yok rapor diilde paylaşma diyelim...:1closedeyes:şakkıdı
kıs breakforlove sız arasıyosunuz dımı ben benımı daha haftasonu fln arar daha aramadı beklıom
ama arıcak yenı ggtııı
patiskacım bu arada sen ne güzelmişsin yaa! maşşallah=)))
Evet canım onun aramasını beklemiyorum ben zaten. Nezaman sesini duymak istiyorsam ozaman arıyorum. Birde usta birliğinde bu imkan oluyor. Acemi birliğinde hep o beni aradı.
Bazen değil hemen hergün müsait olmayabiliyorlar ... Benimki annesini bile 10 gündür aramamış.. Gerisini sen düşün artık
hehe bızımkısı rapor nıtelıgındeydı
sorgu ve rapor
naptın ne ettın kım vardı nası gıttın kacta geldın
hehe kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile
ayyy 10 gun muu delırmıstır kadın yaa aglamaktannn
benımkı her aksamm arıyomuss cok kısa konusuyomuss bekleyenler sıra sıra oluyomuss böle cok ondan kısacık konusup kapıyomuss aksam daha bos oluyomus oo telefon bıde
o arıyabılıoo ancakk... senınkııı yıne ıyımıs sımdıı uzun ama işte...
benimkide her gün bi beni bi annesini arıo ztn kız kardeşi döverim oraya kdr gider bi aramasın delirtmesin beni dio, annesi ztn ewde bütün gün telefona bakarak oturuomuş oğlum arayacak die
mrb kızlarrrr! nasılsınız bakiim? muhbbt koyu her zamanki gibi!!! =)))
Ay allah kolaylık versin .Zor tabi.. Benim ki birde tek gitmedi askere kardeşiyle aynı günde gittiler. Kadın iki oğlunu bekliyor ama rahat. Yanlız ahmet annesini aradığından daha çok beni arıyor... :mymeka:
ayy zor olmuştur kadın için iki oğlunu birden göndermek ama ikisini bi nada atlatacak o bakımdn ii yani:)
hoşgeldin cnm...a.s.
mirumu slm canım sanada
Evet o yönden haklısın :d benimki koca katır bekledi kaçyıl gitmedigitseydi çoktan bitmişdi herşey :1no2: bizde kardeşi olmadan rahat rahat gezerdik neyse allahdan bir oğlu daha var oda sivasda benneyaptımki maşallah kadında oğlan çocuk depolamış habire kaydirigubbakcemile3 brtane kız çocuk yok.. 3 de gurbette senağlama
yazık kadına habire ağlıodur oğullarım die...