• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam ve ablam

Ay Allah aşkına ablanın sosyal medya hesabını söyle ben mesaj atayım. Ne olay ettin ne drama bağladın. İşte senin gibiler yüzünden insanlar evlendiklerinde mutsuz oluyorlar, sorunlar çıkıyor, ablanın evine bile rahat gidemeyeceksin. Zor olan bir şey yok ama sen acı çekmekten hoşlanıyorsun bari milleti de bu acıya ortak etme. Acı çekmekten hoşlandığın zaten platonik olmandan belli oluyor. Uyuz oldum.
Uyuz olduğunuz konuya keşke yorum yazmasaydınız hani belki karşı taraf üzülür acı çekmek istediğim yok ayrıyeten ama ben yine de size teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Uyuz olduğunuz konuya keşke yorum yazmasaydınız hani belki karşı taraf üzülür acı çekmek istediğim yok ayrıyeten ama ben yine de size teşekkür ediyorum yorumunuz için.
İyi de olayı drama bağlayıp insanı çıldırtıyorsun. Madem bir şey yapmayacaksın neden konu açtın? Neyse inşallah adam başkasına aşıktır da olay çözülür.

İyi de olayı drama bağlayıp insanı çıldırtıyorsun. Madem bir şey yapmayacaksın neden konu açtın? Neyse inşallah adam başkasına aşıktır da olay çözülür.
Akıl istedim sizlerden bir şey yapmayacagım demedim ki bir kaç gün kendime daha sağlıklı düşünmek için zaman mı versem dedim sizlerde hayır hemen konuş dediniz.

Ama ben bunu ablama demekten öyle çekinirimki. Bu tarz muhabbetlerimiz hiç yoktur ablamla zaten çok samimi değilizdir öyle gönül meselelerinde.
Yahu ben abime bile anlatiyorum insan ablasina anlatmazmi. Ozaman ömrün boyunca kendini ezik hissedeceksin yanlarinda söylemezsen

Bence kesinlikle anlat. Bugun olmasa yarin bu durum duyulur. Cunku basklarina da anlatmissin, Ailene hemen bahset bu durumdan, ne kadar ertelersen o kadar kotu

Sevdiğine açılmamak başkasına fırsat vermektir lafının canlı bir örneği olmuş konunuz.

Git söyle bi şey olmaz.. ananenler ablana söylediğinde olmaz ben ondan hoşlanmıyorum kardeşime daha uygun ona yapın desin.. abla ya bu ne diyebilir samimi olmasan da söyle gitsin..

Daha olay olmadan anlat tabi ki ablanız sonuçta.
Yarın istemeye geldiler mi iş işten geçer haberiniz dahi olmaz anlatmaya zamanız olmaz.

Bu konu ablanin kulagina gidecektir ve dallanip budaklanmadan duruma el koymalisin
Oldu da ablanla evlendi ona eniste gozuyle bakabilecek misin
Neler gorup duyuyoruz yrn bi gun ablanin yuvasini yikmayacaginin garantisi var mi
İnsan beser sasar unutma
Bi an once konusmalisin

Şeyi anlamadım ben,
adamın ikinize karşı da herhangi bir bağı ve muhabbeti yok? ortada sadece kendi kafalarına göre "münasipleme" yapan bir anne ile anneanne var.
arabeske bağlayacak mantıklı bir sebep yok, yapmanız gereken tek şey bir şeyler uygulamaya geçmeden olaylar kontrolünüzden çıkmadan önce ablanızla, olmazsa annenizle konuşmanız? illa " ben o çocuğu istiyorum ille onu bana alacaksınız!" demenize gerek yok... acıyı seviyor olabileceğiniz fikrine bu yüzden katılıyorum.

Bence bu evlilik olmamali.
Yani ilerde adamin gonlu de size kayarsa nolcak? Tam rezillik ozaman yasanir.
Acilen annenle konus ablanla konusamiyorsan, isler ilerlemeden.
Kaybedecek zaman yok, bu gonul isi degil sadece, sevdigin adamla akraba olcaksin saka gibi.

Merhaba kk hanımları
Şöyleki senelerce içten içe kimseye söylemeden hep dularıma eklediğim olursa o olsun dediğim birisi var. Kendisi uzaktan akrabamız olur. Her düğün tören bilumum akraba buluşmalarında hep kendisini gözlediğim. Kimse bilmiyor dediysemde ablama bir kaç kez istem dışı belli ettiğim fena değilmiş diye geçiştirmiştim. Ama kuzenlerimde bir kaç kez beğeniyormusun bunu sorusuna 'ilerde olur olmaz, başkasıyla olur düşcesi ile' hayır dedim.(uzaktan akraba evlilikleri olur ailmizde hani olur ki kuzenimle başka birisyle olur görücü usulü öyle bir zamanlar hoşlanıyodu olmasın diye söylemedim belkide en başından başıma gelecekleri hissettim) ama kendi arkadaşlarıma x le ilgili düşüncelerimi söyledim düğünlerde gizliden fotograflarını çekip makarasını yaptık olursa bununla olur dedim. Şöyle yakışıklı şöyle birisi bilmem ne diye kısaca Kızlar x e olan duygularımı biliyor. Şimdi ise ananem x i ablama düşündüklerini çok yakıştıklarını inşallah olur hayırlısı dur bakalım tarzı konuşma yaptı az önce ablam yoktu. Çok şaşkınım çok üzgünüm. Tüm özel günlerde tüm kendimi Allahla yakın hissettiğimde ben onu dilemiştim istemsiz kendimi ona bir yakın hisstemiştim. Aileme söyleyemem böyle birşeyide olursa ablamla ikisi şayet mutlu olsunlar ama ben içimde şuan yaşadığım tarifsiz burukluğu hep hissetmekten korkuyorum.ve arkadaşlarımla evet o kişi ablamla evleniyo demekten... iyi bir aile iyi çocuk ablamla olmasını ailemde ister ablam ise benim bu konudaki hislerimin böylesini bilmediği için evet diyebilir tanışma olayına. Nasıl anlattım kendimi anlatabildim mi inanın bilmiyorum ama ben şuan kendimi çok çok kötü hissediyorum. Yanlış yapmışım gibi. Eniştesi olabilecek birisine insanın böyle hissetmesi ne bileyim..... annemler ananemle çok ciddi bu arada x in annesiylede konuşulmuş sanırım.... Canım ablam yuva kurarken böyle paramparça olmak istemiyorum. Nasıl çıkarım bu kafadan

İyi de anneannen dedi diye çocuk da koşa koşa he diyecek değil ya? Hem bu işler erkek tarafında konuşulur falancanın kızıyla bizim oğlan nasıl olur falan diye. Anneannen gelin bizim kızı isteyin mi diyecek saçma yani.

Eski konularinizda başkasından hoslandiginizz yazıyor 2 yıl öncede sosyal medyadan biriyle tanıştığınız.
Bence duygularınızdan emin değilsiniz iyi düşünün

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki şimdi
Bence çok geç moduna girmeyin, son kez şansınızı zorlayın.
Ablanıza da anlatın, bir şekilde bu evlilik olmasın.
Adam size yüz vermese gitse birkaç sene sonra başkasıyla evlense unutursunuz gider, ama ablanızla evlenmesi, aileye girmesi size ömür boyu işkence olur, evlerine girip çıkamazsınız, ablanızla eskisi gibi olamazsınız.

Şeyi anlamadım ben,
adamın ikinize karşı da herhangi bir bağı ve muhabbeti yok? ortada sadece kendi kafalarına göre "münasipleme" yapan bir anne ile anneanne var.
arabeske bağlayacak mantıklı bir sebep yok, yapmanız gereken tek şey bir şeyler uygulamaya geçmeden olaylar kontrolünüzden çıkmadan önce ablanızla, olmazsa annenizle konuşmanız? illa " ben o çocuğu istiyorum ille onu bana alacaksınız!" demenize gerek yok... acıyı seviyor olabileceğiniz fikrine bu yüzden katılıyorum.
Ben sadece ablamla bu durumu konuşmakya çekindiğimden bahsediyorum. Konu evet dediğiniz gibi münasipse olayı. Böyle bir konuşmanın dahilinde olmak biraz gerdi beni hak verirseniz. Çocukla zaten tek bir muhabbetim bile yok uzaktan beğenmek diyebiliriz.

Kosenize cekilip konusmadiniz diyelim biqr gun mutlaka kulagina gelecek cunku bilenler varsa hic birsey gizli kalmayacaktir. O zaman suratina bakabilecekmisini mz yada evine gidebilecekmisiniz. Soyleyim hayir. Siz yuvasini dagitmak isteyen ve tehlike olarak gorunen biri olacaksiniz mantikli olan birseyler hic baslamadan konusmak ablanizla. Tanisma olursa bir daha asl konusamazsiniz. Yoksa ablaniz duydugunda sizi yanlis anlayacak durum daha kotu olacak

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki şimdi
Bence çok geç moduna girmeyin, son kez şansınızı zorlayın.
Ablanıza da anlatın, bir şekilde bu evlilik olmasın.
Adam size yüz vermese gitse birkaç sene sonra başkasıyla evlense unutursunuz gider, ama ablanızla evlenmesi, aileye girmesi size ömür boyu işkence olur, evlerine girip çıkamazsınız, ablanızla eskisi gibi olamazsınız.
Ablama değilde ananeme söylemek daha benim için oluru var gibi. Çünkü tüm olayı organize eden o. Nasıl yaparım bilmiyorum ama.. zaten başka birisi olsa kader kısmet der yoluma bakarım. Kişi ablam olunca aynı olmuyor.

Kosenize cekilip konusmadiniz diyelim biqr gun mutlaka kulagina gelecek cunku bilenler varsa hic birsey gizli kalmayacaktir. O zaman suratina bakabilecekmisini mz yada evine gidebilecekmisiniz. Soyleyim hayir. Siz yuvasini dagitmak isteyen ve tehlike olarak gorunen biri olacaksiniz mantikli olan birseyler hic baslamadan konusmak ablanizla. Tanisma olursa bir daha asl konusamazsiniz. Yoksa ablaniz duydugunda sizi yanlis anlayacak durum daha kotu olacak
Tüm bunların farkındayım bu sebeple daha fol yok yumurta yokken kendimi suçlu gibi hissetmelerim sonrasında farklı boyutlarda beni rahatsız edecek ne yazık ki farkındayım

Back
X