Sevdiğini özleyenler buyurun

aman kız bulamadım bir türlü mizah +18 deydi. komedi olsun diye koyacaktım kaydirigubbakcemile3 oda örgü ama malüm başka birşeye takıyorlar anlamışsınızdr herhal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tam onu ararken telefon çaldı kızlar arayan bebemdi... dnyalar benim oldu hemde çok oldu... anlattı anlattı yine benherzamankibi dinledim durdum :lepi: çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile vay be aradı beni haaa muhahahahahah muhahahaaaa herkese nasip inşallahhhh .. ne rahat uyurum ben yaa

kız bılıyoz onu gercekten örgu gostercen sandık bekledık
cicikısımız uyudu sen de uyu hadı madem bız örgu mörgu konusuyos
konu kendını aştı muck öpüldün

kız bılıyoz onu gercekten örgu gostercen sandık bekledık
cicikısımız uyudu sen de uyu hadı madem bız örgu mörgu konusuyos
konu kendını aştı muck öpüldün

yok lan araken benimki aradı bulamadım :teytey: hadi öpüldünüz kuzularım sizleri seviom hemde çokkk :lepi: iyi geceler bacılarımmmmmmmm sositososito a.s.

bilmiorum cnm annem 2 şişile örmüştü bi kez sorarım istersen ona... normal kazak örüo gibi örüodu kesio eksiltio bişeyler yapıodu... ama sora polar kumaşı keşfetti... alıo kumaşı elini koyuo dielimki kumaşa kalıbını çıkarıo sora istediiği gibi büyüterek kesio dikio hem hemencecik oluo werio uraşmıo okdr hemde güsel oluo... ama eldiven örmek gerçekten zor nerden de aklına gelmiş örgü eldiven... daha zor bişey isteyememiş mi... annen biliosa o örsün başka isteğin war mı deseydin...

gözün aydın breakcığım...
iigclr hepinize bende yatar şekerler...
uyku gelio banada yawaştan yawaştan...
yrn görüşürz bye

ya eldıven örsene demıstı ben örgu oruom fln deyınce
ya dedım eldıvenı annem enstıtude örmus genckızken hep anlatırdı 5 sısle örulur zordu fln dıye öremem ben satın alayım demıstım. ama tabı almadık etmedık uzaktan uzaga arkadastık ozaman,
sımdı öreyım dıye ıstedım ben suprız olsun 2sısle örerım bende böle boru gıbı 5 parmak yapıp bırlestıırım öle hayal edıom cunku nette de yok zaten kesmelerı de pek beceremıyom örerımöle sonra bırlestırırm ıkı kısmını önunu arkasını olur öle..
polar ıyı guzel dıon da o öle ellerı bıtısık gıyer mı bılmıom sen kızsın sonucta guzel duruo kızlarda, bakayım öremezsem öle parmaksız yaparım polardan yada alırım ya da almam yaw guzel takım bulursam acımam alırım zatende örmek bı ayrı böle örd ü ugras verdı havası katıyo olaya sırf ondan yani.
kafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar..bu topic i genelde takip ediyorum..dedim bende yazıyım artık..
benim sözlüm başka şehir de ben başka şehirde..senağlama
ankarada..senağlama

1 sene içinde Allah izin verirse düğün olucak...
ama sonrada askere gidicek yine ondan 5 ay ayrı kalıcam
benim kaderim mi bu yaf

şekerım senın yerınde olmak ısteyen cok kız var
cektıgın kader ama kötu degıldır cunku evlenıcen ve askerını beklıycen
dönunce sana gelıcegını bılıceksın
neyse uzatmıyım ben uzuluyorum
kötu degıl durumun ıyı geceler tatlım

ne biliyim yinede ondan ayrı kalmak kötü zaten 1,5 senedir yüzyüze hiç görüşemedik hep telefon msn..
neyseki evlenince hemen gitmicek 2 sene sonra gidicek inşallah..
Allah hepimize sevdiklerimizi kavuştursun :Saruboceq:

kzılar terör her yerde var biz askerlerimi sakınıoruz korku içinde beklioruz belki ama izmirde bomba patlatmış hainler 1 albayımız 3 askerimiz ve 8 polisimiz yaralanmış... askeri araçların geçişi sırasında patlatılmış bomba...
hadlerinin bildirilmesi lazım...

Ayyy ciddimisin sen yaaa...
doğru azdı bunLar azdı...
ÇoğaLıyo şerefsizLer yaaaa....
sonLarı bi tükenmedi gitti hayvan herifLerin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…