Sevdiğini özleyenler buyurun

ilerdee carsı olunca msndenn de konusuruuzzz kjızlar :)
camera almakk lazımm aslındaaaaa kaydirigubbakcemile

canım çarşı olacakta normlalde her hafta çarşı oluyo ama benimki 2 haftada bir çıkıcak o zamanda msde kameradan koşçazz ya offf bak sinir oldum şimdi yaa 2 hafta ya off

eft cnmm yaaa zayıf olm lazım
zaten mıllett ayyy ne sısko kızzz cocuktan buyukk galbaaa demesın hehe
demez de zayıf ve bakımlı olalımmmmm

aynen öle canımm ya ben 5 kilo versem şimdilik yeticek daha sonra yavaş yavaş bi kaç kilo daha veririmm düğüne kadar toplam 9 10 kilo varya süperrr olurumm süperr ahhhhh aaaaaaaaaahhh hayaller bi gerçek olsaaaaaaaasositosositosositososito

aynen öle canımm ya ben 5 kilo versem şimdilik yeticek daha sonra yavaş yavaş bi kaç kilo daha veririmm düğüne kadar toplam 9 10 kilo varya süperrr olurumm süperr ahhhhh aaaaaaaaaahhh hayaller bi gerçek olsaaaaaaaasositosositosositososito

kızlar sormak abesmi olur bılmıom ama sorcam boyunuzla kılonuz kac yaafffkötükedihüso

kızlar sormak abesmi olur bılmıom ama sorcam boyunuzla kılonuz kac yaafffkötükedihüso

ahhhh yudum'ummmm amann amannnn bana herşeyi sorrr ama canımmm bunu soyma noluyyyyy ama inan abartı kilom yok ama söylemekten hiç hoşlanmıommm profilimde bi resmim var ordan blki kafanda bi şeyler oluşurŞeniz

hehe şekerım yaa ben tombuk görunuyorum gecen yıldan berı 10 kılo aldıydım bı kısmını verdım amadaha vermelıyım bu da ona cok gelıoyo cunku,
mannakım baktım profılde resımıne guzelmıssın ama versen olur hakkaten gelınlık ıcınde cunku gelınler ıp ıncecık,
ama vermesen de cok guzel cıkmıssın cnm
benım de var profıl resımımde yuzum var kılo alınca dırek yanaklarıma doluyorum ben versek cumleten en guzelı olur

kısımm sendee tmam ver dedıkk de 9-10 kılo nereyee verıoonn hahaa okdr versennn gelınlıkte gorunmeessssınnn bee kaydirigubbakcemile

tamam vazgectim ama abartıomussunuz gıbı bı hıs var ıcımdee.bizi böle sevsinler boşveriinnn

canımm kusura bakma geç cevap yazdım aşkımm aradıda onunla konuştum çok yoruluyorlarmış ya ama kapatmak zorunda kaldı ya iştimaya çağırdılar:a015:

canımm kusura bakma geç cevap yazdım aşkımm aradıda onunla konuştum çok yoruluyorlarmış ya ama kapatmak zorunda kaldı ya iştimaya çağırdılar:a015:

bende küstünüz sandım bana yaff.sevindim senin adına canımm benim.tek sıkıntıları yorgunluk olsun üzme sen tatlı canını

kısımm sendee tmam ver dedıkk de 9-10 kılo nereyee verıoonn hahaa okdr versennn gelınlıkte gorunmeessssınnn bee kaydirigubbakcemile

bende şöyle 9-10 kg vermek istiorum hehe 0 beden olcam ozmn züper dimi:)
gelinliktede sıskadururum galiba hahahaa, ama napalım birasda öyle dolanalım, ztn evledikten sora kilo alıomuş..:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ayy yokluumda baya ilerlemiş muhabbt çok konu kaçırmışım oku oku bitmio wasgeçtim cwp yazmaktan burdan dewam etcem kapanmış konuları gene açmayım hehehe:)

selam arkadaslar sizleri yeni görüyorum burda
askerim izne geldiği için 13 günden beri girmedim
sizlerinkidemi asker öyle ise safak kaç

X