Sevdiğini özleyenler buyurun

breakforlovecııımm sen ne güzel hatunmuşsun be! asi kızzzz!! gözlerin çok güzelmiş maşallah. seninki görmesin fotoları vallah kıskançlıktan çatlarrrr =))))

Hoşgeldin birtanemmmmmmm a.s. saol canım teşekkür ederim. Bırak kıskansın gızz hep ben ksıkanıom accıkta o kıskansın :teytey: nasılsın bakalım enişteyle neoldu :asigim:

Hoşgeldin birtanemmmmmmm a.s. saol canım teşekkür ederim. Bırak kıskansın gızz hep ben ksıkanıom accıkta o kıskansın :teytey: nasılsın bakalım enişteyle neoldu :asigim:

iyiym canım sağol. doğru söylüyon gıı hep biz mi onları kıskancazz dimi?? hıh!!! ama cidden yaa hem bi masumluk, hem bi fettanlık...kaydirigubbakcemile3 enişte kıymetini bilsin yani!!! bugün konuşmadık sevdiğimle=( yrn arar belki.

nastasia canım saol herşey için.. Seni çok seviom gızzzz =) Buradan anlatılmıo uzun şeyler canım =) patiskam sanada saol senide çok seviom.. siz olamasanız lannn Ama beni dinlemeyin ben delirtirim adamı siz gonuşun ben dinleyim bebeklerim tekrar saolun canım

Profilime geliyorsun oradan istatiskler var orada album oluşdurdu felan yazıyor ona tıkladığında görürsün bebek a.s.

anaaam cok guzelmıs resımlerıız bee zayıfmıssın bıde sen çöp gıbın bacakların var
yuzun de guzlemıss
ne dıcem bak oo yıldızlı resımı nası yaptınız photosop mu kı kaydirigubbakcemile2

İnşallah canım arar merak etme sen kaydirigubbakcemile5 Ya sorma kıymet çok biliniyor :1closedeyes: anlatıyorduk bizde onu.. söyleyince gızlar delirdi accık :1closedeyes: şimdi sakinleştirmeye çalışıyorum hehehe neyapayım ben atraksiyonlular tarafındayım

Ne çöpü lan sülalenin en gözel bacakları var bende Çok üzgünüm çoook sen çöp görmedin ben 57 kiloyum boyumda 1. 71 manken gebii karıımm yok onla yapmadım paintte yaptım.. ne matrak hatunum yavv saol şekerim

Son düzenleme:

evet canım okudum biraz. ya aşk da bazen acı çekince güzelleşiyor bee. fisfisfis umarım herşey yoluna girer canım yaa. erkekler böle kendileri bizim yapmamamızı istedikleri şeyleri yapar sonra da ne varki, onlar bnm kankam onlar bnm kardeşim derler...

saol patiskam:) gerginliim geçecek gibi başka konulara geçelim unuturum...
tamam breakforlove bizde seni sewioz ama yapma böleee... oyun oynama kendinle... neyse odur yani...

Amann bende bıkdım bacımm anlatınca bana kızıyorlar senağlama artık beşeyy demiommm tıpp yaptım . anlatmıcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…