- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi saribaykuss
-
o kızın yaptıklarını yanlş gıbı gormeyenlerıde burdan tebrık etmek ıstıyorum meshepleri genişmiş . herkesn kendı hayatı olabılır ama gözumuzun önunde bunların olması normal dgl
Bu tarz bir kızla fazla samimi olmasan iyi olur, erkek arkadaşın diyor diye değil kız zaten pek tekin görünmüyorMerhaba akrenlerim ve ablalarim.
Sorunum şu arkadasimi cok seviyorum en iyi bi arkadasim diyebilirim kotu zor gunlerimde hep yanimdaydi destek oldu bana yalniz şöyle bir şey var biraz kendisi nasıl diyim anlatilir bilmiyorum erkeklerle cok takilan biri icli disli (hergun biriyle konusur takilir yatar eder anladiniz siz yazarken bunlari zorlaniyorum seviyorum kendisini ama huyu suyuda bu)
Asıl sorunda bu ki sevgilimde onla gorusup konusmami istemiyo kac defa bu konudan kavgada ettik ayrilikda yasadik hatta. Kendisi diyoki herkesin yaptigi kendine o beni baglamiyo sen bagliyosun o kizla yolda sokakta gezerken bi erkek hakkinizda onun yuzunden bir sey dese sana laf gelse ben katil olurum yasadigimiz sehirde %90i onu taniyo onun yuzunden sana laf gelsin istemiyorum gorusmeyi kes onla sana guvenim var tabikide guvenmesem senle beraber olmam yarin birgun seninde aklini celer gel beraber takilalim edelim derse sen degisirsen diye korkularim oluyo ben erkek arkadaslarimla otururken ortamda onun adı cok donuyo dedi bide sevgilimin arkadasiyla bir seyler de yasamislar sevgilim hic iatemiyo gorusmemi onla ee bide malum sevgilim askerde daha kafasi takilmaya basladi arkadasim gecende kalmaya geldi soguk davranmaya basladi napiyosunuz diye hep sormalar kontrol etmeye basladi dakika bası .
Arkadasimi uyariyorum yapma etme duzgun birini bul onla devam et diye yok gene aynisi hergun farkli erkeklerle alkol icmeler gezmeler kalmalar ayni ama kendisinide seviyorum zamaninda kotu gunumde yanimdaydi goz ardida edemem sevgilimde istemiyo onu bu işin içinden nasil cikilir ?
Sanırım senin dışında hiç kimse kuk*suyla konuşup seni saklıyorum veyahut seni harcıyorum demiyordur.Sen biraz fazla relaxsın.Evet gerçekten de farklı şeylere değer veriyormuşsun kuk*nla konuşmak gibiMeshep nedir bilmiyorum ama mezhep bilirim
Ayrıca aynen evet relax bir insanımdır, kasıntı olunca mı önemli olunuyor, kafam rahat
Sevdiğim adamla sevişebilirim? Yani?
Kuk*mu tutup yıllarca bak sen çok gıymatlısın, seni bir kişiye saklıyorum he mi cınım deyip tırnaklarımı yemek istemiyorum belki?
Ayrıca başkasının kuk*suyla da ilgilenmem, daha mühim işlerim var.
Hayatta daha farklı şeylere değer veriyorum
Ek not:
Zaten gözünüzün önünde değil yatak odasında falan sevişiyorlardır merak etmeyin
Tebrik ederim. Mükemmel-Erkek arkadaşın, senin kendi adına karar verecek kadar aklın olmadığını düşünüyor. (Aklını çelecek, mesela "Gel beraber şunlarla yatalım" diyecek kız sen de "He" deyip gideceksin)
-Sevgilin sana güvenmiyor.
-Sevgilin çok itici ve potansiyel psikopat. ("Katil olurum sana laf gelirse" - Gelsin, bu ne böyle maganda gibi?)
Sanırım senin dışında hiç kimse kuk*suyla konuşup seni saklıyorum veyahut seni harcıyorum demiyordur.Sen biraz fazla relaxsın.Evet gerçekten de farklı şeylere değer veriyormuşsun kuk*nla konuşmak gibi
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ! Kiz arkadaşının yaptıklarının faturasını da sevgilin sana kesemez. Milletin işi gücü yok onun bunun karısının kızının lafını döndürüyorlar ortamlarda . Bence o sevgiliden uzak dur , arkadaşının dedikodusu yapılırken oturup dinlemiş mi ?hicbirsey yapamıyorsan kalk ortamı terket yani , bu da bir tepkidir. Bu arada vefa sadece bir semt ismi değildir ..bunu da söyleyeyim de öyle gideyim .....Merhaba akrenlerim ve ablalarim.
Sorunum şu arkadasimi cok seviyorum en iyi bi arkadasim diyebilirim kotu zor gunlerimde hep yanimdaydi destek oldu bana yalniz şöyle bir şey var biraz kendisi nasıl diyim anlatilir bilmiyorum erkeklerle cok takilan biri icli disli (hergun biriyle konusur takilir yatar eder anladiniz siz yazarken bunlari zorlaniyorum seviyorum kendisini ama huyu suyuda bu)
Asıl sorunda bu ki sevgilimde onla gorusup konusmami istemiyo kac defa bu konudan kavgada ettik ayrilikda yasadik hatta. Kendisi diyoki herkesin yaptigi kendine o beni baglamiyo sen bagliyosun o kizla yolda sokakta gezerken bi erkek hakkinizda onun yuzunden bir sey dese sana laf gelse ben katil olurum yasadigimiz sehirde %90i onu taniyo onun yuzunden sana laf gelsin istemiyorum gorusmeyi kes onla sana guvenim var tabikide guvenmesem senle beraber olmam yarin birgun seninde aklini celer gel beraber takilalim edelim derse sen degisirsen diye korkularim oluyo ben erkek arkadaslarimla otururken ortamda onun adı cok donuyo dedi bide sevgilimin arkadasiyla bir seyler de yasamislar sevgilim hic iatemiyo gorusmemi onla ee bide malum sevgilim askerde daha kafasi takilmaya basladi arkadasim gecende kalmaya geldi soguk davranmaya basladi napiyosunuz diye hep sormalar kontrol etmeye basladi dakika bası .
Arkadasimi uyariyorum yapma etme duzgun birini bul onla devam et diye yok gene aynisi hergun farkli erkeklerle alkol icmeler gezmeler kalmalar ayni ama kendisinide seviyorum zamaninda kotu gunumde yanimdaydi goz ardida edemem sevgilimde istemiyo onu bu işin içinden nasil cikilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?