Sevdiğini özleyenler buyurun

alcam dio oda duramam dio bakcaz nası saklicak..bu değilde değişirse die korkuom

canım bence hiç korkma ben yaşamadın ama düşündüğüm bu eğer seni gerçekten seviyorsa birbirinize anlayış gösterebiliyorsanız hiç bişi olmaz. ama askerlik iki taraf içinde zor onlar orda emir alıyorlar bazen istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalıyorlar ve yoruluyorlar o yüzden bazı zamanlarda gergin olabilir ve bunu bize yansıtabilirler bizde biraz anlayışlı olursak sorun çıkmaz diye düşünüyorum

seven insan değşmez canım hiç merak etme
bnmki 9 aydır askerde hiç bi değişme görmedim benm açımdan
o yüzden askerlik psikolojisi diye bişey yok (soğuma,ayrılma gibi konularda tabi)

yani ya zaten soğuma ayrılma sevmediğinin göstergesidir sen bak negüzel değişme görmemişin şimdi ne haldesiniz canı geldimi nekadar kaldı:emir_bebek:

canım bence hiç korkma ben yaşamadın ama düşündüğüm bu eğer seni gerçekten seviyorsa birbirinize anlayış gösterebiliyorsanız hiç bişi olmaz. ama askerlik iki taraf içinde zor onlar orda emir alıyorlar bazen istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalıyorlar ve yoruluyorlar o yüzden bazı zamanlarda gergin olabilir ve bunu bize yansıtabilirler bizde biraz anlayışlı olursak sorun çıkmaz diye düşünüyorum

doğru düşünüosn :içelim:

yani ya zaten soğuma ayrılma sevmediğinin göstergesidir sen bak negüzel değişme görmemişin şimdi ne haldesiniz canı geldimi nekadar kaldı:emir_bebek:

işte bu salı izine gelicek
snra 5 ayımız kalıyor
çok iyyiz biz canım
ama ço kzorluklar çektik acemilikte
alışana kadar
oda askerlik yaptı ama bende burda yaptım o derece diyebilirim...
acemilikte hergün beni 5 te kaldırıyordu sabah
gıkımı çıkartmadım bana şimdi diyorki nasılda kaldırıyodum senii
hehehe diye gülüyo deli çocuk yaa:KK70:

benımkiyle çok kötülavga ettik canım bitme noktasına gelsi geceden beri birkere gözümü kırpmadım gunaydın canım..

şekerler ya napıyonuz bugun kendımı cok yanlız hıssetım hel sıte de acıldmadı delırdım wla
yarın cumartesı egıtım var mıdır ılk hafta bızım cocuklaraa*??

aılesıyle de konusaıyorum haftasonu dıye aramak ıstemıorm belkı bnmkı arar bugun cumartesı oldu
egıtımdeer mıdır yoksa arayabılır mıı ılk haftasıı kısa dönemımm

Merhaba kızlarrrrr
Dün sevdiğimin doğum günüydü... Dışarı çıkıp işlerimi halletikden sonra telefon ettim. Ama bu sefer aradaığım (kod) tam doğru olduğundan kimse açmamazlık edip sevdiğime ulaşamama gibi preplemim olmadı.. Sadece bir kere aradığım da komutanlar vardı ve yemekden sonra aradım. Daha iyi olması için.. Oda ne kızlar allah mı ne bilmiyorum :1shok: Karşıma onbaşı çıktı :1shok: meğersem Ahmet'in tam olduğu yeri aramışım.. Anammm ben nasıl başarmışım onu bilmiyorum ama tesadüf ikiduştan sonra ellerim başka tuşlara gitmiş vallahi.. Zavallı komutanın yanında benden sonra fırça yeyecekti senağlama ama baya konuştuk...

Tertipp diye başladımmm naber ..iyiyiyim felan derken doğum gününü kutladım. Sonra konular açıldı kapandı :içelim: Ben çok pisliğim haaa-tatlicadiarzu- Mektupdan konu açıldı..

Mektuplarımı saklıyor musun ?
Evettt
Resimlerimi
Yanımdalar bakıyorum arada bir
Ama ben senden ayrılmışdım
Olsun
Barışdık dimi :kahve: ( tabi burda ağzından laf alıom :KK70:)
......................
lan tertip yoksa sen beni hala sevion mu ?
ya özlem gaggug :KK70::KK70::KK70:
tamam tamam belli hadi bende seni seviyorum

hehe öyle işte sonra kapadık kaparken sen kapa ben kapa derken ben kapadım . Çok vijdansız karıyım.:nazar: Ardından sigara içtim efkar ettim.. off off şu kurban bayramı çabuk gelsede oda izne gelse :nazar:

Birde cuma gününe girerkenben küçük kek alıp üstüne 3 tane mum dikdim. karşımıda geçen seneden kalan onun doğum günü resimleri vardı .. onlara bakaraktan üfleyip pastayı afiyetle yedimcokacimcoook Böylede doğum günü kutlanıyor :nazar: bunu da atlattık...mirmirmirmir

kızlar 2 gündür kafayı uiuorum ya siteye giremedim meğer ne kadar çok alışmısım sizinle konuşmaya ya

sıteye gırememek berbatt ya gırmeye debelenıyorum sureklı :KK43:(
gırebılınce yazıyorum mannakcım bugun egıtımlerı var mıydıı
asker beklemek ne zormuss yaa

kızlar 2 gündür kafayı uiuorum ya siteye giremedim meğer ne kadar çok alışmısım sizinle konuşmaya ya

kızlar ya siz yine girip bi şeyler yazabilmişiniz. kafayı yiyecektim yarım saat başı siteyi kontrol etmekten. neyseki açıldı şimdi. özlemcim hadi gözün aydın canım. herşeyin daha güzel olması dileğiyle. sevgiline de mutlu ve nice SENli yıllar dileriiiimmkaydirigubbakcemile3

mirumocm salı gıttı bnmkı de baslamadı mı egıtım, dmk haftaya baslıycak e naptılar tum hafta bunnar kaydirigubbakcemile

X