Sevdiğini özleyenler buyurun

Şimdi aşkıma sordum canım aynen şunu yazmış...

Tam habur kasının yanında burası.Silopinin hacı konakma yeri birde destek kıtaları diye geçiyormuş canımm...Seninki nerde?

aaaa bnmkide 20. zırhlı tugayında yani 20. tank taburu diyede geçiyo canım
aşkım destek kıtalarına gidiyo
erzak dağıtmaya galibaa

canım ya inanmıyorum.
senin okuduğun bölüm belli yer belli sonuçta
temizlik bulaşıkta neymiş
hayır zaten hakettiğin parayı vermiyorlarmış
onuda geç ssk 2 aydır yatıyo
senin 13 ayın nerde kaldı
umarım daha iyi bi iş bulursun cnm ya
hayırlısı senin için.:teselli:

Eniştemizde romantikmiş haniii...
Oooo eminim hiç ayrılmıcaksınızz canım yaa ne güzel...
Darısı bizim başımıza inşallah 131 gün sonra

walla biz 8 +6 izin kullanıcaz canımm
o yüzden şafak gelip gittiğinde yani 2 eylülde 152 sayıcaz
15+3 içerde iznimiz kalıyo olucak
1 şubatta terhis olucak allahın ziniylee

neyseh ben şimdilik çıkıyorum görüğrşüz
akşam yine gelirim öptüm sizi=) kendinizi üzmeyin kzılarr
geçicek bu günler
gülerek bakıcaksınız snraaa

off off aşkım son kez aradı ve gittiiii
araya bilirsem ararım ama bugün arayamam dedi ühühühühü
hiç ağlamadım şimdiye kdr hep tuttum ama başım arıo şimdi, sanırım gerçekleri yawaş yawaş anlamaya başladım... asker artık aşkım... kaç ay yok offf
bana sakın beni özlediğini söyle, ozmn çok üzülüyorum dedi off yaa
buradan haykırıyorum: AŞKIM SENİ ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİM, ŞU AN YANIMDA OLMANI ÖYLE ÇOK İSTERDİM Kİ...

Şenizoff off aşkım son kez aradı ve gittiiii
araya bilirsem ararım ama bugün arayamam dedi ühühühühü
hiç ağlamadım şimdiye kdr hep tuttum ama başım arıo şimdi, sanırım gerçekleri yawaş yawaş anlamaya başladım... asker artık aşkım... kaç ay yok offf
bana sakın beni özlediğini söyleme, ozmn çok üzülüyorum dedi off yaa
buradan haykırıyorum: AŞKIM SENİ ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİM, ŞU AN YANIMDA OLMANI ÖYLE ÇOK İSTERDİM Kİ...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aayyy kızlar meraba bende kocişimi özledim daha sabah görüştük ama ne yapayımmmm onun kokusunu duymadan yapamıyorum hemen aradım sesini duydum rahatladımmmm hehehe

allahım herkezi tez zamanda sevdiğine kavuştur yarabbimmmmmmmmmmmmm
askerde olanlarada hayırlı teskereler ve bir anönce onlarıda kavuştur yarabbim aminnnnnnnnnnn

Görüşürüz canım kendine çok iyi bak...
Biz 10+6 izin kullandık...
İçerdeki izni kullamıcaz ki aşkım 21 aralıkta burda olsun:jeyyar::asigim:

ya kızlar kısa dönem 12 ağusto giderse izin kullanmazsa ne zaman gelir aralık diyorum ama arkadaşlar 0cak ortası diyorlar

Canım kendini kasma inan herşey daha kötü olur...
İçinden geldiği gibi davran...
Bak benden sana tavsiyee asker psikolojisini düşünmek zorundasın helede ilk zamanlar...Aşkına kızdığın zaman onu çok özlediğin zaman bir şeyler paylaşmak istediğin zaman küçük bir ajandaya not tut tarihi yaz...Neler hissettiğini açık açık yaz...Sonra sevdiceğine gönderirsin moral olur...
Ben öyle yapmıştım.Kargoyu buğün alıcak inşallah.Ve tek beklediği şey inan bana o ajanda...Bu günlerde geçicek inşallah zaman ve sabır herşeyin ilacı...Burda paylaş bizimle elimizden gelen desteği sağlarız canım:1hug:

tşk ederim desteğiniz için, gerçekten çok rahatlatıyor beni...
bende aynı şeyi düşündüm cnm,ona söylemek isteyip söyleyemediklerimi bir ajandaya günlük gibi yazmayı... bakalım gücümü toplayabilirsem yazacağım... bi ajanda da aşkıma verdim belki o da yazmak ister die tabi vakti olursahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…