E
EU1
Ziyaretçi
slm kızlar ben geldimmmm:teytey:
hosgeldın gel breforlove cevırme yapcaktık
sos hazırla sen de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
breakforlovecııımm sen ne güzel hatunmuşsun be! asi kızzzz!! gözlerin çok güzelmiş maşallah. seninki görmesin fotoları vallah kıskançlıktan çatlarrrr =))))
breakforlovecııımm sen ne güzel hatunmuşsun be! asi kızzzz!! gözlerin çok güzelmiş maşallah. seninki görmesin fotoları vallah kıskançlıktan çatlarrrr =))))
hmmm ii yani kanka falan muhabbetleri..
nerde be onun resımlerııı ben bulamadım cokacimcoook
Hoşgeldin birtanemmmmmmm a.s. saol canım teşekkür ederim. Bırak kıskansın gızz hep ben ksıkanıom accıkta o kıskansın :teytey: nasılsın bakalım enişteyle neoldu :asigim:
hosgeldın gel breforlove cevırme yapcaktık
sos hazırla sen de
Profilime geliyorsun oradan istatiskler var orada album oluşdurdu felan yazıyor ona tıkladığında görürsün bebek a.s.
iyiym canım sağol. doğru söylüyon gıı hep biz mi onları kıskancazz dimi?? hıh!!! ama cidden yaa hem bi masumluk, hem bi fettanlık...kaydirigubbakcemile3 enişte kıymetini bilsin yani!!! bugün konuşmadık sevdiğimle=( yrn arar belki.
anaaam cok guzelmıs resımlerıız bee zayıfmıssın bıde sen çöp gıbın bacakların var
yuzun de guzlemıss
ne dıcem bak oo yıldızlı resımı nası yaptınız photosop mu kı kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin cnm. pek gergin bi ortam var bu akşam burada...
İnşallah canım arar merak etme sen kaydirigubbakcemile5 Ya sorma kıymet çok biliniyor :1closedeyes: anlatıyorduk bizde onu.. söyleyince gızlar delirdi accık :1closedeyes: şimdi sakinleştirmeye çalışıyorum hehehe neyapayım ben atraksiyonlular tarafındayım
selam kısslar nasılsınız bakalımmmm
evet canım okudum biraz. ya aşk da bazen acı çekince güzelleşiyor bee. fisfisfis umarım herşey yoluna girer canım yaa. erkekler böle kendileri bizim yapmamamızı istedikleri şeyleri yapar sonra da ne varki, onlar bnm kankam onlar bnm kardeşim derler...