hoşgeldinnnnnnn
ne yapalım
zaman gecirmeye calışıoz işte
bildiğin gibi
ben en çok annemle babamı özlüyorumbalıkkesirde yaşıyorlar... abilerimi ve yiğenlerimide çok özlüyorum... biri ankarada diğeri istanbulda ama görüşemiyoruz biraz aramız açık ama ben genede özlüyorum neden olsa abim minnoş yiğenlerimi sadece msnde kamerdan görüyorum oda ayda 1 bazen o bile olmuyor... koca şehirde tek başımayım desem yeridir... eşim yanımda ama annemin babamın abilerimin yerini asla tutamaz tabiki
gecırın gecırın
bende takılıom öle sıtede baslıklara bakınıyorum
bak yenı ımza yaptım nası olmus * :CüvCüv:
aıle özlemı gıbısı yok cnm ya haklısın ınsan özler aılesını
en cabuk tarafından aılene kavusursun umarız :CüvCüv:
çok hoş olmuş senn safak kaçtı patiskacım kısa dönem sanırım sennki
2 hafta önce tatilde annemle babamın yanında kaldım 1 hafta ama yetmedi tabi... inş. ramazanda gelirler bizde kalırlar... çok özlüyorum onları... anneyle ilgili bi şarkı duyduğumda nerde olduğum önemli değil hemen ağlamaya başlıyorum... özellikle sezen aksunun masum değiliz parçası varya orda anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan diyor ya o parçayı duyunca içimden bişeyler kopuyor... yanımdayken değerini bilemedim... ama şimdi çok özlüyorum onlarııı
. anneyle ilgili bi şarkı duyduğumda nerde olduğum önemli değil hemen ağlamaya başlıyorum... özellikle sezen aksunun masum değiliz parçası varya orda anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan diyor ya o parçayı duyunca içimden bişeyler kopuyor... y
mirumo yeni mi gitti seninki
bazen ağlamak ii geliyor.. ama bişey diyimmi.. annelik iç güdüsü sanırım.. bi kaç kere denk geldi... ben ağladığımda üzüldüğümde o gün annem arıyor beni.. sanki hissediyor... sanki değil bence hissediyor... annelik bu başka bişeye benzermi... anne değilim inş. en kısa zamanda hamile kalırım ozaman annemi daha ii anlayabilirim..
mirumoo yenı mııı.......... olamaz kııı
egıtımdeler kısa donemler dahaaa
evet canım yeni gitti. kısa dönem.
aman ya kısa dönemlere askerlik demeyin hiç çabucak biter mrk etme kıss