- 13 Temmuz 2008
- 633
- 0
way bee filiozof olcaksın sen bu hasretla daha fazla yaşarsan... önce alıntı laflar sonra kendi özlü sözlerin gelcek gibi... hadi hayırlısı...kaydirigubbakcemile5
özlü sözüm yok merak etmesırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
way bee filiozof olcaksın sen bu hasretla daha fazla yaşarsan... önce alıntı laflar sonra kendi özlü sözlerin gelcek gibi... hadi hayırlısı...kaydirigubbakcemile5
nerde askerdi cnm seninki?
Gaziantep :lepi::lepi::lepi: kasım yada aralıkda gelicek izne kimbilir belki süpriz doğum günümde gelir kaydirigubbakcemile3 gelirse o dönem bende şubatta gidiceğim yanına görmek için.. çok uzak ya otobus şu bu uçak diyorum da oda çok pahalı bakıcağız .. iş yokki. bu yaz sezon sıfırsenağlama
Gaziantep :lepi::lepi::lepi: kasım yada aralıkda gelicek izne kimbilir belki süpriz doğum günümde gelir kaydirigubbakcemile3 gelirse o dönem bende şubatta gidiceğim yanına görmek için.. çok uzak ya otobus şu bu uçak diyorum da oda çok pahalı bakıcağız .. iş yokki. bu yaz sezon sıfırsenağlama
inşallah dönecek aşkım bana mirumo ozmn mutlu olacağız o günlerin umuduyla yaşıyorum ztn
cnm bikaç ay öncesinden uçak biletini alırsan baya uyguna geliyor... otobüsten daha ucuza nerdeyse... 50-55 ytl bulabilirsin... kışın ztn fiyatlar düşüo... bende uçakla gitmeyi düşünüyorum bakalım... benimkinin yemin töreni 12sindeymiş kaçabilirsem kaçacam:CüvCüv:
cnm bikaç ay öncesinden uçak biletini alırsan baya uyguna geliyor... otobüsten daha ucuza nerdeyse... 50-55 ytl bulabilirsin... kışın ztn fiyatlar düşüo... bende uçakla gitmeyi düşünüyorum bakalım... benimkinin yemin töreni 12sindeymiş kaçabilirsem kaçacam:CüvCüv:
ayy ne guzel brefolove gıdebılcek uzun muzun ama
benım adam kars sarıkamıs ta anasının gözunde yani gıdıp goremıcem de tabı
böle bakınıom
tatlım senın neredeydı askerın?
ooo nastasya resımlerıene baktıum ne guzelmıssıno mınık sarı saclı kızı sen sanmıyodum mankendır dıyodum da senmıssın anam bızım kızlar almıs basını gıtmıs wala :)
hatay iskenderunda cnm... buradan otobüsle 7 saatmiş sanırım weya da 8 bilemiorum... pek yakın değil ama onun için değer... bakalım o günde çalışıo olacam izin sorunum war bakalım nolcak...CADIARZU
otobusle kaç saat benımkı 32saat mı ne
ucakla 3,5saatmiş :1shok: zaten soguktur erkegım dayanır ben dayanamam hihoyyyt
otobusle kaç saat benımkı 32saat mı ne
ucakla 3,5saatmiş :1shok: zaten soguktur erkegım dayanır ben dayanamam hihoyyyt
hatay iskenderunda cnm... buradan otobüsle 7 saatmiş sanırım weya da 8 bilemiorum... pek yakın değil ama onun için değer... bakalım o günde çalışıo olacam izin sorunum war bakalım nolcak...CADIARZU
bu mewsimde de souk değildir cnm... benim bi arkadaşın orada oteli war kayak pistleri falan... çok sewiolar orayı sürekli gidip kayıolar... en son annesi bacağını kırdı pek gitmio sanırım şimdifisfisfis
çok güsel bi yermiş... bence yemin törenine gideblirsen git... otobüs çekilmezde uçak iidir... bende gidersem uçakla gitmeyi düşünüorum ama çok ters hatay hawaalanına ank direk uçak yokmu ist aktarmalı... uzun sürüo ozmnda... yok hawaalanına git, ist uç, oradan hataya uç orada iskenderuna geç... karar weremedim otobüsmü uçak mıCADIARZU
breakforloveciim saolasın enşte çok iyi Allaha şükür bi sıkıntı yok tek sıkıntı uzaklık
Çok üzgünüm çoook