hoşbulduk:) evet uzun dönem değil neyseki! sizin işiniz çook zor, Allah sabır versin hepimize.
kızlarrrrrrrrrr az önce aşkımla msnde konuştum cam açtı saçlarını kestirmiş bebeimm her zamanki gibi çok tatlıydı ya kalkıp boynuna atlamam hiç bırakmamak geldi içimden yaaaaaa offff ama olsun haberini aldım ya gördümya onu Rabbime sonsuz şükürler olsun
şimdi teslim olacakk sevgini haykır topiğine konu açmıştım onuda okuttum çok hoşuna gitti
ama osmaniye çok küçükmüş meydanında birileriyle konuşmuş ordakiler demiş rahat edersin falan diye inşallah çok rahat olur bebeim ya
Canım inan çok sevindim senin adına ya...
İnşallah günler su gibi akıpr giderde hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize...
Günler geçtikçe hastret daha bir artıyor heleki izinden döndükten sonra...
Bende çok özledim aşkımı yaa daha 131 gün daha göremicemmsenağlama
canım adaşımmm çok teşekkür ederimmm ya ama çok duygulanıo insan ya ama olsun gördümya çok mutluyummm
benimde 157 günüm kaldı canımmmm 26 gün var aramısdaa
benmki de teslim olackmış az sonane kadar kötü bi şeymiş yaa cep tlfnu yok, ulaşabileceğin bi no yok
Adaş mıyız?hihoyyythihoyyyt
Ne güzel ya az varmış aramızda...
Çok zür günler geçirdik ama atlattık şükür...
Sakın içinizde korku olmasın sevdiğim askerden geldikten sonra değişir askerdeyken ilişkimiz biterse ya asker psikolojisine kapılıp beni unutursa...İnanın bana gerçek sevgide hiçbir şekilde sorun yaşanmıyor...Allah nasip ederse hepimiz kavuşucaz sevdiklerimize ve bir ömür boyu mutlu olucaz inşallah...Bizim tanışmamız 1,5 yıl önce olmuştu.2 aydan sonra açılmış arkadaşız yanıtını almıştı...Ama askerdeykende hiç kopmadı iletişim arkadaş olarak devam etmişti...Bir gün eğitime gittiğindehaber alamadım işte o zaman anladım ki sırılsıklam aşık olmuştum.:asigim::asigim: Aylarca görmemiştim ama seviyordum üstelik askerdi...Ben ilkkez herşeyi göze alıp evet dedim...Ki sevdiceğim benim ilkim...Allahıma şükürler olsun ki onun gibi birini karşıma çıkardı...İnatçı keçi olsada ben aşkımı çok seviyorum yaaa
çok tatlı yaa! aranız hiiiiç bozulmasın inşallah. aman maşallah diyelim.
NeKss cim aşkınız bir ömür boyu sürer inş. yptığın fedakarlığı herkes ypmaz. bilgiler için çok sağol. acemiyim bu konularda. hiçbir bilgim yok. neyse gün geçtikçe öğrenirim elbet. evet iyiki KK ve sizler varsınız.
inşallah. çok teşekkürler. isim neydi bu arada
benim de gizem. memnun oldum:)