evet canım daha acemide ama... hasretine dayanamadım dışarı çıkmışken fırsat bu fırsat alayım dedim diyor. çok korktum yakalanır, bi şey olur maazallah diye ama, minnacık bi şeymiş tel. bana bişey olmazzz diyo
yaaa!!!!!!! 6 ay az mı??? tmm uzun dönemin yanında azıcık bi şey ama yine de özlüyor insan
egıtımde degıl mı hayatımm nası olur öle
nası kullanıcakk
hangı sehırdeydıı şakkıdı
çanakkalede canım. 30 ağustos için seçmişler bnmkini, yürüyeceklermiş bayramda rap rap=) pek sıkı durum yokmuş yani. revire gidince almış teli, gizlice sokmuş. böle işte.aslında çok da korku var içimde ya yakalanırsa diye...................
az tabii bide uzunları düşününn
şükredinn
burası ne güzel bi ortam yaa birbirini anlayan sevgiyle yaklaşan insanlar var hep
sevdimmmm
nası yaa
senınkı ıkı adım yer
kızım benımkıde yakında olsa hıc düşünmezdım haaa
anam ya ben ızmır ocanakkale dusunsene kac saat
paso gıder gorurdum dısardan bakınırdım
anam ya
bızımkısı karsta turkıyenındıger ucuuu
canım benim, acemide olduğu için izin yokkiii. ilk 1 ay dışarı çıkamıyolarmışş. ztn sonrasında bnm okul açılıyor. acemilik bitince balıkesirde değilim yani. yoksa gitme planım hazırdı yani.
acemılık bıtınce sen orda degılsın öle mıı
olmaa ben kendıme gore hesapladım yerı cok ıyımıs dıyee,
okulun nerdee senınnn gıtmez mısın sonraa acemılıkte bızımkısı sonra yerı degısmezzmişşş...
bazı doguların kıbrıs cıkıyomuss aman cıkmasın yaa
ivet nereye gıttıyse orada kalıoolar
cok az bı kısmı %20 lik kesımı kıbrısa gıdıyous da normalde hep doguda kalıyolar
amasya da pek uzakmıs cnm ya neyse artık. öle nasıpmıss..
off ya yavrularım benım yıne içim gectı
keske ayrılıp da gıtmeseydı
her gece cekılır mı uzuntu yaa
kuzuuuuuuuu kıyamam sanaaa! çekecez napalım sevdiğimiz için katlanacaz bu zor günlere.
ıvet dadlım wala ya bekliyik işte
er gec arıcak bnmkısı
sevıo bılıomm
daha aklı basına gelmemıstır bılee
dusunmemeye calısıyodurr mirmirmirmir
canım orası bambşka bi şey yaa. hiç tanımadığı insanlar, bmbşka ortam, otorite, disiplin, sıkıntı, özlem.... sevdiğin seni mutlaka düşünüyodur. inşallah en kısa zamanda arar canım yaaa
işallahhh bebegımm, ben de burdaa kızların yazılarını okuyorum saatlerdır dün gece cok guzel seyler yazmıslardı moral buluyodum senn lafın daa ıyı geldı cokk
ne ugrasları vardır sımdı onun ordaa uyum saglamaya cabalıodurr aglamamaya calısıodur mirmirmirmir askum bnm oo
ii geceler kızlarrrrr üzülmeyin neolur..benımkide ilk gittiginde telefonda aglamıştı senı çok özlüyorum diyeilk gittiginde okadar kötü oluyorlarki.. kuvvetli olun..
hadi güldüreyim biraz sizi ben bu akşam müstakbel görümceme gittim ya oturmaya..kaynanamda geldisengözlerimebaksanab benı görmeye gelmiş.. oturduk felan muhabet herşey güzeldi sevgilim ardı konuştuk sonra annesine verdim.. sonra abasına verdim konuştular neyse gitmeye yakın benım tek kaldıgımı biliyorlar..evli arkadasımla gitmiştim arkdasışım eşi dedi fata teyze biz sizde kalıcas bu akşam dedilaelaelaelaelae
kaynanamda tek kalıyormuş kayınpeder balığa gitmiş kampa..bneyse öyle gelin tabi ben de korkuyorm felan bende öyle şaka yaptım bende yanlzı kalıyom benıde çagarın felan canım sıkılıyo diyelülülülülülü(işimi biliyom ya bende :roflol:) kaynanemda tuttu kolumdan bırakmaz neolur kal diyesırnaşık şey ikimizde yanlız kalıyoz arkdasolursun bana birlikte kalalım işte sebahattin amcanda diyo(kayınpederim) gelsin nur hiç gelmiyo sevinir oda benımle kalırsan yanlız bırakmazsan felansırnaşık şey ay içim bi tuhafoldu kadın tuttu kolumdan bırakmıokaydirigubbakcemile dedim bu akşam olmazda yarın akşamada söz vermıyım diekaydirigubbakcemile2 iki arada bi derede kaldım ne yapcam şimdi biliyom yarın akşam mu hakkak bekliyom dedikafamçokkarıştı