Sevdiğini özleyenler buyurun

canım resimleriniz süperrrrr Allah mutluluğunu bozmasın bişi sorcam ya nereye tatile gitiiniz?
çok sakin güzel bi yere benziyp tam aradığım gibi

mannakcım ben zaten tatil yerinde oturuyorum muğla dalyan
duymuşsundur belki güzel yerdir herkes cennet gibi bi yer diyo

ben de bır yıgın ruya gördüm gemı vardı ıcındeydım gemı sonra sey oluyomus denızaltı, bıde ben bunları bırıne anlatırken ruyanın ıcınde oldum yani ruyada anlatıyodum kı hohohoy cok zengınmüşüm gemım varmıs sevgılımleymısım bı anda gemım denızaltı oluyormus fln derkern derken ruyadayım zaten bı hayalın ıcıne daha gırdım
burdan cıkardıgım sonuc, kendı kendıme hayallenıyorum sonra da hayalımı yasadıgımı sanıyorum
aah ah bı guzel işe gırcem de hayalımde sonra askerım gelınce süpriiz olcak... ollldu cıcım.

Canım benim 25 şubat gitti. Uzun dönem. Şafak 281 yada 282 olmalı.. Mayısın 28 inde burda olucak inşallah.. gaziantep_ yazıcı.. tankçıydı yazıcı oldu:eek:

Ohhh Süper VaLLa ....
benimkinin Ne oLduğu BeLLi değiL ...
GAribim ordan oraya sürükLenio....
şimdide siLah odasında duruyo...
seninki nerde yapıo canım askerLiğini

slm mannak ve patiska hoşgeldiniz...
bugünde herkes rüya görmüş galiba bende ew ttutuodum eşyalar alıodum ama annemin eşyalarını götürüodum sora geçen sene kaldıımız ewdeki eşyları ew arkımla birlikte satıp dağıtmıştır onlar hala aynı ewdeymiş gidip geri yerleşiorum oraya... bizden sora o ewi bi erkek tuttu... ona biz geri geldik burada kalcaz diodum o ben napacam diyince amaan sende hep birlikte otutururuz merk etme kapı dışarı etmeyiz diodum...

bugünde herkes rüya görmüş galiba bende ew ttutuodum eşyalar alıodum ama annemin eşyalarını götürüodum sora geçen sene kaldıımız ewdeki eşyları ew arkımla birlikte satıp dağıtmıştır onlar hala aynı ewdeymiş gidip geri yerleşiorum oraya... bizden sora o ewi bi erkek tuttu... ona biz geri geldik burada kalcaz diodum o ben napacam diyince amaan sende hep birlikte otutururuz merk etme kapı dışarı etmeyiz diodum...

kızım nıye herkes garıp ruyalar görmusben bakmıcam tabırıne yoruuna
ya hep bıseyler cıkıo am hıcbırı lolmuo sengözlerimebaksanab

Nacide kızzz Bende muğLaya geLdim ama öLü denize...
çok beğendim yaaa süper Orasıda ...
daLyan yakınMı...
öLü denize....

kızım ölüdenız cesme mesme bı harıka
mugla dalyan köycegız ooh onlar da super
marmarısı tek gecerım ama havası fln konusunda,
antalya alanya da cok guzel yaa yazlık yerlerımız guzelll kaydirigubbakcemile5
benım adamım aggrııdaaa Çok üzgünüm çoook

kızım ölüdenız cesme mesme bı harıka
mugla dalyan köycegız ooh onlar da super
marmarısı tek gecerım ama havası fln konusunda,
antalya alanya da cok guzel yaa yazlık yerlerımız guzelll kaydirigubbakcemile5
benım adamım aggrııdaaa Çok üzgünüm çoook

Evet canım Bende gittim Marmaris Alanya antaLya ..
buraLarda çok güzel yerLer ....
didimde güzeL ...
heLe antaLya Manavgat şeLaLesi süper...
ayy kocacıKımLa da gideriz İşallah ..
HayırLısıyLa geLseLerde ...
:1hug:

kızım nıye herkes garıp ruyalar görmusben bakmıcam tabırıne yoruuna
ya hep bıseyler cıkıo am hıcbırı lolmuo sengözlerimebaksanab

2 gündür beyaz bişeyle görüorum dünden önce beyaz kar bugünde gene beyaz bişeyler saadet mutluluk demekmiş bakalım hayırlsı... geç yattık ya ondan galiba beynimiz zapıttı... kaç saat bak bak bilg. olcaı buydusenağlama

hşbulduk canım benimmm Allah hayra çıkartsın diyelim rüyanııhihoyyyt

2 gündür beyaz bişeyle görüorum dünden önce beyaz kar bugünde gene beyaz bişeyler saadet mutluluk demekmiş bakalım hayırlsı... geç yattık ya ondan galiba beynimiz zapıttı... kaç saat bak bak bilg. olcaı buydusenağlama

anam ben ne zaman baksam tabırıne
cok ıyı bır ıs telfı
ondan sonra evlılık fln cııkıyo
ama kac yıldır cıkıo bunnar beehh behhh bakmıom artıkın kaydirigubbakcemile3

X