ii geceler kızlarrrrr üzülmeyin neolur..benımkide ilk gittiginde telefonda aglamıştı senı çok özlüyorum diye
ilk gittiginde okadar kötü oluyorlarki.. kuvvetli olun..
hadi güldüreyim biraz sizi ben bu akşam müstakbel görümceme gittim ya oturmaya..kaynanamda geldisengözlerimebaksanab benı görmeye gelmiş.. oturduk felan muhabet herşey güzeldi sevgilim ardı konuştuk sonra annesine verdim.. sonra abasına verdim konuştular neyse gitmeye yakın benım tek kaldıgımı biliyorlar..evli arkadasımla gitmiştim arkdasışım eşi dedi fata teyze biz sizde kalıcas bu akşam dedilaelaelaelaelae
kaynanamda tek kalıyormuş kayınpeder balığa gitmiş kampa..bneyse öyle gelin tabi ben de korkuyorm felan bende öyle şaka yaptım bende yanlzı kalıyom benıde çagarın felan canım sıkılıyo diyelülülülülülü(işimi biliyom ya bende :roflol:) kaynanemda tuttu kolumdan bırakmaz neolur kal diyesırnaşık şey ikimizde yanlız kalıyoz arkdasolursun bana birlikte kalalım işte sebahattin amcanda diyo(kayınpederim) gelsin nur hiç gelmiyo sevinir oda benımle kalırsan yanlız bırakmazsan felansırnaşık şey ay içim bi tuhafoldu kadın tuttu kolumdan bırakmıokaydirigubbakcemile dedim bu akşam olmazda yarın akşamada söz vermıyım diekaydirigubbakcemile2 iki arada bi derede kaldım ne yapcam şimdi biliyom yarın akşam mu hakkak bekliyom dedikafamçokkarıştı