Sevdiğini özleyenler buyurun

lif al da temızlen der gıbı len depdorant almak gıbı bısey olmuo mu
benımkıyle gecen yıl arkadastık bana eldıven ör dıye tutturmustu
bu sene örerım artık
gecen yıl demıstım kı askerde sevgılısıo olan kızlar örer
hah işte geldık oduruma
eldıven sonra yetısırse atkı bere nen eldıven cok zor bılıom neyse
CADIARZU

ben ona 2 sene önce bi atkı örmüştüm hıhh işte ömür boyu idare eder onu pek sewmem örgü örmeyi o da reklamlar bölümündeyken örmüştüm :lepi: daha bi kaç aydır çıkıoduk:roflol::roflol:

ben ona 2 sene önce bi atkı örmüştüm hıhh işte ömür boyu idare eder onu pek sewmem örgü örmeyi o da reklamlar bölümündeyken örmüştüm :lepi: daha bi kaç aydır çıkıoduk:roflol::roflol:

hehehe reklamlardaken mı örmustunn
tabı esas filme gecınce ne örgu ne bısey hehey :hooray: :dance:

hehe gendı ıstedıyse ıyı gızım
arsız ule bunlar ıkı maharet görmeyıversın sömürüyolar
yok atkı yok bere yk ilerde kazak neyım de ısterler lülülülülülü

onlar isterde biz yaparmıyız bilemem... hazır alır weririm al bak ben ördüm derim bi de o da yemez ama alıştı... sen hazır yemek siparişi verip ben yaptım dicem bi de çook yoruldum die söylenecen... ama bütün gün alış weriş için gezmiş olcan dio... insanın sewgilisinin kendisini tanıması ne güsel bi duygu yaw...:sm_cool:

hehehe reklamlardaken mı örmustunn
tabı esas filme gecınce ne örgu ne bısey hehey :hooray: :dance:

heralde yani... becerikli gözükcez yaaa... herşeyden anlar... on parmağından on marifet... kandı tabi bizimkide... sora baktı hiçbiri yok... ama bi kere kanmıştı... napalım uyanık olaydı...:lepi:sengözlerimebaksanab

onlar isterde biz yaparmıyız bilemem... hazır alır weririm al bak ben ördüm derim bi de o da yemez ama alıştı... sen hazır yemek siparişi verip ben yaptım dicem bi de çook yoruldum die söylenecen... ama bütün gün alış weriş için gezmiş olcan dio... insanın sewgilisinin kendisini tanıması ne güsel bi duygu yaw...:sm_cool:

heheheh afferın hee ıyı tanımıs bari akıllı cocukmus
takdır et kısım sevgılını hehe
nee yemeeymıs yapılır gıder yaw ıstet tamamm

heralde yani... becerikli gözükcez yaaa... herşeyden anlar... on parmağından on marifet... kandı tabi bizimkide... sora baktı hiçbiri yok... ama bi kere kanmıştı... napalım uyanık olaydı...:lepi:sengözlerimebaksanab

gecen sene eldıven ıstemıstı de örmemıstım sımdıye nasıpmıs ya
keşke öreydım de kurtulaydım aslında :)

neyse sımdı orerım neye benzer bılmıom artık ornegını de bulamadım nette n :sm_confused:

gecen sene eldıven ıstemıstı de örmemıstım sımdıye nasıpmıs ya
keşke öreydım de kurtulaydım aslında :)

neyse sımdı orerım neye benzer bılmıom artık ornegını de bulamadım nette n :sm_confused:

ayy çok zor deilmi eldiven örmek biliomusun... bi 5 şişle örüleni war bi 2 şişle...
ben bilmiorumda gördüm... annem polar kumaştan kalıp şeklinde kesin dikio oluo fıstık gibi eldiven... kaç senedir kullanıorum hem sıcak tutuo hem kar topu oynarken hiiç geçirmio hemde eskimio...
ama erkeğe olurmu bilmem... hazır al göndergamyoncuiremsu

ayy çok zor deilmi eldiven örmek biliomusun... bi 5 şişle örüleni war bi 2 şişle...
ben bilmiorumda gördüm... annem polar kumaştan kalıp şeklinde kesin dikio oluo fıstık gibi eldiven... kaç senedir kullanıorum hem sıcak tutuo hem kar topu oynarken hiiç geçirmio hemde eskimio...
ama erkeğe olurmu bilmem... hazır al göndergamyoncuiremsu

hazır almak en son düşüncem ya
ör dedı bana eldıvenım yok demıstı gecen yıl ııh banane sevgılın örsun demıstım
sımdı denıcem örmeyı kalıp seklınde de erkek takar mı bılmıom olmazsa bı poları alır keserım yaparım ama annem de anlatıyodu 2 degıl de 5 sısle öruluyo dıye,
ya bı sısle böle kalı kalıp sekıllerde örerım ben cunku nette yok tarıfi , okdr zor bı halt demek
senınkı polar va kalıp dımı annenın ördugu 5 sislli nası bılıo n mu detaylarını

X