Rüya Yorumları Sevdiğim Kişi Bana Karşı Bir Şey Hissediyor mu ?

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
ya ciddi anlamda yok mu yorum yapacak çok önemli benim için bir tane rüya yorumuna ihtiyacım var lütfen varsa birisi yardımcı olsun bana bu konuda lütfen..

bende arkadaşlarımın rüyalarını yorumlarım hep.
kendimde çok rüya görürüm zaten.

Konu sahibi şuan yok bari yorumlayacak kişiler bulmuşken ben bir rüya yorumu isteebilirmiyim

Ben bu ay aşılama yaptırdım. ve babam beni bu ay aşılama öncesi rüyasında hamile olduğumu görmüş karnım büyükmüş ama düşük riskim varmış dikkat et diyormuş annemde bişey olmaz baksana kocaman oldu diyormuş rüya bu kadar.

Birde bir kişi daha rüyasında beni görmüş bir hastamız var onun evinin mutfağındaymışız ben rüyayı gören kişi varız mutfakta.Birden camdan içeri birşey giriyormuş.Ne olduğu belirsiz.Ve benim göğsümden süt fışkırıyormuş rüya bu şekilde gören kişi mucize gibi birşey oldu rüyayı gördükten sonra kesin güzel birşey olacak diye düşündüm dedi.Sizce bu rüya hasta olan kişiye şifa olarakmı yorumlanır yoksa benimle ilgilimi yorumlanır?

canım hayrolsun. sanırım sen bu olaylara sıkıldığın için malum olmuş babana ve arkadaşına.
bu aşılamanın sonu iyi olucak. ve Allahın izniyle anne olucaksın.

canım hayrolsun. sanırım sen bu olaylara sıkıldığın için malum olmuş babana ve arkadaşına.
bu aşılamanın sonu iyi olucak. ve Allahın izniyle anne olucaksın.

Teşekkür ederim tuğçecim.Zaten rüyayı gören kişiler benim aşılama yaptıracağımı bildikleri için bende bilinç altıyla alakalı olduğunu düşünmüştüm.İnşallah hayırlara vesile olur yinede.

canım bence bu olumlu sonuçlanıcağını gösteriyor.
annem rüyasında benim cinsiyetimi ve yüzümü görmüş. anlatır herzaman.
ben de geçen yıl kuzenimin anne olucağını ve oğlu olucağını gördüm ki ortada böyle bişey yoktu. 1-2 gün sonra hamile olduğunu öğrendim.
bazen rüyalarımıza girebiliyor böyle şeyler. inşallah herşey istediğin gibi olur canımm.

Ayy inşallahÇok teşekkür ederim yorumun için

bu rüyalar benim için çok öenmli mülk suresi ile uygulayıp gördüğüm rüyadır rüyama yorum yaparsanız çok sevinirim. niyetim sevdiğim kişi bana karşı birşey hissediyor mu ve de ileriye dönük bir ilşkimiz olacak mı diye niyet aldım iki gün yattıım. ve bu rüyaları gördüm şimdi yoruma ihtiyacım var bekliyorum arkadaşalr çok sağolun.
1.RÜYAM:rüyam da bir terastaydık abim ve arkadşı vardı yanında hepimizin yüzü gülüyor ve ben evlenecek oluyordum gökyüzünü hatırlıyorum terastaydık çünkü masmaviydi beyazlıkta vardı çok mutluydum ama lışveriş felan yapılıyordu.
2.RÜYAM:bu rüyamda küs olduğum bir arkadaşımın evindeydik ve sevdiğim çocukta vardı ayriyeten ortak bir arkadaşımız daha biz o evde kalacak oluyorduk bizi çok güzel ağırlıyorlardı benim kaldığım oda da küs olduğum arkadaşım ben kalacaktık ama ben o arkadaşımıdan korktuğum için kardeşimi de yanıma alıp yatıyorum sevdiğim çocuk ayrı bir oda da tek kendisi yatıyor oda da pembe renkteydi. ortak arkadaşımızda ağzından birey kaçıracak sanki de diye yani saklı bir durumu söyleyecek diye korkuyordum rüya da ama güzel ağırlanıyorduk ailesi felan öyle bir rüya gördüm

bende arkadaşlarımın rüyalarını yorumlarım hep.
kendimde çok rüya görürüm zaten.

canım aşağıda rüyamı paylaştım yorumlarını bekliyorum ben istihareye yattım istihare gibi birşey niyet aldım rüyamda görmek için niyetimi iki gün denedim iki farklı rüya gördüm yorumlarsan çok mutlu olurum gerçekten..

canım sen de inşallah tez vakitte anne, bebek sahibi olabilirsin aşılaman d aolumlu sonuçlar al inşallah :)

hayrolsun canımm...
gökyüzünün mavi olması ve o beyazlık hayatında olumlu şeyler olucağını gösteriyor. ve abinden de destek görüceksin.
2. rüyan biraz bilinçaltı rüyası gibi geldi. söylenmesinden korktuğun birşeymi varr?

hayır olsun inşallah canım. evet bir takım şeyler var söylenmesinden duyulmasından korktuğum onun etkisi olabilir. ama o rüyam da yani 2. rüyam yani niyet üzerine yatıpta gördüm

hayır olsun inşallah canım. evet bir takım şeyler var söylenmesinden duyulmasından korktuğum onun etkisi olabilir. ama o rüyam da yani 2. rüyam yani niyet üzerine yatıpta gördüm

canım 2. rüyanda o çocuk ta seni ağırlıyormuydu? yoksa tek başına odadamı oturuyordu?

canım 2. rüyanda o çocuk ta seni ağırlıyormuydu? yoksa tek başına odadamı oturuyordu?

önce eve beraber geldik o da vardı yanımda rüyamda hep beraber evin içinde salonda felan oturduk sürekli olarak bir de yüzü gözümün önüne geldi sanki uzaktan bana yüzü yakınlaşıyor gibi sonra akşam hani yatma vakiti oluyor herkesin yatacak yerleri belirleniyor ben kardeşimle arkadaşımla aynı oda da yatıyorum o da farklı oda da yatıyor oda da yatma durumlarını da arkadaşımın annesi ayarlıyordu rüyamda.

canım siz bu çocukla beraber değilmisiniz daha? onu yalnız yatarken görmüşsün ya o yüzden soruyorum.

canım siz bu çocukla beraber değilmisiniz daha? onu yalnız yatarken görmüşsün ya o yüzden soruyorum.
hayır canım beraber değiliz yani sevgilim değil ama hoşlanıyorum ondan o hoşlanıyor mu benden bilmiyorum işte bunu niyet alıpta yatmıştım hem d eileriye dönük bir ilişki olacak mı diye.onun da sevglisi yok ayrıca canım

anladım canım. siz bu çocukla aynı ortamlarda bulunuyorsunuz sanırım.
ilk rüyanda çıkmış zaten niyetin. ikinci rüyandada mevcut durumunuz çıkmış.
eğer karanlık, sıkıcı rüyalar görseydin olumsuz diye yorum yapabilirdik. ama gökyüzüne yakın olman, kendini mutlu görmen bu işin iyi olucağını gösteriyor bana göre. inşallah herşeey istediğin gibi olurr.

evet canım aynı ortamdayız. inşallah cnaım çok teşekkür ederim bir tane daha bir rüya sorsam seni yormuş olurmuyum peki. bu istihare ile ilgili değil de onu gördüğüm bir rüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…