- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
evet canım aynı ortamdayız. inşallah cnaım çok teşekkür ederim bir tane daha bir rüya sorsam seni yormuş olurmuyum peki. bu istihare ile ilgili değil de onu gördüğüm bir rüya
anlat canımm. yorulmam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım aynı ortamdayız. inşallah cnaım çok teşekkür ederim bir tane daha bir rüya sorsam seni yormuş olurmuyum peki. bu istihare ile ilgili değil de onu gördüğüm bir rüya
hıhh açıldı canım okuyorum şimdi.
Rüyam da hoşlandığım çocuk ve ben vardık böyle yükseklere doğru çıkıyorduk ikimiz elimi tutmuş oluyordu ve elindeki resmen sıcaklığı hissettim ve bir o kadar da yumuşacıktı eli tuttukça tutasım geldi resmen sonra bir ara bizim bir ortak arkadaşımız var onu görüyorum erkek bu yanaklarımdan iki defa öpüyor ve diyor ki hoşlandığım çocuğunda öpmek istediğini söylüyor ben bişey demiyorum o gidiyor sonra hoşlandığım çocuk geliyor ama o da bir hayli utangaç tavır almıştı o an sonra bir ara bir odaya gidiyoruz bizim evden çıkıp orada da bizim bir tanıdığa denk geliyoruz ama hiç yabancılamadılar onlar da ben sadece biraz tedirgin oldum o kadar sonra biz yine beraber yüksek bir yerlere gidiyorduk bu arada gittiğimz her yerde bembeyazdı onu da demeden geçmeyim :) istihare değil ama rengi de belirttim çok güzeldi elinin sıcaklığını resmen hissettim rüyam da en çokta onu unutamıyorum ben ayrıca sana ne kadar teşekkür etsem azdır cidden çok yardımcı oldun çok sağol :)
birşey değil canımm. :) birilerine faydam olabilirse mutlu olurum.
bu çocuk utangaç olduğu için sana açılamıyor bence. belki h oşlanıyor içinden ama sana söyliyemiyor. ama beraber el ele yükseklerde olmanız bence çok güzell ve hayırlı. :)
tam üstüne bastın cidden utangaçlık heralde onun yanında hafif kalır bu huyu çok kötü yaa bilmez olurmuyum :) bana cidden faydan çok oldu mutlu oldum cidden ya kaç gündür ölüyorum yorum yaptırcam diye kimse de çıkmadı çook teşekkür ederim hem de çook :)
birşey değil canımm. :)
ben bu konuyu aboneliklerime aldım. gene rüya görürsen yazarsın canım.