Sevdiğini özleyenler buyurun

peki facete sizin ikinizin çekilmiş olduu fotolar falan warmı... ilişiki yerinde ne yazıo bekar mı... bunlar önemli konular...

senağlama
güselim bana pek güwen vermedi açıkçası sen çık o kızlarla şimdi de böyle samimi kal... hadi onları geçtim tanıştırma sewgilinle çok şüpheli geldi bana... ben on pek güwenme derim... gözüm pek tutmadı ne yalan söyleyim... üzme kendimi kimse için kendini yıpratmaya değmez... erkekleri geliştirisin güselleştirirsin bişeyler öretirsin sora biri gelir kapar...:teselli:sıkma canını ama bunların hesabını sormalısın... ne dmk yaa bunlar. nası seni tanıştırmaz onlarla... ben olsam beni tanıştırmadığı arkadaşıyla görüşmesine izin vermem... sakladığı korktuğu çekindiği bişey yoksa tanıştırır. beni beğenmediği benden utandığı için tanıştırmıosa ozmn benim yanımda da durmasın... ne dmk gerçekten çok sinirlendim şimdi yaaaaa:mymeka::mymeka:

Bende sordum ona bunları bana bunu dedi '' Sen benim kız arkadaşlarımdan daha hoş ve daha otoreter eğtimli druyorsun. Biliyorum ki onlarla yanyana geldiğin de ben diğer arkadaşlarımdan utanacağım. Onlar hakkında bana eleştiri yapacaksın ve benim hoşuma gitmeyecek!... Ama inanki tek bu yüzden tanışdırmıyorum başka bir sebebi yok !.. diye sölenmişdi.. Neyse boşwer kızlar ben anlatırsam uzun sürer :nazar: siz anlatın ben siz dinleyeyim canlarım benim :nazar: 6 yılın içinde bir sürü şey oldu bitti herşey geçmişde kaldı neyapcaksınız işde bazen dökülüyorum siz bana bakmayın

peki facete sizin ikinizin çekilmiş olduu fotolar falan warmı... ilişiki yerinde ne yazıo bekar mı... bunlar önemli konular...

ilişkide yazmıyor benim fotolarım vardı ama ayrıldığımız zaman silmiş :eek:

yorumları okudum hep'' abi kareşim kanka ''diye hitap ediyorlardı resimdeki kızlar o yüzden şüphe duymuyorum -tatlicadiarzu-

senağlama

Bende sordum ona bunları bana bunu dedi '' Sen benim kız arkadaşlarımdan daha hoş ve daha otoreter eğtimli druyorsun. Biliyorum ki onlarla yanyana geldiğin de ben diğer arkadaşlarımdan utanacağım. Onlar hakkında bana eleştiri yapacaksın ve benim hoşuma gitmeyecek!... Ama inanki tek bu yüzden tanışdırmıyorum başka bir sebebi yok !.. diye sölenmişdi.. Neyse boşwer kızlar ben anlatırsam uzun sürer :nazar: siz anlatın ben siz dinleyeyim canlarım benim :nazar: 6 yılın içinde bir sürü şey oldu bitti herşey geçmişde kaldı neyapcaksınız işde bazen dökülüyorum siz bana bakmayın

hayatım bu dökulduklerın ıyı guzel hos da yenıyse eger??
yanı tamam aynı grubta oılmassınız bende kaç arkadasımla tanıstırmadım sevgılımı
sevgılımın kaç arkadasını da yadırgadım ne bu böle sokak kızı gıbı fln dedım bazı oynaş kızlara ıyı ama yenı mı bu resımler bıde facede ne yazıyo ılıskıde mı söle bakiiimm kafamçokkarıştı

senağlama

sende bunu yedin ölemi böyle bi bahane olabilir mi yaa... madem utanacağını düşünüyor ozmn o da görüşmesin onlarla nası insanlarki onlar... kendini yakıştırıo ama onların yanına... çok sinirlendim çoook... bi de 6 senedir birliktesiniz ve hiç biriyle tanışmıosun... ben sana söleyim bu seninle birlikte birini daha idare edio...aranızı bozmak gibi olmasın ama...çocuk kandırmasın... o boynuzlanmayı hak etmiş...intikam zamanııııı

yorumları okudum hep'' abi kareşim kanka ''diye hitap ediyorlardı resimdeki kızlar o yüzden şüphe duymuyorum -tatlicadiarzu-

o kızla en son bulusmasında mı sarılmıs pekı
sorun yoksa onemlı dııl sekerım ne bozuluon ozaman resımlere :eek:
bı anda sinirlendım amaa yaaa kaydirigubbakcemile

hmmm ii yani kanka falan muhabbetleri... yaa ben güwenmem asla erkeklere birasda kıskanmıyım ne.. ama ne bilim tanıştırmaması şüpheli bıraksın yorum yap ama böle ilişikisi yokmuş gibide olmazki... siz şimdi ayrı değilsiniz ama dimi

Yok canlarım onlar hakikaten iyi bir arkadaşlar ben onların dostluğuna inanıyorum..
Resimlere yapılan yorumları okuduğum da dediğim gibi '' kardeşim , kankam , abiciğim '' diye yazıyordu.. Yani o kızlardan biranesinde şüphe duymuyrum çünki kıların hepsinin yavuklusu var. Sürekli görüyorum onları ...

Evet ahmet onlara kendini laik olarak görüyordu. Tek kendisi için değil benim arkadaşlarımla tanışmakda istemiyordu. Bunu yaptığımda sıkılıyordu konuşmuyor utanıyordu.. Yani bana kendini laik görmüyordu :S Onun bu durumunu hep ben gözlemliyordum ...

sende bunu yedin ölemi böyle bi bahane olabilir mi yaa... madem utanacağını düşünüyor ozmn o da görüşmesin onlarla nası insanlarki onlar... kendini yakıştırıo ama onların yanına... çok sinirlendim çoook... bi de 6 senedir birliktesiniz ve hiç biriyle tanışmıosun... ben sana söleyim bu seninle birlikte birini daha idare edio...aranızı bozmak gibi olmasın ama...çocuk kandırmasın... o boynuzlanmayı hak etmiş...intikam zamanııııı

kızım dang dıye söleme öle
:enbuyukkk:

Yok canlarım onlar hakikaten iyi bir arkadaşlar ben onların dostluğuna inanıyorum..
Resimlere yapılan yorumları okuduğum da dediğim gibi '' kardeşim , kankam , abiciğim '' diye yazıyordu.. Yani o kızlardan biranesinde şüphe duymuyrum çünki kıların hepsinin yavuklusu var. Sürekli görüyorum onları ...

Evet ahmet onlara kendini lakik olarak görüyordu. Tek kendisi için değil benim arkadaşlarımla tanışmakda istemiyordu. Bunu yaptığımda sıkılıyordu konuşmuyor utanıyordu.. Yani bana kendini laik görmüyordu :S Onun bu durumunu hep ben gözlemliyordum ...

bak bunnar dogru olabılır

benımkının de böle hep bardan cıkmayan paçavura kız arkadasları vardı bı erkek arkadasının
sonra onlarla denk geldık tanıstık ben ne bunlar yaa dedım kızlar gıdınce fln
sonra gorusmedı bı sure
sonra da arkadaslarımla gorusturtmuon benı fln dedı kızdı ama gorusmemem ennn hayırlısıydıı cokacimcoook :eek:klava: düşük kalıte ınsanlar ıstee

Evet ahmet onlara kendini laik olarak görüyordu. Tek kendisi için değil benim arkadaşlarımla tanışmakda istemiyordu. Bunu yaptığımda sıkılıyordu konuşmuyor utanıyordu.. Yani bana kendini laik görmüyordu :S Onun bu durumunu hep ben gözlemliyordum ...

iyi bari onu taniyan sensin sorun yok diosan bizi neden gerdin allam yaaaa:eek:klava:

ayy ne bilim çok sinirlendiiimmmmm:1ninca:

Haklısın canım bende kıskandım biran :eek:
Şimdi konuşuyoruz ama sevglimizyiz bilmiyorum. Ondan ayrıldıkdan sonra biraz o kırılgan davranıyor bana karşı ..ama sölediğine göre mektuplarımı ve resimlerimi saklıyor arada bir bakıyormuş.. beni seviyormusun sen yoksa hala dediğim de '' utangaç şekilde ya özlemmm şey gaga '' :KK70: diyordu .. bende üstüne fazla gitmiyorum zaten.. onu rahat bırakmaya çalışıyorum..

Haklısın canım bende kıskandım biran :eek:
Şimdi konuşuyoruz ama sevglimizyiz bilmiyorum. Ondan ayrıldıkdan sonra biraz o kırılgan davranıyor bana karşı ..ama sölediğine göre mektuplarımı ve resimlerimi saklıyor arada bir bakıyormuş.. beni seviyormusun sen yoksa hala dediğim de '' utangaç şekilde ya özlemmm şey gaga '' :KK70: diyordu .. bende üstüne fazla gitmiyorum zaten.. onu rahat bırakmaya çalışıyorum..

ee bana sevgılıyızz dedınnn
kısımmm döferım bakk senı beee ühüüü
zaten regl olcam gergınımmm bıde daha gerıonn yaa
senağlama

ee bana sevgılıyızz dedınnn
kısımmm döferım bakk senı beee ühüüü
zaten regl olcam gergınımmm bıde daha gerıonn yaa
senağlama

Ben onu öle görüyorum..herşeyim canım sevgilim kaydirigubbakcemile2
siz benim bakış açıma ne bakıonuz şakkıdı
kızlar sağolun ya sizi yordum benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ikinize... hihoyyyt

breakforlovecııımm sen ne güzel hatunmuşsun be! asi kızzzz!! gözlerin çok güzelmiş maşallah. seninki görmesin fotoları vallah kıskançlıktan çatlarrrr =))))

X