Sevdiğini özleyenler buyurun

ewt yeni gtti sewgülümmm. wala wurduumu yapıştıracak mıyım yksa yürümek yerine yuwarlanarak mı gideceğim lerleyen günlerde böyle kilo almaya dewam edersem göreceğiz...

aynen yaa! işten geliyorum bi şeyler atıştırp hemen pc başına. evde tek başımayım zatii.. ohh bu kızları bulmuşum bırakır mıyım?? keşke daha çok vaktim olsa. bi de gözlerim hassas olmasa da daha çok durabilsem. pc başında çok durdum mu hemen acıyıp sulanıyorlar

benimde aynı canım gözlerim nasıl ağrıyor ama muhabbet dolu olunca ve sizler burdayken katlanıyorum.. a.s.

oyyy kıyamam sana patiskaammm. izmir güzelim benim!! beni de ağlatcan gııı!! bak gıdıklarım haaa!! döncekler döncekler hadi üzülme bakiim=)
(bugün pozitifliğim üstümde mi ne?)

Son düzenleme:
oyyy kıyamam sana nastasiammm. izmir güzelim benim!! beni de ağlatcan gııı!! bak gıdıklarım haaa!! döncekler döncekler hadi üzülme bakiim=)
(bugün pozitifliğim üstümde mi ne?)

gerçekten böle bi olumlu hawa içindesin hayırdır bugün mutlu olaylar geldi sanırım başına... ne güsel

kıyamam ben sanaaa... ağlamaaa cnm ağlamaaa başka şeylerden konuşalım düşünme şekerim...bak yoksa bende ağlarımmsenağlama

senağlama
baska konusalımmm
onlar ıcın zayıflıcagımız gelınce aklıma dagıldım bırdenn benn bıde resımleıne baktımm
kafamçokkarıştı

ewt yeni gtti sewgülümmm. wala wurduumu yapıştıracak mıyım yksa yürümek yerine yuwarlanarak mı gideceğim lerleyen günlerde böyle kilo almaya dewam edersem göreceğiz...

işte canım, yeni gitti ya sevdiceklerimiz ondansenağlama kimimizin iştahını açıyor stres, kimimizin de kapıyor. benim bissürü sivilcem çıktı gittiğinden beri, neyseki geçiyolar. bi de ilk gittiği gün sabah bi kalktım gece ağlmktan gözlerim şişmiş, görünmüyo nerdeysekaydirigubbakcemile3 ayy bi de işe gidecemmm!! Allaaaa yapmadığım şey kalmadıydı insinler diyekaydirigubbakcemile3:roflol:

dayan canım dayan daha 8 gün oldu gideli, şimdiden böle su koyuverirsek nası geçircez kalan günleri... :teselli:

işte canım, yeni gitti ya sevdiceklerimiz ondansenağlama kimimizin iştahını açıyor stres, kimimizin de kapıyor. benim bissürü sivilcem çıktı gittiğinden beri, neyseki geçiyolar. bi de ilk gittiği gün sabah bi kalktım gece ağlmktan gözlerim şişmiş, görünmüyo nerdeysekaydirigubbakcemile3 ayy bi de işe gidecemmm!! Allaaaa yapmadığım şey kalmadıydı insinler diyekaydirigubbakcemile3:roflol:

tamam tammm kıslarr bıras agladım gectıı gıbıı yaa özluoss tabı
cok az oldu daha daa uzun zmn gelmıceklerını bıldıgımm ıcınn üsülüom cok kaydirigubbakcemile neysee tümden kaybetemdım en azındannn hala sevıomm onuu
ısalahh ılerde de hep bnmle olurr hep onu dusunurumm bölle
:eek: :nazar: a.s.

bende çaktırmıorum içimde yaşadıımı düşünüorum. ağlamıorum öle bi kez ağladım gittinden beri o da arkadaşımın kınasında sanki ona ağlıo hawasında... babamda anneme ndn bu hep böyle efkarlı müzikler dinlio hasretmi çekio yoksa aşık mı olmuş demiş hahahha çok güldüm... alakası yok hep babam yanıma gelince slow müzik çalıo ben napayım... weyada ben farkında diilim ama dışarı mı vuruorum neee

gerçekten böle bi olumlu hawa içindesin hayırdır bugün mutlu olaylar geldi sanırım başına... ne güsel

yooo mutlu olmamı sağlayacak bi olay olmadı canım yaa. hatta aşkımla da konuşamadım. ama olsun, VARLIĞI da yeter aşkımınnnn!!! :eek::asigim: canlarım hepimize böle sebepsiz mutluluklar diliyorum. nedensiz, içten gelen mutluluklar...

bende çaktırmıorum içimde yaşadıımı düşünüorum. ağlamıorum öle bi kez ağladım gittinden beri o da arkadaşımın kınasında sanki ona ağlıo hawasında... babamda anneme ndn bu hep böyle efkarlı müzikler dinlio hasretmi çekio yoksa aşık mı olmuş demiş hahahha çok güldüm... alakası yok hep babam yanıma gelince slow müzik çalıo ben napayım... weyada ben farkında diilim ama dışarı mı vuruorum neee

Dışa bir şekilde vuruyorsun bende öleyim genelde :eek:

hehehe kızım ben de caktırmadan cok aglıom
yok annemle abımle kavga edıyom sonra uzduunuz benı ühüüü dıye basıom fergat fıganı süprizzzzz hehehe kaydirigubbakcemile3

tamam tammm kıslarr bıras agladım gectıı gıbıı yaa özluoss tabı
cok az oldu daha daa uzun zmn gelmıceklerını bıldıgımm ıcınn üsülüom cok kaydirigubbakcemile neysee tümden kaybetemdım en azındannn hala sevıomm onuu
ısalahh ılerde de hep bnmle olurr hep onu dusunurumm bölle
:eek: :nazar: a.s.

senin olcak sevdiceğim ben inanıorum mutlu günleriniz gelecek hemde çok yakında askerden gelince çook mutlu olacaksınız... üzülme cnm...:teselli:

X