Sevdiğini özleyenler buyurun

-tatlicadiarzu-NERGİSİMM ÇEKTİM BİLİORUMM BEKLEMEK NE KADAR ZORSA KAVUŞMAKTA O KADAR GÜSEL VE HEYECANLII . . .ARTIK DUALARIM SİZLER İÇİNN BİRİCİĞİMMM kaydirigubbakcemile2

Çok sağoLLL canım Benim Diğer Siteyede GeL Len...
ordada Konuşuyozda kimse sesimizi Duymuyo....:mymeka:

Gızlarrrr nabersiniz lann :nazar:

Yine sevgülülerinizimi gonuşuosunuz şakkıdı

Kulakları çınlasın emiiii hepsinin :1closedeyes:

Benimkinin deee .. Eşşeoloşekk neolcak :kızgın:

ama aşkımı ben bugün çok ösledim telimdeki fotolarına baktım gözlerim doldu... yeni yeni algılamaya başladım yokluğunu...off offf

ama aşkımı ben bugün çok ösledim telimdeki fotolarına baktım gözlerim doldu... yeni yeni algılamaya başladım yokluğunu...off offf

Özlersin tabi canım.... Ağla ağla açılırsın :nazar: Bende konuşim dedim beyfendiyle neymiş '' yazıhanede çok işleri varmışda gelemezmiş '' dedi.. Çocuk bana böle deyince benimde gözlerim doldu.. '' Kendiisi bilir '' deyince çocuk'' heaaaa '' dedi kaydirigubbakcemile3 '' kimsiniz '' deyince '' boşver '' dedim kapadım :nazar:

hehe nabıonz kızlar ağlaşıyonuz mu kımse yokken
bos buldunuz tabı forumu aglasın bakalım
göbek de atarsınız yakındaa
heheee

He anam ağlaşıoz:nazar: Acıların senfonisini dinliyoruz ve çıldırıyoruz :nazar: gel boşluk dolsun bacım şakkıdı

Son düzenleme:
nastasia nerdesin gızzz :nazar: yoksa yine telfonuna mı bakıon :jeyyar: bırak kız şimdi resimleri:1no2: güçlü ol canum benim :kahve: sabret yasakkelime

Özlersin tabi canım.... Ağla ağla açılırsın :nazar: Bende konuşim dedim beyfendiyle neymiş '' yazıhanede çok işleri varmışda gelemezmiş '' dedi.. Çocuk bana böle deyince benimde gözlerim doldu.. '' Kendiisi bilir '' deyince çocuk'' heaaaa '' dedi kaydirigubbakcemile3 '' kimsiniz '' deyince '' boşver '' dedim kapadım :nazar:

anna tribe bakk... heaaa neyse:kızgın:
boşwer cnm asker psikolojisi alttan alcaz biras sabretcez sorada oradan geldikten sora burunlarından fitil fitil getircezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

He anam ağlaşıoz:nazar: Acıların senfonisini dinliyoruz ve çıldırıyoruz :nazar: gel boşluk dolsun bacım şakkıdı

yok canım ağlamıorum bakmıorumda fotosuna iişte aa delimiyim ben kendimi buhranlara sokacam:1no2::1no2:
sadece ajandama yazdım bugün neler yaptıımı we onu asnı özlediimi senağlamasenağlama

anna tribe bakk... heaaa neyse:kızgın:
boşwer cnm asker psikolojisi alttan alcaz biras sabretcez sorada oradan geldikten sora burunlarından fitil fitil getircezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok gızz bunlar askerden geldin mi bize bile zaman ayırmazlar CADIARZU Arkadaşlarıyla gezer tozarlar senağlama Ecemi birliğin de öyle yapmışdı kısa boyu kala emii senağlama
Bana koca 8 günde 16 saat ayırmışdı oda zor oldu yarım yamalak :eek:klava: Benimde zoruma gitmişdi ayrılmışdım eline yüzüğünü ve künyesini vermişdim ... Sonra dayanamadım aradım anasını satim :içelim: yine aynı yine aynı ...... uzakteyken neyaptıkları belli değil kiiiii:çok üzgünüm: bir bağlı bir tirip kötükedihüso gelirkende başka bişey oluyorlar.........

X