canım resimleriniz süperrrrr Allah mutluluğunu bozmasın bişi sorcam ya nereye tatile gitiiniz?
çok sakin güzel bi yere benziyp tam aradığım gibi
selammmmmm kızlarrrrrrrr
ŞAFAK:148
selammm ee senn nerde askerin[/QUO
hımm canım süper bi yer ya
benim askerim osmaniyede yafisfisfis
selammm ee senn nerde askerin[/QUO
hımm canım süper bi yer ya
benim askerim osmaniyede yafisfisfis
duymuşmuydun hiç adını internetten arastır bak cok hoşbiryer:1rolleyes:
yavruslar ben geldimmm , gunaydın hepımıze
duymuşmuydun hiç adını internetten arastır bak cok hoşbiryer:1rolleyes:
yok canım duymadım ama bakarım netten mutlaka belki balayına gelirimmmlülülülülülülülülülülülü
ne günaydını kızzzzzzzzz öğlen oldu öğlennnnnaniknaniklaelaelaelaelae
Canım benim 25 şubat gitti. Uzun dönem. Şafak 281 yada 282 olmalı.. Mayısın 28 inde burda olucak inşallah.. gaziantep_ yazıcı.. tankçıydı yazıcı oldu
yok canım duymadım ama bakarım netten mutlaka belki balayına gelirimmmlülülülülülülülülülülülü
gel gel inan pişman olmassın önce bi bak internetten muğla dalyan yaz cıkar zatenkaydirigubbakcemile5
gel gel inan pişman olmassın önce bi bak internetten muğla dalyan yaz cıkar zatenkaydirigubbakcemile5
Nacide kızzz Bende muğLaya geLdim ama öLü denize...
çok beğendim yaaa süper Orasıda ...
daLyan yakınMı...
öLü denize....
slm mannak ve patiska hoşgeldiniz...
bugünde herkes rüya görmüş galiba bende ew ttutuodum eşyalar alıodum ama annemin eşyalarını götürüodum sora geçen sene kaldıımız ewdeki eşyları ew arkımla birlikte satıp dağıtmıştır onlar hala aynı ewdeymiş gidip geri yerleşiorum oraya... bizden sora o ewi bi erkek tuttu... ona biz geri geldik burada kalcaz diodum o ben napacam diyince amaan sende hep birlikte otutururuz merk etme kapı dışarı etmeyiz diodum...
Nacide kızzz Bende muğLaya geLdim ama öLü denize...
çok beğendim yaaa süper Orasıda ...
daLyan yakınMı...
öLü denize....
kızım ölüdenız cesme mesme bı harıka
mugla dalyan köycegız ooh onlar da super
marmarısı tek gecerım ama havası fln konusunda,
antalya alanya da cok guzel yaa yazlık yerlerımız guzelll kaydirigubbakcemile5
benım adamım aggrııdaaa Çok üzgünüm çoook
kızım ölüdenız cesme mesme bı harıka
mugla dalyan köycegız ooh onlar da super
marmarısı tek gecerım ama havası fln konusunda,
antalya alanya da cok guzel yaa yazlık yerlerımız guzelll kaydirigubbakcemile5
benım adamım aggrııdaaa Çok üzgünüm çoook
Evet canım Bende gittim Marmaris Alanya antaLya ..
buraLarda çok güzel yerLer ....
didimde güzeL ...
heLe antaLya Manavgat şeLaLesi süper...
ayy kocacıKımLa da gideriz İşallah ..
HayırLısıyLa geLseLerde ...
:1hug:
kızım nıye herkes garıp ruyalar görmusben bakmıcam tabırıne yoruuna
ya hep bıseyler cıkıo am hıcbırı lolmuo sengözlerimebaksanab
slm mannak ve patiska hoşgeldiniz...
bugünde herkes rüya görmüş galiba bende ew ttutuodum eşyalar alıodum ama annemin eşyalarını götürüodum sora geçen sene kaldıımız ewdeki eşyları ew arkımla birlikte satıp dağıtmıştır onlar hala aynı ewdeymiş gidip geri yerleşiorum oraya... bizden sora o ewi bi erkek tuttu... ona biz geri geldik burada kalcaz diodum o ben napacam diyince amaan sende hep birlikte otutururuz merk etme kapı dışarı etmeyiz diodum...
2 gündür beyaz bişeyle görüorum dünden önce beyaz kar bugünde gene beyaz bişeyler saadet mutluluk demekmiş bakalım hayırlsı... geç yattık ya ondan galiba beynimiz zapıttı... kaç saat bak bak bilg. olcaı buydusenağlama
baktım canem ya süpermişşş ne güzel yerde oturuonn yaaaa