıyımıs dıyee,
okulun nerdee senınnn gıtmez mısın sonraa acemılıkte bızımkısı sonra yerı degısmezzmişşş...
bazı doguların kıbrıs cıkıyomuss aman cıkmasın yaa

acemılık bıtınce sen orda degılsın öle mıı
olmaa ben kendıme gore hesapladım yerı cok ıyımıs dıyee,
okulun nerdee senınnn gıtmez mısın sonraa acemılıkte bızımkısı sonra yerı degısmezzmişşş...
bazı doguların kıbrıs cıkıyomuss aman cıkmasın yaa

malesef acemilik bitince ben balksrde değilim=((( amasyada okuyorum canım. belkim yarıyıl tatilinde gidebilirim aşkımın yanına. nasip.
senin aşkın da inşallah sana yakın bi yere gelir canım yaaa. yerleri pek değişmez diyorlar. nere gittiyse orda kalıyomuş kısalar???

ivet nereye gıttıyse orada kalıoolar
cok az bı kısmı %20 lik kesımı kıbrısa gıdıyous da normalde hep doguda kalıyolar
amasya da pek uzakmıs cnm ya neyse artık. öle nasıpmıss..

ivet nereye gıttıyse orada kalıoolar
cok az bı kısmı %20 lik kesımı kıbrısa gıdıyous da normalde hep doguda kalıyolar
amasya da pek uzakmıs cnm ya neyse artık. öle nasıpmıss..

kıbrıs da güzeldir canım yaa, doğuda olmasından daha iyidir. bn orda olmasını yeğlerdim yani. evet amasya balkesire uzak, ama aşkımın memleketine yakın olsun diye orayı yazdıydım. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beni görmeye gelip duruyodu aşkım, bazen annesi de geliodu. =)))

ıvet dadlım wala ya bekliyik işte
er gec arıcak bnmkısı
sevıo bılıomm
daha aklı basına gelmemıstır bılee
dusunmemeye calısıyodurr mirmirmirmir

canım orası bambşka bi şey yaa. hiç tanımadığı insanlar, bmbşka ortam, otorite, disiplin, sıkıntı, özlem.... sevdiğin seni mutlaka düşünüyodur. inşallah en kısa zamanda arar canım yaaa

canım orası bambşka bi şey yaa. hiç tanımadığı insanlar, bmbşka ortam, otorite, disiplin, sıkıntı, özlem.... sevdiğin seni mutlaka düşünüyodur. inşallah en kısa zamanda arar canım yaaa

işallahhh bebegımm, ben de burdaa kızların yazılarını okuyorum saatlerdır dün gece cok guzel seyler yazmıslardı moral buluyodum senn lafın daa ıyı geldı cokk
ne ugrasları vardır sımdı onun ordaa uyum saglamaya cabalıodurr aglamamaya calısıodur mirmirmirmir askum bnm oo

ii geceler kızlarrrrr üzülmeyin neolur..benımkide ilk gittiginde telefonda aglamıştı senı çok özlüyorum diye:KK43: ilk gittiginde okadar kötü oluyorlarki.. kuvvetli olun..

hadi güldüreyim biraz sizi ben bu akşam müstakbel görümceme gittim ya oturmaya..kaynanamda geldisengözlerimebaksanab benı görmeye gelmiş.. oturduk felan muhabet herşey güzeldi sevgilim ardı konuştuk sonra annesine verdim.. sonra abasına verdim konuştular neyse gitmeye yakın benım tek kaldıgımı biliyorlar..evli arkadasımla gitmiştim arkdasışım eşi dedi fata teyze biz sizde kalıcas bu akşam dedilaelaelaelaelae

kaynanamda tek kalıyormuş kayınpeder balığa gitmiş kampa..bneyse öyle gelin tabi ben de korkuyorm felan bende öyle şaka yaptım bende yanlzı kalıyom benıde çagarın felan canım sıkılıyo diyelülülülülülü(işimi biliyom ya bende :roflol:) kaynanemda tuttu kolumdan bırakmaz neolur kal diyesırnaşık şey ikimizde yanlız kalıyoz arkdasolursun bana birlikte kalalım işte sebahattin amcanda diyo(kayınpederim) gelsin nur hiç gelmiyo sevinir oda benımle kalırsan yanlız bırakmazsan felansırnaşık şey ay içim bi tuhafoldu kadın tuttu kolumdan bırakmıokaydirigubbakcemile dedim bu akşam olmazda yarın akşamada söz vermıyım diekaydirigubbakcemile2 iki arada bi derede kaldım ne yapcam şimdi biliyom yarın akşam mu hakkak bekliyom dedikafamçokkarıştı

işallahhh bebegımm, ben de burdaa kızların yazılarını okuyorum saatlerdır dün gece cok guzel seyler yazmıslardı moral buluyodum senn lafın daa ıyı geldı cokk
ne ugrasları vardır sımdı onun ordaa uyum saglamaya cabalıodurr aglamamaya calısıodur mirmirmirmir askum bnm oo

hee ben de geçmiş yazıları okuyorum=) tabi canım yaa, sevdiğin arar da kötü bi söz sölerse bile takmamaya çalış. çok zor çnkü yaa. döven, söven komutanlar, gurur kıranlar çok oluyomuş. hep destekle onu, moral verici sözler söle, beklerim de. ne bileyim yalnız hissetmesin kendini

ii geceler kızlarrrrr üzülmeyin neolur..benımkide ilk gittiginde telefonda aglamıştı senı çok özlüyorum diye:KK43: ilk gittiginde okadar kötü oluyorlarki.. kuvvetli olun..

hadi güldüreyim biraz sizi ben bu akşam müstakbel görümceme gittim ya oturmaya..kaynanamda geldisengözlerimebaksanab benı görmeye gelmiş.. oturduk felan muhabet herşey güzeldi sevgilim ardı konuştuk sonra annesine verdim.. sonra abasına verdim konuştular neyse gitmeye yakın benım tek kaldıgımı biliyorlar..evli arkadasımla gitmiştim arkdasışım eşi dedi fata teyze biz sizde kalıcas bu akşam dedilaelaelaelaelae

kaynanamda tek kalıyormuş kayınpeder balığa gitmiş kampa..bneyse öyle gelin tabi ben de korkuyorm felan bende öyle şaka yaptım bende yanlzı kalıyom benıde çagarın felan canım sıkılıyo diyelülülülülülü(işimi biliyom ya bende :roflol:) kaynanemda tuttu kolumdan bırakmaz neolur kal diyesırnaşık şey ikimizde yanlız kalıyoz arkdasolursun bana birlikte kalalım işte sebahattin amcanda diyo(kayınpederim) gelsin nur hiç gelmiyo sevinir oda benımle kalırsan yanlız bırakmazsan felansırnaşık şey ay içim bi tuhafoldu kadın tuttu kolumdan bırakmıokaydirigubbakcemile dedim bu akşam olmazda yarın akşamada söz vermıyım diekaydirigubbakcemile2 iki arada bi derede kaldım ne yapcam şimdi biliyom yarın akşam mu hakkak bekliyom dedikafamçokkarıştı

canım yaa süper, ne güzel git işte kal kaynananda. koyunkoyuna yatarsınızkaydirigubbakcemile3 ne şirin yaaa=)) bnm müstakbel kaynanam da şeker gibi kadın. seninki de öle galiba. çok şanslıyız=))))

X