Sevdiğini özleyenler buyurun

Yok gızz bunlar askerden geldin mi bize bile zaman ayırmazlar CADIARZU Arkadaşlarıyla gezer tozarlar senağlama Ecemi birliğin de öyle yapmışdı kısa boyu kala emii senağlama
Bana koca 8 günde 16 saat ayırmışdı oda zor oldu yarım yamalak :eek:klava: Benimde zoruma gitmişdi ayrılmışdım eline yüzüğünü ve künyesini vermişdim ... Sonra dayanamadım aradım anasını satim :içelim: yine aynı yine aynı ...... uzakteyken neyaptıkları belli değil kiiiii:çok üzgünüm: bir bağlı bir tirip kötükedihüso gelirkende başka bişey oluyorlar.........

deliridim herale ben... noluoz arklarını benden çok özlediysen onlarla ewlen derdim :jeyyar:
benim kuzende izne çıkınca direk istanbula sewgilisinin yanına kaçmış... bende teyzemle dalga geçtim baya cici annesinin yanına gitmiş ankaraya senin yanınamı gelcekmiş diye:icecream:

deliridim herale ben... noluoz arklarını benden çok özlediysen onlarla ewlen derdim :jeyyar:
benim kuzende izne çıkınca direk istanbula sewgilisinin yanına kaçmış... bende teyzemle dalga geçtim baya cici annesinin yanına gitmiş ankaraya senin yanınamı gelcekmiş diye:icecream:

Bende delirdim :1no2: vallahi hihiihih kaydirigubbakcemile3 dur bak resimlerini göstereyim birde bu resimleri gördüm :çok üzgünüm: çıldırdım yasakkelime

kısımmm bıde hakketen bunnar gelınce trıbe gırıyolarmıs bunalım fln
sızı tanımıcaklar sonnra da tatıl ısterlermıııssss
bı yıgın iş yaneee

sonram da tatıl matıl sonra akılları basına gelırmıss anamm zaten tıplerı de degıscek bunnarın ben söliim size
böle esmer degıl kapkara gelcekler zenciyy gıbı kalın kalın derılerı olcekk
benımkı zatenn kürtt gıbın bıseyy ıyıcene kara olcekk gelcekk hehehe
enson gııderkene bıle derısı kapkalındı böle

kımbılıy nolcek hehe dınazor gıbı olup gelırler zaten tanımak ısteemezsınız

:eek:

Kızlar benimkinin facebookuna girdim. hani arkadaşlık sitesi varya işte oraya :KK70: Şimdi bir kaç resim gösterceğim.. Yanında hep başka kızlar var -tatlicadiarzu- görünce şoka uğradım. Meğerse askerden gelince hep arkadaşlarıyla geziyormuş Çok üzgünüm çoook kızlara bak meymenet olsa lülülülülülü

siz olsanız neyepardınız ki bunlar bir kaçı daha neler var :nazar:

picture.php

picture.php

picture.php

Ya ben onu yanlız bırakmim aklı bende kalmasın diye arayım tee ankaraya kadar gideyim onun yaptıklarına bak :1shok:

kısımmm bıde hakketen bunnar gelınce trıbe gırıyolarmıs bunalım fln
sızı tanımıcaklar sonnra da tatıl ısterlermıııssss
bı yıgın iş yaneee

sonram da tatıl matıl sonra akılları basına gelırmıss anamm zaten tıplerı de degıscek bunnarın ben söliim size
böle esmer degıl kapkara gelcekler zenciyy gıbı kalın kalın derılerı olcekk
benımkı zatenn kürtt gıbın bıseyy ıyıcene kara olcekk gelcekk hehehe
enson gııderkene bıle derısı kapkalındı böle

kımbılıy nolcek hehe dınazor gıbı olup gelırler zaten tanımak ısteemezsınız

:eek:

asıl benimki hısr yaptı zayıflayıp, kas yapıp harika bi vucutla gelecekmiş... ztn kas çalışırdı wardı bence yeterince... ama göbeğide wardıı.. şöle harika vücutlu dönerse kıskanırım ama ben ozmnkaydirigubbakcemile3

canım şoka uğradım resmen... askere geldiinde gezinip durduu grup bu mu yaniii. bende erkek erkeğe takıldılar sandım. seni o gruba sokmadı yani... sen hiç sormadınmı kimlerle geziosun die... yokk anam yok gözümden düştü bu enişte... böle bişeyy olabilir mi...onlara wakit ayır ama sana ayırma... olacak iş değil... bu gruptan biriylede birlikte olma ihtimali war mı acep...

kızım brekforlove anlamadım o cocuk senın kı mı
hem cok yakısıklı hem guzel gıyınıyo hem de o kızlar ne be öle etrafında pervanee!!!!!!

asıl benimki hısr yaptı zayıflayıp, kas yapıp harika bi vucutla gelecekmiş... ztn kas çalışırdı wardı bence yeterince... ama göbeğide wardıı.. şöle harika vücutlu dönerse kıskanırım ama ben ozmnkaydirigubbakcemile3

benımkını son gördugumde dınazor gıbıydı wala
dönunce ne olcak kımbılır

sengözlerimebaksanab

kızım brekforlove anlamadım o cocuk senın kı mı
hem cok yakısıklı hem guzel gıyınıyo hem de o kızlar ne be öle etrafında pervanee!!!!!!

benimki canım benim kiii :1closedeyes: giynmeyide ona ben öğrettim ayıptır sölemesi senağlama öle kızlar pervane olmasına olmuşda bizimkide b pervanelerden pek hoşnut benim yanımda olması gerekirken neysee kötükedihüso
ben böle bişey yapsam eminim ..................şutarafagitti ama erkeler işde kıskanç herşeyi tek yönlü ister :eek:klava:

benimki canım benim kiii :1closedeyes: giynmeyide ona ben öğrettim ayıptır sölemesi senağlama öle kızlar pervane olmasına olmuşda bizimkide b pervanelerden pek hoşnut benim yanımda olması gerekirken neysee kötükedihüso
ben böle bişey yapsam eminim ..................şutarafagitti ama erkeler işde kıskanç herşeyi tek yönlü ister :eek:klava:

pekı o ilk resımde hangısı senınkısı
sagdakıa erkek mı soldakısı mı ?

ortadakı resımde hangısı

hadı sondakını anladım da :1no2:

canım şoka uğradım resmen... askere geldiinde gezinip durduu grup bu mu yaniii. bende erkek erkeğe takıldılar sandım. seni o gruba sokmadı yani... sen hiç sormadınmı kimlerle geziosun die... yokk anam yok gözümden düştü bu enişte... böle bişeyy olabilir mi...onlara wakit ayır ama sana ayırma... olacak iş değil... bu gruptan biriylede birlikte olma ihtimali war mı acep...

Diğerleri mahalle arkadaşları diğer grupda liseden sarıyerden arkadaşlar .. eskiden bir kaçıyla çıkmış ama bana hep kardeşlerim benim diyordu -tatlicadiarzu- beni hiç bu gruba sokup tanışdırmadılar. hatta kızları görüyorum bazen ama onlar tanımadıkları için bilmiyorlar :nazar: ama benim çevrem ahmeti tanır bilir.. keder tuttu beni. işde bunlar komik gözüksede aslında insanın zoruna gidiyor senağlama hayatının dışındasın çünki..
o yüzden bugun araken çocuk ismimi sorduğun da ona '' BOŞVER '' dedim :çok üzgünüm:

Kızım yaa o cocuk askerı arayan bı kız oldugun ıcın kıskanıp sımdı işi varmıs gelemezmiş der gıbı onun agzından sölemıstır senın cocuga seslenmemıstır bıle ya da seslendıyse de cevabını verememıstır senınkısı

bıde gruptan bı kaç kızla cıkmıssa tanısmaman daha hayırlı kızlar sana nıspet yapar gıbı ooh bakk bunla cıktık der yanına otururlar habıre snınkının delırırsın

ya neyse öle gıydırmeseydın keske cok cekıcı olmus

gelınce kötu seyler al gıysın mecburen
olmassa..

salla o kızlaarı da oynasmıstır eskıden işte

Diğerleri mahalle arkadaşları diğer grupda liseden sarıyerden arkadaşlar .. eskiden bir kaçıyla çıkmış ama bana hep kardeşlerim benim diyordu -tatlicadiarzu- beni hiç bu gruba sokup tanışdırmadılar. hatta kızları görüyorum bazen ama onlar tanımadıkları için bilmiyorlar :nazar: ama benim çevrem ahmeti tanır bilir.. keder tuttu beni. işde bunlar komik gözüksede aslında insanın zoruna gidiyor senağlama hayatının dışındasın çünki..
o yüzden bugun araken çocuk ismimi sorduğun da ona '' BOŞVER '' dedim :çok üzgünüm:

güselim bana pek güwen vermedi açıkçası sen çık o kızlarla şimdi de böyle samimi kal... hadi onları geçtim tanıştırma sewgilinle çok şüpheli geldi bana... ben on pek güwenme derim... gözüm pek tutmadı ne yalan söyleyim... üzme kendimi kimse için kendini yıpratmaya değmez... erkekleri geliştirisin güselleştirirsin bişeyler öretirsin sora biri gelir kapar...:teselli:sıkma canını ama bunların hesabını sormalısın... ne dmk yaa bunlar. nası seni tanıştırmaz onlarla... ben olsam beni tanıştırmadığı arkadaşıyla görüşmesine izin vermem... sakladığı korktuğu çekindiği bişey yoksa tanıştırır. beni beğenmediği benden utandığı için tanıştırmıosa ozmn benim yanımda da durmasın... ne dmk gerçekten çok sinirlendim şimdi yaaaaa:mymeka::mymeka:

Kızım yaa o cocuk askerı arayan bı kız oldugun ıcın kıskanıp sımdı işi varmıs gelemezmiş der gıbı onun agzından sölemıstır senın cocuga seslenmemıstır bıle ya da seslendıyse de cevabını verememıstır senınkısı

bıde gruptan bı kaç kızla cıkmıssa tanısmaman daha hayırlı kızlar sana nıspet yapar gıbı ooh bakk bunla cıktık der yanına otururlar habıre snınkının delırırsın

ya neyse öle gıydırmeseydın keske cok cekıcı olmus

gelınce kötu seyler al gıysın mecburen
olmassa..

salla o kızlaarı da oynasmıstır eskıden işte

Aman ben bunları takmıyorum kii.. çevresi olucak akadaşlarıyla gezicek elbet canım. Yeri geldiğin de güzelde giyicek.. O benim erkek arkadaşım yanımda bana laik olmalı .. Benim zoruma giden bana kızdığı şeyleri kendisi yapması ve ben bunlara normal baktığım halde bana yalan sölemesi kaydirigubbakcemile Aynı şeyleri ben yapsam dünyayı koparmışdı -tatlicadiarzu-

X