Sevdiğini özleyenler buyurun

Gız nasta sen bana niye gırılıon benneyapdım bacım içimdekileri hem dökmeye çalışdım hemde anlatmaya çalışdım .. barış benimle :lepi:

yok kırgın diilim sadece gerildim işte... ne biliim senin sewgülün en yaşadıınızı sen bilirsin... ben senin için üzülürüm haklı çıkarsam... aç gözünü genede pembe gözlüklerle bakma... sen ne diosan biz onu biliriz. mutsuz olmanı istemem onun yüzünden...

hoşgeldin cnm. pek gergin bi ortam var bu akşam burada...

hoşbulduk canım. evet biraz öyle gibi. canlarım yaa sevdiklerimiz uzakta onun verdiği bir stres yaşıyoruz. gergin ortamı yumuşatalım, birbirimize destek olalım. valla benim dengelerim altüst oldu yani. gece uyuyamıyorum, ymk yiyesim gelmiyor..

saol patiskam:) gerginliim geçecek gibi başka konulara geçelim unuturum...
tamam breakforlove bizde seni sewioz ama yapma böleee... oyun oynama kendinle... neyse odur yani...

Oyun oynama derken ???? canım burada bişeyler anlatmaya derteşmeye çalışıyoruz..
Seninle buradan değil yüzyüze konuşssam belki sende benimle aynı fikirde olurdun... Ki benim çevreödekiler benimle aynı fikirde.. görmek farklı yaşamak ve içinde olmak.. ama ben yanlış yaptım çünki kötü olan şeyleri gösterdim.. Hep kötü şeyler yaşamadım ki iyi olan şeyleri de gördüm neden oyun oynayım kendimle

Ye kız yemessen enişde seni almaz kaydirigubbakcemile3

Amann bende bıkdım bacımm anlatınca bana kızıyorlar senağlama artık beşeyy demiommm tıpp yaptım . anlatmıcam kendimi

canım benim, içini dökmek istemişin belli. kimse sana kızmamıştır bitanem yaa, hangimiz senin üzülmeni isteriz? sadece senin iyiliğni istedikleri için fikir vermiş olabilirler.

ztn bnmki zayıflama, ye diyip duruyo beni delirtiyo!!! =))) annm de işe kahvaltı ypmadan gidiyom diye aşkıma şikayet ediyor ztn.amaan bacım bee sıcakta insanın yiyesi mi geliyor? -tatlicadiarzu-

ya benımkı bana zayıflar dıyodu hep
onlayken 6 kılo vermıstım daha 4kılom daha var verılcek
aslında6 daha var da 2sı bana kalsınn

cok özledım yaa -tatlicadiarzu- burnum :sm_confused:da tütüyo

ztn bnmki zayıflama, ye diyip duruyo beni delirtiyo!!! =))) annm de işe kahvaltı ypmadan gidiyom diye aşkıma şikayet ediyor ztn.amaan bacım bee sıcakta insanın yiyesi mi geliyor? -tatlicadiarzu-

Haklısın canım.. Bende sıcakda yemiyorum.. Mide bulanıyor birde güneş vurdu vurucak gibi kaydirigubbakcemile zaten benimkide zayıf sevio -tatlicadiarzu- 55 kiloydum bir ara iştah vardı oldum 57 ama oda hoşuna gitti kaydirigubbakcemile3 senbakma yani her şekilde güzel gelirsin gözlerine şutarafagitti bu arada zaman su gib akıp geçmiş ya nezaman oturdum şimdi saat kaç .. gözlerim ağırmış mirmirmirmir

canım yanlış anlama beni! ben senin için diyorum... buna benzer bir olay benimde başıma geldi ilişikinin içindeyken farkına waramıosun... dışardan söylenenleride görmek istemiosun... o yüzden uyarmak istedim... dediiğim gibi onu sen tanıyorsun. o ilişikiyi sen yaşıyorsun... tabiki dinlerim seni derdini paylaşırım... ama üzülmeni istemem... dost acı söylermiş... düşüncemide açıkça söylerim... madem ben biiorum yok öle bişey diosan yoktur... ama dediim gibi dikkatli ol...

sen bayaa incesin canım ya=) aynen öle oluyo oturdun mu ayrılamıyon KKdankaydirigubbakcemile3

Olurum canım saol Hadi muhabbet devam edelim :lepi: arkidişler çoğaldı

ben sıcak mıcak demiorum bi yiorum bi yiorum strestenmidir nedir. normalde yazlrı 5-6 kg zayıflarım kışa göre şimdi aynıyım hiç bi değişiklik yok bakalım kışın nolcaz bi de bjunun üstüne alırsam duba gibi olurum artık

sen bayaa incesin canım ya=) aynen öle oluyo oturdun mu ayrılamıyon KKdankaydirigubbakcemile3

Kız ince ama hatlara sahibim Hatlarımın ortaya çıkması için daha çok sayıfla dyor inek :1closedeyes: nebilim ben anlamıom onların dilinden kafama göre bişeyler yapıom zaten şakkıdı

vallahi sizlerde olmasanız zaten sıkılırdım evde hiç kardeş yok tek çocuk.. iyiki varsınız a.s. brbirimizi görmüyoruz ama desdek oluyoruz :teytey:

senin askerin de yeni gitmişti değl mi canım?

ne güzel işde bir vurdun yapışdırısrın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eft eft
kız haklı
bence de öle ama baktım resımlerde pek bı sarmas dolaslar 6 yıldır da cıkıolarmıs
dıgerlerının yanında bızım kız guzel kalıo ondan pek meyıl vermedım olaya
yok kıs aldatmıyo bunu sadece kaprıs aralarındakı bak yuzuklerı de var bıseylerı yok alaha sukur öle gördum ben mirmirmirmir

aynen yaa! işten geliyorum bi şeyler atıştırp hemen pc başına. evde tek başımayım zatii.. ohh bu kızları bulmuşum bırakır mıyım?? keşke daha çok vaktim olsa. bi de gözlerim hassas olmasa da daha çok durabilsem. pc başında çok durdum mu hemen acıyıp sulanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…