Sevdiğini özleyenler buyurun

hepsi aynı deil canım ya abimde askerde benim.izne cıktıgı zaman yüzünü zor görüyoruz valla.kendini dısarıya atıo..

nastasicım senin nerde askerlik yapıo safak kaççççç

selam kızzzlarr nasılsınz görüşmeyeli? muhabbet koyulaşmış yine=) site açılmıyordu ya, şu 2-3 günün acısını çıkarıyonuz değil mi??? =)

hosgeldin mirumocum.ben iyiyim cok sukur.hiç sorma ya millet baya alışmıs buraya.hasret giderioruz naniknanik sen nasılsın canım?

hosgeldin mirumocum.ben iyiyim cok sukur.hiç sorma ya millet baya alışmıs buraya.hasret giderioruz naniknanik sen nasılsın canım?

bn de iyiym canım çok sağol. valla bn de çok alışmışım yaa. hepimiz birbirimizn halinden anlıyoruz, başka kim daha iyi anlayabilir ki bizi? sinirden çıldırdım site açılmıyor diye yaa!! neyseki açılıyor artık ve sizin gibi güzel insanlarla tekrar sohbet edebilmk çoook güzel. hihoyyyt

kesinlikle öle yaşamayan bizim halimizden anlamaz.aynen canım benım bende cok mutluyum sen ve senın gıbı tatlı arakadaslarla tanısmaktan.konusup görüştünmü sevdıcegınle??

piuuu

kızlar benımkındenn haber aldımm
manga komutanı olmuıss onbası gıbı bıseymıs
dıger kısa dönemlerın basında duruyomus 10 kısılık bı gruba bakıyomuss

hepsını gulduruyomus fln böle eglenıyomus
ama baska yere verılebılır mıs görevi yakındaa sımdı egıtımdee..

yemekler de guzelmısss karsta benımkısıı

böleymıs durumlar raahatta yani adamm

kesinlikle öle yaşamayan bizim halimizden anlamaz.aynen canım benım bende cok mutluyum sen ve senın gıbı tatlı arakadaslarla tanısmaktan.konusup görüştünmü sevdıcegınle??

canım bnm sağol. malesef canım işte olduğum için görüşemedim,çok yoğnduk. aşkım evi aramış annmle konuşmuşlar. =( iyi hbrini aldım ya o da yeter.

=) iyi iyi moral lazım askerlerimize değil mi güldürsün bakalım=) inşallah hep rahatları yerinde olur canım yaa

rahattır cnm sıkma canını ii görew wermişler benim kuzende o görewi yaptı forsunda geçilmiodu hahah

kaydirigubbakcemile5 hehe super ozaman havalı olcak
gercı ezılse mı daha ıyıydı dıyorum da :sm_cool: hep o görevde mı kalmıstı kuzenın ?

ewt cnm hep o görewde kaldı öyle bitirdi biras sert olmak lazım ama sanırım:) dierleri sözünü dinlesin die benim kuzen 2 tane takdir belgesi almış o görewde... ztn bağırıp emir wermeyi sewer tam adamını bulmuşlar hahah:)
bi de dier askerler o üstte olduundan baya saygı gösteriolar çok rahat etmiş...
yemekhaneye girince hemen yer falan weriolarmış ona :):teytey:

kıyakk bı bolummus demekkkı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…