Rüya Yorumları Sevdiğim Kişi Bana Karşı Bir Şey Hissediyor mu ?

anlat canımm. yorulmam :)

Rüyam da hoşlandığım çocuk ve ben vardık böyle yükseklere doğru çıkıyorduk ikimiz elimi tutmuş oluyordu ve elindeki resmen sıcaklığı hissettim ve bir o kadar da yumuşacıktı eli tuttukça tutasım geldi resmen sonra bir ara bizim bir ortak arkadaşımız var onu görüyorum erkek bu yanaklarımdan iki defa öpüyor ve diyor ki hoşlandığım çocuğunda öpmek istediğini söylüyor ben bişey demiyorum o gidiyor sonra hoşlandığım çocuk geliyor ama o da bir hayli utangaç tavır almıştı o an sonra bir ara bir odaya gidiyoruz bizim evden çıkıp orada da bizim bir tanıdığa denk geliyoruz ama hiç yabancılamadılar onlar da ben sadece biraz tedirgin oldum o kadar sonra biz yine beraber yüksek bir yerlere gidiyorduk bu arada gittiğimz her yerde bembeyazdı onu da demeden geçmeyim :) istihare değil ama rengi de belirttim çok güzeldi elinin sıcaklığını resmen hissettim rüyam da en çokta onu unutamıyorum ben ayrıca sana ne kadar teşekkür etsem azdır cidden çok yardımcı oldun çok sağol :)

birşey değil canımm. :) birilerine faydam olabilirse mutlu olurum.
bu çocuk utangaç olduğu için sana açılamıyor bence. belki h oşlanıyor içinden ama sana söyliyemiyor. ama beraber el ele yükseklerde olmanız bence çok güzell ve hayırlı. :)

Son düzenleme:

tam üstüne bastın cidden utangaçlık heralde onun yanında hafif kalır bu huyu çok kötü yaa bilmez olurmuyum :) bana cidden faydan çok oldu mutlu oldum cidden ya kaç gündür ölüyorum yorum yaptırcam diye kimse de çıkmadı çook teşekkür ederim hem de çook :)

birşey değil canımm. :)
ben bu konuyu aboneliklerime aldım. gene rüya görürsen yazarsın canım.

birşey değil canımm. :)
ben bu konuyu aboneliklerime aldım. gene rüya görürsen yazarsın canım.

canım ben seni yine rüya konusunda rahatsız edeceğim istihareye yattım sayılır yine rüya içinde rüyalar gördüm sanki rüyamda teyzemlerin evin arka bahçesinde oluyoruz her yer de ölmüş insanlar var gömülmüş şekilde fakat mezar taşları yok yani toprak var sadece teyzemin evinin rengi beyazdı.çakıllar var çakıllara çıkıyorum ve gökyüzüne bakıyorum masmavi bir renge sahipti ve yerden gökyüzüne kadar uzamış dut ağacı vardı çok heybetli büyük bir ağaçtı 3 kişi kesmeye çalşıyordu bu ağacı. ağacın ayrıca meyvesi yaprakları yoktu.Sonra sanki başka rüyaya geçer gibi farklı mekan ve kişiler görüyorum ve arkadaşım evleniyor oluyor onun yanımdayım duvağı vardı arkadaşımın başında ama yine teyzemlerin evinin yanındayım düğüne gideceğiz ve benim bir tane erkek arkadaşım ve tanımadığım bir erkek kar topu atıyorlar bana orada baya gülüşüp eğleniyoruz sonra o kartopu atan erkek arkadaşımın koluna giriyorum annem kardeşim hep beraber düğüne gidiyoruz yolda yürüyoruz.Sonra yine farklı bir oratm rüyaya geçiyorum snaki ve bir tane araba içerisinde bir sürü insan ve ben o arabayı insanlarla birlikte ters çeviriyordum onlar bana birşeyler anlatıyor acıyorum onlara ve düzeltiyorum onları sonra evimize davet ediyoruz giderken ehryer ahşap evdi bir bahçede oluyoruz her eyrde ayrıca su akıyor ama öyle fazla berrak bir su değildi ve gelenelrden birisi ezan okumak için yanımızdan ayrılıyor ikindi ezanını okuyordu.sonra da uyandım..

benim de rüyami yorumlarsaniz cooook sevinirim. rüyamda sag kolumda guzel kirmizi acmis bi gül dövmesi sol kolumdada anlamsiz tenimden biraz daha acik kalin bi cizgi cizginin iki ucundada sekil vardi ama ne sekli hatirlamiyorum hayir olur insallah.

anlat canımm. yorulmam :)

bende rüyamı anlatmak istiyorum.bnm hoşlandığım bir çocuk var,ben bu çocuğu anahtarı yastığımın altına koyup yattığımda görmüştüm ve ondan sonra görüşmeye başlamıştık.rüyamda ortak arkadaşlarımızla biraradayız.10 kişi fln.onlar büyük bir ağacın altında,gölgede oturuyorlar,biz birlikte yürüdük,kumdan bir tepenin üzerine oturtuk.yeşil otlar vardı oturduğumuz yerde.sonra eski kale gibi bir yere gittik.ortak arkadaşlarımız yanımıza geldiler,bizim fotoğraflarımızı çekmeye çalıştılar. sonra biz birlikte yürümeye başladık.arkamızda da 2 bayan arkadaş vardı (bu bayan arkadaşlar hoşlandığım çocuğun onlara asıldığını falan anlatmışlardı bana.)yürürken yokuş çıkıyoruz o elini boynuma attı,bende elini tuttum.sonra diğer elimide tuttu.öyle yokuştan çıkmaya başladık.ben bi ara çantamı düzeltmek için elini bıraktım,neden bıraktın deyip tekrar elimi tuttu ve öyle uyandım.uyandığımda o kadar mutluydum ki..

Arkadaslar, asik olan biri bilincalti ruyasi gorur ve yorumlanamaz. Boyle ruyalarla ugrasmak hic bir isinize yaramaz. Hani ruyalariniz devamli ciksa bile garantisi yok cunku. Ben olsam gider konusurum, acik secik sormaya gerek yok, bi kac hamle de anlasilir zaten. Hatta konusmaya bile gerek yok, o kisinin sizden hoslandigini hissetseydiniz, butun bunlara gerek kalmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…