Sevdiğini özleyenler buyurun

aynı ya peki siz nerden buldunuz onu bana neden gec haber verdin hıııııııı:dilcikar:

Geç haber verdim Çünkü kocan geLmişti ....
Girmiyordun hiç bi yere ....
canımın içi dün gördüm hemen söyLedim yaaaa...
varsa tanıdığın burdan yeniLer onlarada SöyLe geLsinLer kızzz....hihoyyyt

Günaydın kızlar herkese ...

Kavuşanlar olmuş sevdiklerine ... Onlar adına ilk çok sevindiğimi belirteyim kaydirigubbakcemile Tatil yapanada izne gelenede tamamen kavuşanada çok mutlu oldum. Sarın sarmalayın vallahi

Bene dün en son aşkımla konuştum ve yattım rüyamda onu gördüm. İzne gelmiş bir gece biryrde kalcakdık arkadaşlarımız toplanmışız ama sonradan neoluyorsa ayrılıyoruz pütük pütük -tatlicadiarzu- Ardından istiklal caddesini yürüyoruz ordan eve giderken polisler dolmuş bir sürü hemde nasıl ama.. bir an istikla caddesi değil herhangibi bir cadde oluverdi. ben aşkımın kolundan tutup çektim karşıya geçtik. o geçemezyiz sandıydı rüyamda. çantamı ona verdim o takdığı an ben öpüyordum birde neolsun 2 köpek ve kedi karşıma çıktı ay yine neolduysa aşkım daha öne gitti bende kovalayıp onları aşkımın yanına gittim gülümseyip -tatlicadiarzu- bune beahhh polisler kalabalık köpekler
hayırlısı olsun artık.. neyse gördüm ya rüyamda gece kalamdık ama

şimcik kahvaltıya gideyim mirmirmirmir

Veraset davası canım.. geç kalınmış ve almamam için elinden geleni yapmış pis bir soya sahip olduğum onun la savaşıyorum..

İşaLLah kazanırsın canım....
maşaLLah ne rüya bu böyLe kızzz....
gaLiba ben seninLe tertip sayıLıyom ....
seninki kaça Kaç gitti canım asKere ....
bide ne zmaan gittikaydirigubbakcemile5

İşaLLah kazanırsın canım....
maşaLLah ne rüya bu böyLe kızzz....
gaLiba ben seninLe tertip sayıLıyom ....
seninki kaça Kaç gitti canım asKere ....
bide ne zmaan gittikaydirigubbakcemile5

Canım benim 25 şubat gitti. Uzun dönem. Şafak 281 yada 282 olmalı.. Mayısın 28 inde burda olucak inşallah.. gaziantep_ yazıcı.. tankçıydı yazıcı oldu

ohhh ohhh ne güsell valla bizde bi güzel tatil yaptık resim koydum bakabilirsin

canım resimleriniz süperrrrr Allah mutluluğunu bozmasın bişi sorcam ya nereye tatile gitiiniz?
çok sakin güzel bi yere benziyp tam aradığım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…