Popüler Konu Sevdiğim sözler

"...
sana sitem etmeyeceğim artık. bütün suç benim. seni bu kadar sevmemeliydim. şu köhne ve utanmaz dünyada ne bir kimse bu kadar sevilmeye değer, ne de bir kimsenin bu kadar sevmeye hakkı var. kendimizi ne sanıyoruz, biz neyiz ki? cevap verme, teselliye ihtiyacım yok. seni bu kadar sevmenin cezasını kendime ödeteceğim. göreceksin.''

yalnızım..çünkü;herhangi biriyle değil,beklediğime değecek biriyle devam etmeliyim bu yola.
can yücel

bazen herşeeyi unutup sımsıkı sarılmak istersin;ama bir şey hep engel olur.Nedir o biliyor musun? Gurur

can yücel

Aç insan bugün karnımı nasıl doyururum diye düşünürken ;
Sen bugün ne yemek yaparım diye tasalanma ..!melissssssa

Verdiğin öğüdü anlamayan ,zamanı gelince yaşayarak öğrenir..melissssssa

Son düzenleme:
Yaşamanın iki yolu var;Biri hiçbir şey mucize değilmiş gibi yaşamak.Diğeri her şey mucizeymiş gibi yaşamak. //Albert Einstein//

Ağzımızdan çıkan sözler önce üç kapıdan geçmeli;
1- Bu sözler doğru mu?
2- Gerekli mi?
3- Özünde 'iyilik' var mı?
//Anonim//

Sözü süz de söyle.. Mânâyı inci gibi diz de söyle.. Yüzde söyle, gıybet olmasın.. Ukdeyi içinden çöz de söyle, yapmasın yara..Öyle bir söyle ki hoş gelsin yâre...

Şems-i Tebrizi

Kendinizi fazla yıpratmaya gerek yok çünkü; yerlere göklere sığdıramadığınız aşkınız yeri gelecek bir hoşçakala sığacak

Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni: Önce bana, sonra bana, sonra yine bana bak.

Cemal Süreya

Giderken Sana ‘Hoşçakal’ Demek Istedim… İhanetin Aklıma Geldi ‘Hoşt/Çakal’ Diyebildim. //Küçük İskender//

Sen istersen boynuna ip tak
dilersen cevherli kordon tak
bu dünyada nasibin
en nihayet bir avuç toprak....!

YÜKSELME

Göklere yükselme derdinde
kavgaları bitmeyen şu insanlar
yerin altını unutmuşcasına
bulutlara erişme sevdası yok mu
bitiyorum
toprağın altını düşündükçe...!

birini cokk sever hakettiginden cok deger verirsennnn ya o kisiyi kaybedersin ya kendini mahvedersin ................

seveni operler ...,openi ..... severler gibi biseyyyyyyy

İnsan vardır, değerlidir dertler içinde.
İnsan vardır hayır yok dünyaya gelişinde.
Ne büyük yanılgı, ne büyük aldanıştır.
"insan".diye anılmasının her ikisininde!

Hz.Mevlana​
Unutma;
Senin küle çevirdigin kalbi
Bir başkası üfleyip yeniden hayat verir..

Sunay AKIN​

Son düzenleme:
"Bazen insanlar da ikiye ayrılır; yanınızdakiler, aklınızdakiler." /M. Longston/

"Ne kazandığını bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değmiştir." /Che/

"Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan, kendisine hiçbir iyiliği dokunmayan birisine nasıl davrandığına bak." /P. Coelho/

"Bil ki, yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma, ne yaşattıysan, elbet birgün onu yaşarsın." /Tolstoy/

Vazgeçtiğiniz şey seçtiğinizden daha değerliyse pişmanlık kaçınılmazdır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…