Sevdiğini özleyenler buyurun

Şafak ( 280 ) Biten ( 170 ) Şubat'ın 25 inde gitti. Mayıs'ın 28 burada olucak inşallah :asigim:

aaaa aynı tertibiz ne güsell benimkide subatın 21 de gitti mayıdın 19 gibi falan gelecek ama kullandığı izinlerede bağlı fazla kullanmassa erken gelecek zaten kulllandı kullanacağını 10 gün iznimiz kaldı

ben anı bı haber yuuznden sefgulumu avsada bırakmak zorunda kaldım tatılım yarıdda kaldı cenazemızın oldugunu ogrenınce apar topar kaldım askım orda kaldı allahın adasındaaa askımm senı coook ozledım balımmmmmmmmm

aaaa aynı tertibiz ne güsell benimkide subatın 21 de gitti mayıdın 19 gibi falan gelecek ama kullandığı izinlerede bağlı fazla kullanmassa erken gelecek zaten kulllandı kullanacağını 10 gün iznimiz kaldı

Askerin 30 gün kullanma izni vardır canım. 30 gün izni kullanmassa hiç 15 ay değil 14 ay yapmış oluyor. Ama 30 gün izni kullanırsa kii kullanabilir. 15 ay yapıyor. Yani hesap aynı. Kullanırsa askerlik uzar diye birşey yok!. Kullanmazssa 1 ay daha erken gelir diye bir şey var... :nazar: Hadi bakalım tertip .. Senlede şafakkardeşi çıktık. Bir sürü var burada kardeşlerimiz. Hepimiz kardeşiz zaten.. Çünki hepimizin askereri var. Uzun kısa hiç fark etmiyor bekliyoruz nede olsa :nazar: ya öyle işde :içelim:

Nilifer bacımız nedemiş..
Böyle ayrılık olmaz böyle yanlızlık olmaz !... Ama oluyor işde ...

Tertip nerdesin bacım:nazar: Neyse ben kaçtım kızlar.. Bugunlükl için herşeye teşekkür ederim.. Öptüm hepinizi... :eek: hoşçakalın.. :kahve:

X