Sevdiğini özleyenler buyurun

ben en çok annemle babamı özlüyorum balıkkesirde yaşıyorlar... abilerimi ve yiğenlerimide çok özlüyorum... biri ankarada diğeri istanbulda ama görüşemiyoruz biraz aramız açık ama ben genede özlüyorum neden olsa abim minnoş yiğenlerimi sadece msnde kamerdan görüyorum oda ayda 1 bazen o bile olmuyor... koca şehirde tek başımayım desem yeridir... eşim yanımda ama annemin babamın abilerimin yerini asla tutamaz tabiki

aıle özlemı gıbısı yok cnm ya haklısın ınsan özler aılesını
en cabuk tarafından aılene kavusursun umarız :CüvCüv:

aıle özlemı gıbısı yok cnm ya haklısın ınsan özler aılesını
en cabuk tarafından aılene kavusursun umarız :CüvCüv:

2 hafta önce tatilde annemle babamın yanında kaldım 1 hafta ama yetmedi tabi... inş. ramazanda gelirler bizde kalırlar... çok özlüyorum onları... anneyle ilgili bi şarkı duyduğumda nerde olduğum önemli değil hemen ağlamaya başlıyorum... özellikle sezen aksunun masum değiliz parçası varya orda anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan diyor ya o parçayı duyunca içimden bişeyler kopuyor... yanımdayken değerini bilemedim... ama şimdi çok özlüyorum onlarııı

doğru soyluyon ben de yanımdayken bılemedıgım oluyodu degerını
uzakta kalınca sımdı özluyorum

ben de bı defa 1 haftalıgına sehır dısına gıtmıstım de aglamaktan helak olmustum :1closedeyes: uzakta olunca ınsan cok özluo öle böle dııl
memneket hastreetı de acayıp zor

öle sarkılar duyunca kapa hemen tatlım aglamaya bahane mı arıyon hem

bazen ağlamak ii geliyor.. ama bişey diyimmi.. annelik iç güdüsü sanırım.. bi kaç kere denk geldi... ben ağladığımda üzüldüğümde o gün annem arıyor beni.. sanki hissediyor... sanki değil bence hissediyor... annelik bu başka bişeye benzermi... anne değilim inş. en kısa zamanda hamile kalırım ozaman annemi daha ii anlayabilirim..

selam fıstıklar!! ben geldimm. kızlar aşkım hastaneye gitmk için izin istemiş, dışarı çıkınca da kendine cep tel. almış. msjlaşıp duruyoss o kadar mutluyum kiiii!

ısalaaaa canım hayırlısıylaa ..........

mirumoo yenı mııı.......... olamaz kııı
egıtımdeler kısa donemler dahaaa

evet canım daha acemide ama... hasretine dayanamadım dışarı çıkmışken fırsat bu fırsat alayım dedim diyor. çok korktum yakalanır, bi şey olur maazallah diye ama, minnacık bi şeymiş tel. bana bişey olmazzz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…