Hanımlar merhaba ben yeni üyeyim. Kafamı kurcalayan bir konuda daha objektif yorumlar alabilmek ve yolumu çizebilmek için üye oldum. Sorun şu ki...
Görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. Aramızda adı koyulmuş bir ilişki yok oturuyoruz uzun uzun sohbetler ediyoruz iyi anlaşıyoruz gayet güzel bir muhabbetimiz var. Oturduğumuzda sürekli ilişkilerden evlilikten bahsediyor. Nasıl bir ilişki aradığını falan anlatıyor istisnasız her buluşmada. Fakat iki buluşma arasında hiç arayıp mesaj atmıyor. Ben yazarsam cevap verip güzel güzel konuşuyor ama kendisi kesinlikle aramıyor. Her konuşmayı da görüşelim mutlaka diyerek bitiriyor. Seninle konuşmayı seviyorum sen bana iyi geliyorsun. Çok farklısın değerlisin falan da diyor arada. Bir gün bana ilişki belli bir seviyeye gelmişse karşı tarafa açılmayı gereksiz görürüm demişti. Acaba bizi o seviyede gördüğü için mi böyle söyledi o yüzden mi ne hissettiğini söylemiyor diye düşünüyorum. Bunlardan dolayı kafam çok karışık çünkü tam olarak ne hissettiğini bilmiyorum. 25 yaşındayım aileme beni soranlar oluyor görücü gelmek istiyorlar falan ve ben bu durumdan ötürü kabul etmek istemiyorum. Bir yandan da ya bir şey düşünmüyorsa da ben kısmetimi boşa tepiyorsam diye de korkuyorum.
Biraz uzun oldu ama fikir verirseniz çok sevinirim.
Her sey iyi guzel ama bulusma disinda seni aramamasi biraz garip. Bence eger arkadas gibi sohbet ediyorsaniz gorucu meselesinden bahset tavrina bak ordan anlamaya calis cunku boyle kafa karistirici. Yada direkt acikca konusacaksin. Cocuk seni iyi bir arkadas olarak gorup muhabbetinden hoslanip gorusuyor da olabilir. Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Şimdi biz neyiz de
Açıkça net olmasını söyle ona ilanı aşk etmek zorunda değilsin kendin için de ben arkadaş olarak görüşmek istemiyorum da diyebilirsin.
reddedecek olursa egom çok fazla zedelenir çünkü.Niye ölsende yazmazsın??
evet canım bu konuda ben de eleştirdim. Kızlar açıldığı zaman da eleştiriyorlar ama bir değişikler:)Büyük konuşma canım ama netleştirmek için ya soracaksın ya da alakayı keseceksin. Neden hep kızlardan bekliyormuş bu işin cinsiyeti mi olur...
bak bunu deneyebilirim. Teşekkür ederim canımKıskandırmaya çalış işte ne bileyim tepkisini ölç en çok burdan açık veriyorlar. Veya "biz otururken şu şu bizi görmüş sevgili sanmış" falan de. İllaki anlarsın.
evet ben hoşlanıyorum. Aramaması garip. Üstelik bir de arayacağım deyip aramıyor o daha garipaçık açık konuşmalısın sende ondan hoşlanıyorsun anladığım kadarıyla belki arkadaş olarak görüyordur seni hiç arayıp sormaması bana garip geldi
hemen yüzleş birkaç gün üzülürsün sonra hayatına devam edersinevet ben hoşlanıyorum. Aramaması garip. Üstelik bir de arayacağım deyip aramıyor o daha garip
Niye kimki o çokmu onemli. Seninle neden takıldığını öğrenirsin en azindan. Istemesede kendi bilir gorusmezsin yalandan yerereddedecek olursa egom çok fazla zedelenir çünkü.
Deneme süreci miHenuz kafasinda daha oturmamistir bazi seyler. Tam iste bu diyememistir sizin icin.hala deneme surecindedir belki :)
Doğru çok haklısınız. Kaçıyorsa yine kaçacaktır gerçi. İtiraf etmeyecektir. Yine de en mantıklısı en yakın zamanda bir şekilde ne düşündüğünü sormam sanırımErkeklerin kurnazlığı sorumluluk almadan Seninle vakit geçiriyor duygusal olarak senin ilgini sömürüyorşu an yarın öbür gün gitmek istediğinde ona hiç bir şey soramazsın çünkü sorduğunda sen yanlış anlamışsın deyip sıyrılacak işin içinden. Bence ilk görüşmede hayatının neresindeyim diye direk sor