- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 28
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Kabadayilik meselesini unut sil gitsin o tarzda bir insanla arkadas olmami istemiyor diyelim?Ben erkek olsam ve medeni ve normal bir insan olsam o insana hakaret davası açarım.
Öldürmem mesela.
Bu şekil kabadayılardan da hoşlanmam.
Tercih meselesi.
Bence o kızla aranı bozup da sevgilini seçersen pişman olacaksın.
Bence.
Gecen sene onlarin ikisi takildi 3 4 gun takilmislar gecen seneki olaydan ornek busenin o arkadasınla görüşmen yasak ama sevgilin onunla birlikte olan arkadasıyla görüşmeye devam ediyor
gercekten çok namuslu iyi niyetli sevgilin
Kabadayilik meselesini unut sil gitsin o tarzda bir insanla arkadas olmami istemiyor diyelim?
Gecen sene onlarin ikisi takildi 3 4 gun takilmislar gecen seneki olaydan ornek bu
Ben onu bastan beri kotu gorsem arkadasladimi bitirir her seyi kestirip atardim.Ben açıkçası kimin kimle ne kadar yattığıyla çok meşgul olmuyorum ve bunun başkaları tarafından umursanması bana tuhaf geliyor.
Tek gecelik ilişkileri seviyordur, ee?
Bana dürüst mü, arkadaşlığımıza sadık mı, yalanını yamuğunu gördüm mü buna bakarım
Başka bir yanlışı oldu diyorsan bilemem
Siz zaten onu kötü görüyorsunuz ki başta
Bahsedermisin biraz nelerle karsilastin ne oldu sonu nasil bitti bu isin ?zor değil arkadaŞLIğını bitir derim ben .. derın konular bunlar bende yasadım çünkü
Kimse kusursuz degil sonucta onunda benimde herkesin eksi yönü var .İkisini de bırak.
Sevgilin de çok düzgün değil, önce kendine baksın sonra başkalarını eleştirsin.
Ya ne sacmaliyosunuz siz ben iki tarafi da kaybetmeden cozmeden yanayim belki ayni durumda olan vardir da uzlasma saglayan bayanlar vardir diye ayip buluyosaniz konumda isiniz olmasin iyi aksamlarnamus sadece erkeğe mi o da o adamla görüşmesin
aman zaten sizin sevgilinizi sececeğiniz belli bari konuyu burada uzatıp kızın dedikodusunu yapmayın
ayıp
Ben onu bastan beri kotu gorsem arkadasladimi bitirir her seyi kestirip atardim.
Buradada konu acmis durumda suan olmazdim.
Benim icinde oyle ben bana nasil davrandigina bakarim herkesin hayati kendine biz bayan olarak bizim gozumuzde boyle erkek gozuyle bakinca peki?
Ben kendimi sevgilim yerine koyuyorum onun bir capkin arkadasi olsa hergun bi kizlarla yatip kalksa bende sevgilime asla onla gorusmuceksin derdim bu dusuncede de yalniz oldugumu sanmiyorum genellikle her bayanda yapardi bunu.
Ben onu bastan beri kotu gorsem arkadasladimi bitirir her seyi kestirip atardim.
Buradada konu acmis durumda suan olmazdim.
Benim icinde oyle ben bana nasil davrandigina bakarim herkesin hayati kendine biz bayan olarak bizim gozumuzde boyle erkek gozuyle bakinca peki?
Ben kendimi sevgilim yerine koyuyorum onun bir capkin arkadasi olsa hergun bi kizlarla yatip kalksa bende sevgilime asla onla gorusmuceksin derdim bu dusuncede de yalniz oldugumu sanmiyorum genellikle her bayanda yapardi bunu.
Arkadasim bdnim yanimda ne kadar olduysa bende onun maddi manevi cok yaninda oldum oluyorumda sıkıntısı yok canım istiyo yapiyorum keyif aliyorum diyo oturup alkol icmeyi seviyorum diyo daha agza alinmicak ayip seylerde diyoda daha fazla o konustuklarini demek istemiyorum.Zannetmiyorum
Yanlış anlamayın ama birisi arkadaşıma laf edecek olsa ağzına sıvardım o lafları
Sizi baya doldurmuş sevgiliniz bu kıza karşı
Kim bilir neden onu da bilmiyoruz ki.
Sevgilinize masum gözüyle bakıyorsunuz, bu söylediklerini mantıklı buluyorsunuz ancak ben bunu tavsiye etmiyorum
Ki zaten sevgilinin arkadaşı da bu kızla takılmış, o zaman onun da belli "ne olduğu" (çok özür dileyerek)
Ben bir "kadın" olarak, kadınlarımızın halen birbirlerine bu gözle bakmasını anlayamıyorum
Siz mesela sordunuz mu hiç ona kendini yalnız mı hissediyor, bir sıkıntısı mı var?
Eğer bir problemi varsa buna yardımcı olmayı düşündünüz mü?
Of of ağlıcak duruma geldim suan benim arkadasimda rahatliktan canim istiyo keyif aliyorum diyoarkadasım benı kendı kız kardeşinden cok sevıyordu cunku kız kardeşiyle arası pek yoktu benı kendıne yakın göruyordu .. evlıydı arkadasım.. sevdiğimde , arkadasımn saglam bırı olmadığını duymuş kımden duyduysa .. sonra arkadasımla gorusurken yuz yuze tavırları tuhaflaştı benı kıskanmaya başladı ( yada bana öyle geldı ) bızım gorusmemızı ıstemedığını soyledım oda sevdığımekufrettı fln .. sonra aramz acıldı arkamdan sacma sapan seyler yaptı .. tabı bu sıralarda sevdığm de benı uyarıyordu . bende arkadasımı uyardm bak evlısın bıde yapma etme dıodum ama alışmış hergn bırıyle konuşmaya eşinide tanıyorum mülayım kendı halınde bı cocuk yanı derdı olduğundn dgl rahatlığından
Of of ağlıcak duruma geldim suan benim arkadasimda rahatliktan canim istiyo keyif aliyorum diyo
Arkadasim bdnim yanimda ne kadar olduysa bende onun maddi manevi cok yaninda oldum oluyorumda sıkıntısı yok canım istiyo yapiyorum keyif aliyorum diyo oturup alkol icmeyi seviyorum diyo daha agza alinmicak ayip seylerde diyoda daha fazla o konustuklarini demek istemiyorum.
Sevgilimin arkadasina da yazan arayan bulusma ayarlayan benim arkadasimdi 3 4 gun berabrr oldular cocuk birakti arkadasimi kotulugunu asla istemem arkadasimin ama ne yapicagimi kestiremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?