Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yaa! işten geliyorum bi şeyler atıştırp hemen pc başına. evde tek başımayım zatii.. ohh bu kızları bulmuşum bırakır mıyım?? keşke daha çok vaktim olsa. bi de gözlerim hassas olmasa da daha çok durabilsem. pc başında çok durdum mu hemen acıyıp sulanıyorlar
ewt yeni gtti sewgülümmm. wala wurduumu yapıştıracak mıyım yksa yürümek yerine yuwarlanarak mı gideceğim lerleyen günlerde böyle kilo almaya dewam edersem göreceğiz...
anam aglıom ben haa cok özledım herıfımı senağlama
anam aglıom ben haa cok özledım herıfımı senağlama
oyyy kıyamam sana nastasiammm. izmir güzelim benim!! beni de ağlatcan gııı!! bak gıdıklarım haaa!! döncekler döncekler hadi üzülme bakiim=)
(bugün pozitifliğim üstümde mi ne?)
kıyamam ben sanaaa... ağlamaaa cnm ağlamaaa başka şeylerden konuşalım düşünme şekerim...bak yoksa bende ağlarımmsenağlama
nee ya kımse bakmıo mu banaa senağlama
ewt yeni gtti sewgülümmm. wala wurduumu yapıştıracak mıyım yksa yürümek yerine yuwarlanarak mı gideceğim lerleyen günlerde böyle kilo almaya dewam edersem göreceğiz...
dayan canım dayan daha 8 gün oldu gideli, şimdiden böle su koyuverirsek nası geçircez kalan günleri... :teselli:
işte canım, yeni gitti ya sevdiceklerimiz ondansenağlama kimimizin iştahını açıyor stres, kimimizin de kapıyor. benim bissürü sivilcem çıktı gittiğinden beri, neyseki geçiyolar. bi de ilk gittiği gün sabah bi kalktım gece ağlmktan gözlerim şişmiş, görünmüyo nerdeysekaydirigubbakcemile3 ayy bi de işe gidecemmm!! Allaaaa yapmadığım şey kalmadıydı insinler diyekaydirigubbakcemile3:roflol:
yav kıslar sizlerin şafakları kaçtı unuttum ben ya :S:S:S kafa mı kaldı bende
gerçekten böle bi olumlu hawa içindesin hayırdır bugün mutlu olaylar geldi sanırım başına... ne güsel
bende çaktırmıorum içimde yaşadıımı düşünüorum. ağlamıorum öle bi kez ağladım gittinden beri o da arkadaşımın kınasında sanki ona ağlıo hawasında... babamda anneme ndn bu hep böyle efkarlı müzikler dinlio hasretmi çekio yoksa aşık mı olmuş demiş hahahha çok güldüm... alakası yok hep babam yanıma gelince slow müzik çalıo ben napayım... weyada ben farkında diilim ama dışarı mı vuruorum neee
bende çaktırmıorum içimde yaşadıımı düşünüorum. ağlamıorum öle bi kez ağladım gittinden beri o da arkadaşımın kınasında sanki ona ağlıo hawasında... babamda anneme ndn bu hep böyle efkarlı müzikler dinlio hasretmi çekio yoksa aşık mı olmuş demiş hahahha çok güldüm... alakası yok hep babam yanıma gelince slow müzik çalıo ben napayım... weyada ben farkında diilim ama dışarı mı vuruorum neee
tamam tammm kıslarr bıras agladım gectıı gıbıı yaa özluoss tabı
cok az oldu daha daa uzun zmn gelmıceklerını bıldıgımm ıcınn üsülüom cok kaydirigubbakcemile neysee tümden kaybetemdım en azındannn hala sevıomm onuu
ısalahh ılerde de hep bnmle olurr hep onu dusunurumm bölle a.s.
bızımkı 149 bugun :sm_confused: