- 21 Eylül 2007
- 1.400
- 3
aman kız bulamadım bir türlümizah +18 deydi. komedi olsun diye koyacaktım kaydirigubbakcemile3 oda örgü ama malüm başka birşeye takıyorlar anlamışsınızdr herhal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tam onu ararken telefon çaldı kızlar arayan bebemdi... dnyalar benim oldu hemde çok oldu... anlattı anlattı yine benherzamankibi dinledim durdum :lepi: çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile vay be aradı beni haaa muhahahahahah muhahahaaaaherkese nasip inşallahhhh .. ne rahat uyurum ben yaa
kız bılıyoz onu gercekten örgu gostercen sandık bekledık
cicikısımız uyudu sen de uyu hadı madem bız örgu mörgu konusuyos
konu kendını aştı muck öpüldün
yok lan araken benimki aradı bulamadım :teytey: hadi öpüldünüz kuzuraım sizleri seviom hemde çokkk :lepi: iyi geceler bacılarımmmmmmmm sositososito a.s.
hazır almak en son düşüncem ya
ör dedı bana eldıvenım yok demıstı gecen yıl ııh banane sevgılın örsun demıstım
sımdı denıcem örmeyı kalıp seklınde de erkek takar mı bılmıom olmazsa bı poları alır keserım yaparım ama annem de anlatıyodu 2 degıl de 5 sısle öruluyo dıye,
ya bı sısle böle kalı kalıp sekıllerde örerım ben cunku nette yok tarıfi , okdr zor bı halt demek
senınkı polar va kalıp dımı annenın ördugu 5 sislli nası bılıo n mu detaylarını
bilmiorum cnm annem 2 şişile örmüştü bi kez sorarım istersen ona... normal kazak örüo gibi örüodu kesio eksiltio bişeyler yapıodu... ama sora polar kumaşı keşfetti... alıo kumaşı elini koyuo dielimki kumaşa kalıbını çıkarıo sora istediiği gibi büyüterek kesio dikio hem hemencecik oluo werio uraşmıo okdr hemde güsel oluo... ama eldiven örmek gerçekten zor nerden de aklına gelmiş örgü eldiven... daha zor bişey isteyememiş mi... annen biliosa o örsün başka isteğin war mı deseydin...
gözün aydın breakcığım...
iigclr hepinize bende yatar şekerler...
uyku gelio banada yawaştan yawaştan...
yrn görüşürz bye
iyi geceler kızlar..bu topic i genelde takip ediyorum..dedim bende yazıyım artık..
benim sözlüm başka şehir de ben başka şehirde..senağlama
ankarada..senağlama
1 sene içinde Allah izin verirse düğün olucak...
ama sonrada askere gidicek yine ondan 5 ay ayrı kalıcam
benim kaderim mi bu yaf
şekerım senın yerınde olmak ısteyen cok kız var
cektıgın kader ama kötu degıldır cunku evlenıcen ve askerını beklıycen
dönunce sana gelıcegını bılıceksın
neyse uzatmıyım ben uzuluyorum
kötu degıl durumun ıyı geceler tatlım
kısslar bu arada nergis nilay ayse ablam ilknur
bide tuğçe nerde gözükmüyolar tuğçeninki geldimi acaba
canlarım günaydınnn
iyileştikçe geliyorum bebeler
Hayırdır kızzz Senin Neyin varki....:çok üzgünüm:
kzılar terör her yerde var biz askerlerimi sakınıoruz korku içinde beklioruz belki ama izmirde bomba patlatmış hainler 1 albayımız 3 askerimiz ve 8 polisimiz yaralanmış... askeri araçların geçişi sırasında patlatılmış bomba...
hadlerinin bildirilmesi lazım...
cadı negis bakıom bi orda bi burdasınnnnnnnkaydirigubbakcemile