- 15 Eylül 2014
- 412
- 337
- 63
Canımm forumdan mı biliyorsun yaşadıklarımı?hikayen cok acıklı az cok biliyorum canım ama elden ne gelir. umarım dileğine kavuşursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm forumdan mı biliyorsun yaşadıklarımı?hikayen cok acıklı az cok biliyorum canım ama elden ne gelir. umarım dileğine kavuşursun
Amin canım. Ben de okumuştum bir forumda bu şekliyle.Sen etkisini deneyimlediğini söylemiştin, nasıl bir etkisi oldu?
Allah şimdiden kabul etsin ya vedud ya cami okuyoruz bi de ozel bi niyetin var mi ne niyetle okuyalimGunaydin kizlar bugun sira bende Hepinizden Allah razi olsun
1.kardelen
2.zerema
3.cicek
4.gitmeneolur
5.ikaross
500 adet okudum canım, 500 adet daha okuyacağım inşaallah..Gunaydin kizlar bugun sira bende Hepinizden Allah razi olsun
1.kardelen
2.zerema
3.cicek
4.gitmeneolur
5.ikaross
İkaros, benim için dua okudun mu?Müsait olduğunda okur musun?Durumu en umutsuz benim inan ki...Allah şimdiden kabul etsin ya vedud ya cami okuyoruz bi de ozel bi niyetin var mi ne niyetle okuyalim
Su an sevdigim sahsin soz verdigi nikahi yapmasi ve birlikte mutlu olmamiz benim niyetim ayri gibiyiz belirsizAllah şimdiden kabul etsin ya vedud ya cami okuyoruz bi de ozel bi niyetin var mi ne niyetle okuyalim
Canımm forumdan mı biliyorsun yaşadıklarımı?
Benim yaptığım hataları yapmamışsın.Aramaman iyi olmuş. Ben ne rezillikler yaptım..Hem ayrılığın acısı hem de yaptığım şeylerden duyduğum pişmanlık da eklendi. Yakama yapıştılar, gitmiyorlar.kızlar dün fenalaştım sanki ateşlerde yanıyordum. o anlarda ölmek istedim. neredeyse arayacaktım onu ama tuttum kendimi,cok zordu. sonra es sabur cektim kendime geldim biraz. cok zordu cook ama bugun iyiyim
Tam tersi,keşke ah çok isterdim..Olsa böyle olur muydum. Ayrıldıktan sonra kötü hatalar yaptım kabul ediyorum belki de böyle olmasına ellerimle katkıda bulundum, tamamıyla ittim...Çok isyan ettim Rabbim affetsin.."Ayrılık acısını nasıl atlattınız" ve hiç ummadığınız anda eski erkek arkadaşı dönen var mı?" forumlarını baştan okursan daha iyi anlarsın.Hele ayrılık acısını nasıl atlattınızdakiler bir felaket..Utanıyorum yaptıklarımdan..Bu duygu öyle kötü ki..Birden fazla duyguyla mücadele etmeye çalışıyorum.Başarılı mıyım diye sorarsan bence hayır..Hakkımdaki düşünceleri beni en çok öldüren bu..Kendi yaptığım hataların sonuçlarını yaşıyorum..evet forumdan biliyorum. hiç sana umut verici bir davranışı oluyor mu_? valla cok sabırlısın kardelencim gercekten. rabbim onun kalbini sana yönlendirsin senin için hayırlıysa.
Tam tersi,keşke ah çok isterdim..Olsa böyle olur muydum. Ayrıldıktan sonra kötü hatalar yaptım kabul ediyorum belki de böyle olmasına ellerimle katkıda bulundum, tamamıyla ittim...Çok isyan ettim Rabbim affetsin.."Ayrılık acısını nasıl atlattınız" ve hiç ummadığınız anda eski erkek arkadaşı dönen var mı?" forumlarını baştan okursan daha iyi anlarsın.Hele ayrılık acısını nasıl atlattınızdakiler bir felaket..Utanıyorum yaptıklarımdan..Bu duygu öyle kötü ki..Birden fazla duyguyla mücadele etmeye çalışıyorum.Başarılı mıyım diye sorarsan bence hayır..Hakkımdaki düşünceleri beni en çok öldüren bu..Kendi yaptığım hataların sonuçlarını yaşıyorum..
Bak siz bile böyle söylüyorsunuz şimdi anladın mı durumumun umutsuzluğunu?Kardelencim Allah tan umut kesilmez. Rabbim onun kalbini sana donduruverir bi bakarsin. Kalpler Allah ın elindedir ne de olsa dimi. Ama içimden geçen çok da bel bağlama ona sanki biraz acimasiz biri gibi tam bilmiyorum gerci. Senin gözünde karakterli ve merhametli biriyse devam et dualara ama değilse önüne bak derim
Şimdi daha kötü hissediyorum kendimi....Dua etme diyorsun yani..Kardelencim Allah tan umut kesilmez. Rabbim onun kalbini sana donduruverir bi bakarsin. Kalpler Allah ın elindedir ne de olsa dimi. Ama içimden geçen çok da bel bağlama ona sanki biraz acimasiz biri gibi tam bilmiyorum gerci. Senin gözünde karakterli ve merhametli biriyse devam et dualara ama değilse önüne bak derim