Sevdiğini özleyenler buyurun

yooo mutlu olmamı sağlayacak bi olay olmadı canım yaa. hatta aşkımla da konuşamadım. ama olsun, VARLIĞI da yeter aşkımınnnn!!! :eek::asigim: canlarım hepimize böle sebepsiz mutluluklar diliyorum. nedensiz, içten gelen mutluluklar...

eft kısımmm varlıkları yeter aslında a anam ne polyannayız haa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 Şeniz

hehehe kızım ben de caktırmadan cok aglıom
yok annemle abımle kavga edıyom sonra uzduunuz benı ühüüü dıye basıom fergat fıganı süprizzzzz hehehe kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 seninde taktik süper bende yapıorum sanırım onu:1closedeyes:

bizim şafak 149 mu oldu...

tamam tammm kıslarr bıras agladım gectıı gıbıı yaa özluoss tabı
cok az oldu daha daa uzun zmn gelmıceklerını bıldıgımm ıcınn üsülüom cok kaydirigubbakcemile neysee tümden kaybetemdım en azındannn hala sevıomm onuu
ısalahh ılerde de hep bnmle olurr hep onu dusunurumm bölle
:eek: :nazar: a.s.

hahh canım yaa böle şeyler düşün. ben hep böyle düşünüyorum.
zmn geçer canım yaa, geçecek..
bi bakmışz eylül,.. ..kasım, ...... ocakkkk gelivermiş.
sayılı gün çabuk geçer diyorlar,
umuyorum ki doğrudur.
uzun dönem olmadığına şükrediyom yatıp kalkıp=)))

hıhh bi de ew arkımın düğününde ağladım ondan ayrılıorum die... albümüme koydum nası içli içli ağldığımı oradan görebilirsiniz. saolsun abisi bol bol çekmiş beni ağlarken hatıra kalsın die...
sanırım hem erkek arkıma ağladım hem ew arkıma o gün... sanki herkes beni terk edio gibi geldi... ew arkım yok sewgilim yok... off off ama olmazki ikisinden de aynı anda ayrılmayı kaldıramıo bu bünye

hıhh bi de ew arkımın düğününde ağladım ondan ayrılıorum die... albümüme koydum nası içli içli ağldığımı oradan görebilirsiniz. saolsun abisi bol bol çekmiş beni ağlarken hatıra kalsın die...
sanırım hem erkek arkıma ağladım hem ew arkıma o gün... sanki herkes beni terk edio gibi geldi... ew arkım yok sewgilim yok... off off ama olmazki ikisinden de aynı anda ayrılmayı kaldıramıo bu bünye

kadılar kulubu arkadaşların var sositososito öle deme biz yanındayız mirmirmirmir

eft kısımmm varlıkları yeter aslında a anam ne polyannayız haa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 Şeniz

hee valla yaaa!! uğurlarına polyanna olduk bee!! ben ki aşağıdaki söze bayılan bi insan olarak aşkım uğruna sabretmemden dolayı kendimi kutluyorum;

ümit kötülüklerin en kötüsüdür, çünkü işkenceyi uzatır.
Nietzsche

ayyy kısslar nedionuz sizden kıskandım resim yükledim bi kaçtane
saka saka askım geldiğinde cektiğimiz resimler koycaktım zzaatennn
güzel tatil yapmışız beeeeeee:))))))))

kadılar kulubu arkadaşların var sositososito öle deme biz yanındayız mirmirmirmir

iyiki varsınız... gerçekten sizinle konuşmak çoook rahatlatıyor beni... kader arkadaşlarım beni... birbirimizin halinden anca biz anlarız... asker arkadaşlarım benim... şafak arkadaşlarım...

:enbuyukkk:

ewt cnm kısa dönem bizimkiler...
Allah dağına göre kar veririmiş. ben yapamazmışım onsuz okdr ay...
belkide alışırım kabullenirdim. şimdi 6 aya şartlandırdım kendimi...fisfisfis

haaa ne güzel ya kaydirigubbakcemile3 çabuk geçer umarım zaten alışıyorsun zaman geçtikce arada bir hüzünler gelir seni bulur ama çabuk geçer onun bir sesine :kahve:
benim uzun süreli vallahi.. 7 oldu daha 8 ay var önümde .. şu kış gelse ocağa girsek rahatlayacağım daaaCADIARZU mayısın 28 inde geliyor .. kendisi takip etmiyor ben sölyeince hıı diyor kaydirigubbakcemile3 geçer canım geçer :CüvCüv:

hahh canım yaa böle şeyler düşün. ben hep böyle düşünüyorum.
zmn geçer canım yaa, geçecek..
bi bakmışz eylül,.. ..kasım, ...... ocakkkk gelivermiş.
sayılı gün çabuk geçer diyorlar,
umuyorum ki doğrudur.
uzun dönem olmadığına şükrediyom yatıp kalkıp=)))

yaa sorma hayatım sımdı uzunlara ayıp olmasın dıye dıyemedım
dılımın ucuna kdr geldı sustum
ıyı kı kısa dönem yaa bı arkadasım dıyo 1 yıl bekledım benn dıyo senınkı cok ıyımıs dedıı msnde gordu 149 dıyee
oy allahama bın sukur kısa yıne ıyı kızlar bızım hanı ılk gunler zor gecıyo ya alıscaz buna da yakında hızlıca geccek bı ay ıkı ay fln dıye saycaz sonra bı bakcaz ocak mocakk ooh :içelim:
ıckı aldım ben ıcelım

hee valla yaaa!! uğurlarına polyanna olduk bee!! ben ki aşağıdaki söze bayılan bi insan olarak aşkım uğruna sabretmemden dolayı kendimi kutluyorum;

ümit kötülüklerin en kötüsüdür, çünkü işkenceyi uzatır.
Nietzsche

way bee filiozof olcaksın sen bu hasretla daha fazla yaşarsan... önce alıntı laflar sonra kendi özlü sözlerin gelcek gibi... hadi hayırlısı...kaydirigubbakcemile5

iyiki varsınız... gerçekten sizinle konuşmak çoook rahatlatıyor beni... kader arkadaşlarım beni... birbirimizin halinden anca biz anlarız... asker arkadaşlarım benim... şafak arkadaşlarım...

Vayy tertip asker arkadaşlarınız ya :roflol: çok hoşuma gitti tertip.. sende iyiki varsın a.s.:1hug:

kıyamam sana!! baaakk BİZ varızzzzz!! seni yalnız bırakır mıyız hiç. tamam ev arkdşnı vermişin el oğluna amakaydirigubbakcemile3 ama aşkın sana geri döncek şekerimmmhihoyyyt

canlarım benım sevıyorum hepınızı wala ıyı kı bırlıkteyız bızden bız anlarız :içelim:

haaa ne güzel ya kaydirigubbakcemile3 çabuk geçer umarım zaten alışıyorsun zaman geçtikce arada bir hüzünler gelir seni bulur ama çabuk geçer onun bir sesine :kahve:
benim uzun süreli vallahi.. 7 oldu daha 8 ay var önümde .. şu kış gelse ocağa girsek rahatlayacağım daaaCADIARZU mayısın 28 inde geliyor .. kendisi takip etmiyor ben sölyeince hıı diyor kaydirigubbakcemile3 geçer canım geçer :CüvCüv:

nerde askerdi cnm seninki?

X