Sevdiğini özleyenler buyurun

kızzlar yaaa bnm askerim bna 3,5 saat uzaklıkta ama izne çıkamıyolarmış ilk 1 ay=( sonra zaten bnm okul açılıyooo=((

ee gıtme sende nasılsa gelcek
bnm ıstanbula askerlıgı cıkan arkadasım bıle gıtmedı kısa dıye.
5ay nasılsa ya
en sn 1 ay gorusmemıstık bıle bız nolcak yani
ınsanlar kocalarıyla aylarca gorusmuo iş yüzünden
ne bu didi k didik
ıyı ler mı haber alıyoz mu tamam işte cocuk mu buyutuyoz egıtım megıtım

ee gıtme sende nasılsa gelcek
bnm ıstanbula askerlıgı cıkan arkadasım bıle gıtmedı kısa dıye.
5ay nasılsa ya
en sn 1 ay gorusmemıstık bıle bız nolcak yani
ınsanlar kocalarıyla aylarca gorusmuo iş yüzünden
ne bu didi k didik
ıyı ler mı haber alıyoz mu tamam işte cocuk mu buyutuyoz egıtım megıtım

tamam yaa kızmaaa!! korkum beaa! kaydirigubbakcemile3

bu mewsimde de souk değildir cnm... benim bi arkadaşın orada oteli war kayak pistleri falan... çok sewiolar orayı sürekli gidip kayıolar... en son annesi bacağını kırdı pek gitmio sanırım şimdifisfisfis
çok güsel bi yermiş... bence yemin törenine gideblirsen git... otobüs çekilmezde uçak iidir... bende gidersem uçakla gitmeyi düşünüorum ama çok ters hatay hawaalanına ank direk uçak yokmu ist aktarmalı... uzun sürüo ozmnda... yok hawaalanına git, ist uç, oradan hataya uç orada iskenderuna geç... karar weremedim otobüsmü uçak mıCADIARZU

naptın yaa ne planlar kurmussun ızmırdeyım ben zaten burdan 3,5saatte gıdılebılııo
ama ben gıtmıcem ılıskımız o boyutta degıl, aılesı gıderse gıderdım
ama onlar gıderse benı alır mı hahayy -tatlicadiarzu- sallaa

ayy kızlar ben gitmeyi çook ama çook istiorum çok özel bi gün o gün yaa herzmn askere gitmiolar her zmn yemin etmiolarki böyle... kısmet olursa bi yolunu bulup kaçıp gitmek istiorum... benimkinin ailesi kesin gider off onların yanında bende geldiim die ortaya çıkarım hahahha.... komik olur dimi:p nerden çıktıı bu şimdi yaa derler...

ben de gitmiştim yemn törenine çok duygusal anlar yaşanmıştı kesin gidin
siznkler uzun dönem mi

aglarız tabı kesın yaa adamı orda parkalarla gorcezz böle emır komuta zıncırınde
sarılamayınca aglarız
ben asker gorunce bıle aglıom len
babaneme döndüm o da tum askerlere ahhh ogluuumm dıye sarılırmıs bızde öle olduk kaydirigubbakcemile

kısa dönem bulumuşnz da konuşuyosuz ha dövrm ben sizi !! :)
bizim 6 ayı bitti nası bitti şimdi kolay gibi geliyo
ama daha 9ay varrr.........

nerde cnm senin askerin? benimki kısa dön. ama daha gideli 8 gün oldu yokluu hissedilmeye başladı...:1no2:senağlamasenağlama

kızım aglama sinir etme benı şakkıdı
bak yıne basladık yaa aglama duvarına döndü bura

ben ıckı actım bı tane ıc sende
carsamba daha ramazana fln da gırmedık yok gunahı

kısa dönem bulumuşnz da konuşuyosuz ha dövrm ben sizi !! :)
bizim 6 ayı bitti nası bitti şimdi kolay gibi geliyo
ama daha 9ay varrr.........

kızım bak sınırlıyım zaten sende gelme soldan soldan
6 ay gecmıs işte gerısı kolay bız ılk gunlerdeyız daha alısma asamasındayız
aanaaa destek olcaaanaa.. Çok üzgünüm çoook

bi arkadaşım anlattı, kardeşinin yemin törenine gitmiş... bi asker törende elinde bayrakla gelmiş... oturanların önünden geçerken biri oğlum... die bağırmış... asker tabi dönüp bakamıo sadece anne diyebilmiş o da gayri ihtiyari sora rap rap devm etmiş yerine geçmiş. annesi orada iptal o ağlar bütün herkes ağlar... çok duygulandım bende... düşünsenize askerinizi göreceksiniz orada ama sarılamayacaksınız... size dönüp bakamayacak bile off off

bi arkadaşım anlattı, kardeşinin yemin törenine gitmiş... bi asker törende elinde bayrakla gelmiş... oturanların önünden geçerken biri oğlum... die bağırmış... asker tabi dönüp bakamıo sadece anne diyebilmiş o da gayri ihtiyari sora rap rap devm etmiş yerine geçmiş. annesi orada iptal o ağlar bütün herkes ağlar... çok duygulandım bende... düşünsenize askerinizi göreceksiniz orada ama sarılamayacaksınız... size dönüp bakamayacak bile off off

kızım dehset bısey anlattın haa
yıkıldım wala anne mı demıs cocuk
agla agla doymam ben bu hıkayeye

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama lan garıııı aglattın ha akşam akşam :nazar:

kızım aglama sinir etme benı şakkıdı
bak yıne basladık yaa aglama duvarına döndü bura

ben ıckı actım bı tane ıc sende
carsamba daha ramazana fln da gırmedık yok gunahı

içki miçki kar etmio bana denedim olmadı... ben abur cubura werdim kendimi bol bol çikolata tatlı falan
bu gidişle harbi harbi duba olcam off off:içelim:

ben gidemedim vallahi. anası babası gitti .... evet öylemiş bakmak konuşmak yasak... ve anlattığın çok duygusal bişey =(

kalabalık bi yerdeyse askeriniz yani alayda flnsa zate uzaktan tanımazsınız bile :)
nası olsa törenden sora yanınıza geliyo sarılırsınız
bi gece beraber kalmştık törenden sora...

X