• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam ve ablam

Ablanla konusamiyorsan bi tane günlük defteri al hemen. X kisisine olan duygularindan bahset. Boyle burda yazdigin gibi. Bi baskasiyla gorursem dayanamam gibisinden tarzi seyler yaz. Ve gunlügü ablanin gorup okuyabilecegi yere koy. Bir de yazdigin sayfanin arasina kalem koy sanki unutmus gibi. Gunlugu okuyup ta ablan tanismaya niyet edrrse cocukla o zaman bisey diyemem

Ablan nasil bir tip
Inadina begenmese bile gidip evlenebilir mi mesela....bence annene falan anlat

İyi de anneannen dedi diye çocuk da koşa koşa he diyecek değil ya? Hem bu işler erkek tarafında konuşulur falancanın kızıyla bizim oğlan nasıl olur falan diye. Anneannen gelin bizim kızı isteyin mi diyecek saçma yani.
Şöyleki erkek tarafı oğullarına kız arıyormuş zaten münasipse sizin kızla bizim oğlanı bir tanıştıralım olayı. Görücü usulü kısaca

Eğer birşey yapacaksan tanışmaya kadar iş gelmeden hallet.Ya duygularına söz geçiremezsen de sürekli gördükçe ilgin perçinlenirse ne olacak? Şuan içinde olduğun durum bir ayıp değil ama o zaman olacak! Ne yapasan yap ama sakın içime gömerim falan diye düşünme,onun bir garantisi yok..Bana kalırsa o kişi artık ikinizle de olmamalı..

Acil bir şekilde o adamdan hoşlandığını soyle ablana

Ablan o senin insan kardeşiyle de konusamayacaksa...

Evlenecekler çocukları olacak bir ömürden bahsediyorum bunu kimseye yapma hoşlandığını soylemelisin

Ablan nasil bir tip
Inadina begenmese bile gidip evlenebilir mi mesela....bence annene falan anlat
İnadına asla yapmaz öyle bir şey. Kim inadına kardeşinin bir şekilde bir hoşlantısı olduğu kişiye evet diyebilirki.

Eğer birşey yapacaksan tanışmaya kadar iş gelmeden hallet.Ya duygularına söz geçiremezsen de sürekli gördükçe ilgin perçinlenirse ne olacak? Şuan içinde olduğun durum bir ayıp değil ama o zaman olacak! Ne yapasan yap ama sakın içime gömerim falan diye düşünme,onun bir garantisi yok..Bana kalırsa o kişi artık ikinizle de olmamalı..
Zaten bu saaten sonra benim için büyük konuşmak istemem ama asla olmayacak birisi.

Merhaba kk hanımları
Şöyleki senelerce içten içe kimseye söylemeden hep dularıma eklediğim olursa o olsun dediğim birisi var. Kendisi uzaktan akrabamız olur. Her düğün tören bilumum akraba buluşmalarında hep kendisini gözlediğim. Kimse bilmiyor dediysemde ablama bir kaç kez istem dışı belli ettiğim fena değilmiş diye geçiştirmiştim. Ama kuzenlerimde bir kaç kez beğeniyormusun bunu sorusuna 'ilerde olur olmaz, başkasıyla olur düşcesi ile' hayır dedim.(uzaktan akraba evlilikleri olur ailmizde hani olur ki kuzenimle başka birisyle olur görücü usulü öyle bir zamanlar hoşlanıyodu olmasın diye söylemedim belkide en başından başıma gelecekleri hissettim) ama kendi arkadaşlarıma x le ilgili düşüncelerimi söyledim düğünlerde gizliden fotograflarını çekip makarasını yaptık olursa bununla olur dedim. Şöyle yakışıklı şöyle birisi bilmem ne diye kısaca Kızlar x e olan duygularımı biliyor. Şimdi ise ananem x i ablama düşündüklerini çok yakıştıklarını inşallah olur hayırlısı dur bakalım tarzı konuşma yaptı az önce ablam yoktu. Çok şaşkınım çok üzgünüm. Tüm özel günlerde tüm kendimi Allahla yakın hissettiğimde ben onu dilemiştim istemsiz kendimi ona bir yakın hisstemiştim. Aileme söyleyemem böyle birşeyide olursa ablamla ikisi şayet mutlu olsunlar ama ben içimde şuan yaşadığım tarifsiz burukluğu hep hissetmekten korkuyorum.ve arkadaşlarımla evet o kişi ablamla evleniyo demekten... iyi bir aile iyi çocuk ablamla olmasını ailemde ister ablam ise benim bu konudaki hislerimin böylesini bilmediği için evet diyebilir tanışma olayına. Nasıl anlattım kendimi anlatabildim mi inanın bilmiyorum ama ben şuan kendimi çok çok kötü hissediyorum. Yanlış yapmışım gibi. Eniştesi olabilecek birisine insanın böyle hissetmesi ne bileyim..... annemler ananemle çok ciddi bu arada x in annesiylede konuşulmuş sanırım.... Canım ablam yuva kurarken böyle paramparça olmak istemiyorum. Nasıl çıkarım bu kafadan
ablanla konuş yabancı değil sonuçta öz ablan canım bilsin en azından

Açık söyleyeyim ablanla konusmazsan mevzu art niyete döner

Düşünsene ablanın aslında evlenmeden önce kocana aşık olduğunu ? Ne kendine nede ablana bunu yapmaya hakkın yok mevzuya böyle bak .. konuşmalısin olsa da olmasa da ...

Zaten bu saaten sonra benim için büyük konuşmak istemem ama asla olmayacak birisi.

Niye böyle dediğimi anlıyorsun değil mi..Sen bu kişiyle evlensen,hayal ettiğin hayatı yaşasan,çok mutlu olsan bile ablanın aklında bu fikir belki kalacak ,acaba diyebilir ..Belki de demez..Ya da belki gelecekte sen bunu hatırlayıp rahatsız olacaksın kim bilebilir..Ama işte buna fitne deniyor , bi kere girdiyse ucu açıktır artık her düşüncenin..

Açık söyleyeyim ablanla konusmazsan mevzu art niyete döner

Düşünsene ablanın aslında evlenmeden önce kocana aşık olduğunu ? Ne kendine nede ablana bunu yapmaya hakkın yok mevzuya böyle bak .. konuşmalısin olsa da olmasa da ...
Çok üzgünüm.. böyle olmasını inanın ben istermiydim. İğrenç bir durum olurdu tabikide. Böyle bakınca madur tek ben olmuyorum haklısınız

Çok üzgünüm.. böyle olmasını inanın ben istermiydim. İğrenç bir durum olurdu tabikide. Böyle bakınca madur tek ben olmuyorum haklısınız
Gerçekten çok büyük talihsizlik , herşeyin hayırlısı ..

Niye böyle dediğimi anlıyorsun değil mi..Sen bu kişiyle evlensen,hayal ettiğin hayatı yaşasan,çok mutlu olsan bile ablanın aklında bu fikir belki kalacak ,acaba diyebilir ..Belki de demez..Ya da belki gelecekte sen bunu hatırlayıp rahatsız olacaksın kim bilebilir..Ama işte buna fitne deniyor , bi kere girdiyse ucu açıktır artık her düşüncenin..
Aynen öyle ben başkasının olabilecek hayatı çalan kişi olamam. Olmayacaksa banada asla olmayacak artık.

Ablam 28 yaşında bu yüzden ilk onun evlenmesini istiyor ailem. Hem büyük kız hemde yaşı uygun diye sanırım x e de kız aranıyor. O yüzden ablama düşündüler kesin. Ama ben bunu ablama demekten öyle çekinirimki. Bu tarz muhabbetlerimiz hiç yoktur ablamla zaten çok samimi değilizdir öyle gönül meselelerinde. Söylemezsemde çok üzüleceğim biliyorum ama işte bilmiyorum... iş bozan gibi olmak istemem ama kalbim kırık
Kesinlikle söyleyin. Bu çekinilecek bir konu değil. Ablanızla evlense neler yaşayacağınızın farkındamısınız? Ciddiye binmeden konuşun. Sizinle de olmaz belki ama ablanızla olursa çok kötü olur bu durum

Ablam 28 yaşında bu yüzden ilk onun evlenmesini istiyor ailem. Hem büyük kız hemde yaşı uygun diye sanırım x e de kız aranıyor. O yüzden ablama düşündüler kesin. Ama ben bunu ablama demekten öyle çekinirimki. Bu tarz muhabbetlerimiz hiç yoktur ablamla zaten çok samimi değilizdir öyle gönül meselelerinde. Söylemezsemde çok üzüleceğim biliyorum ama işte bilmiyorum... iş bozan gibi olmak istemem ama kalbim kırık

Ablanla konuşabilmen lazım böyle bir konuyu. Sonuçta ablan veya o çocuk birbirine karşı birşey hissetmiyor ve görücü usulü olarak tanıştırılmaları söz konusu. Ya ablanla konuşacaksın bir yolunu bulup ki bence en mantıklısı bu. Daha önce de az da olsa bu durumu belli etmişsin. Ya da durumu kabulleneceksin.

ablanla bu çocuk tanıştırıldığında sonuç olumsuz bile olsa sen şansını tamamen kaybetmiş oluyorsun. Sonuçta ablasıyla görüştü olmadı bir de kardeşini deneyelim veya önerelim demez kimse

Sen yıllardır seviyorum diyorsun platonik yani ben senin yerinde olsam kesinlikle söylerdim uygun bir dille en azından ablamla değil başka biriyle evlenir. Eğer ablana söylemezsen ileride kulağına giderse duyarsa senin zamanında eşini sevdiğini sana karşı cephe alır ortada hiç birşey yokken yanında yana gelince senden şüphe bile duyabilir herşeyi göze al ve konuş derim ben.

Ben de olsam direkt ablama ya da anneme söylerdim. Benle olsun demek değil ama bu duygularımdan dolayı aynı evdeyken kendimi kötü hissederim. Normal bir enişteme davranabileceğim gibi davranamam. İyi bi insan ablamın da mutlu olmasını isterim ama çirkin bir durum olsun istemiyorum. diyebilirsiniz

HaYat şarkısı dizisinde vardı bu olay. Kafasına taş at yar, ablanı başkasına ayarla.

Back
X