• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam ve ablam

Ya hu negerek var. Kizcagiz seviyor. Ablasinin yada diger cocugun birbirlerine duygusu yok ki. Omur boyu dipdibe olcaklar sevgi olarak bitse bile enistesine zamaninda bunu hissetmis olmasi bile rahatsiz edici.

E abla bu omur boyu hayatinda olacaklar o yuzden izin verme evlenmelerine sevenleri ayirmiyosun senle bile olmasa ablanla olmamali. Duygun bitmeyebilir ilerde yada bitse bile enisten olursa eski hislerin bile rahatsiz eder vs. Dramaya baglama derken bundan bahsettim hemen eniste moduna girmissin sanki illa olacak gibi. Annene bile citlatsan seni bahane etmeden vermesin olur biter.
Evet bu yüzden kendimi yanlış birşey yapmışım gini suçlu hissediyorum. Ki daha dediğiniz gibi ortada birşey yok

ben olsam ablamla knusurdum ablanda annenle knussun cocugu sana yapsınlar :)
Keşke tüm olay bizim ailede bitse anladığım kadarıyla çocuğun anneside biliyor ablam mevzusunu hani o olmasın bu kız olsunda olmaz bence. Zaten bu saatten sonra benlede olmasın...

Ya hu negerek var. Kizcagiz seviyor. Ablasinin yada diger cocugun birbirlerine duygusu yok ki. Omur boyu dipdibe olcaklar sevgi olarak bitse bile enistesine zamaninda bunu hissetmis olmasi bile rahatsiz edici.

E abla bu omur boyu hayatinda olacaklar o yuzden izin verme evlenmelerine sevenleri ayirmiyosun senle bile olmasa ablanla olmamali. Duygun bitmeyebilir ilerde yada bitse bile enisten olursa eski hislerin bile rahatsiz eder vs. Dramaya baglama derken bundan bahsettim hemen eniste moduna girmissin sanki illa olacak gibi. Annene bile citlatsan seni bahane etmeden vermesin olur biter.
Ben şöyle düşündüm. Ablası olumlu bakarsa ve o kişiyle evlenmek isterse konu sahibi de kendi sevdiğini dile getirirse sanki işler daha kötü bir hal alır.

Keşke tüm olay bizim ailede bitse anladığım kadarıyla çocuğun anneside biliyor ablam mevzusunu hani o olmasın bu kız olsunda olmaz bence. Zaten bu saatten sonra benlede olmasın...

Ailesi ille de ablanız diye tutturmuyor bence,tanıdık bir aileden biriyle evlenmesini istiyorlar büyük ihtimalle.Yani ablanıza özel bir beğenileri varsa bilemem,yoksa neden olmasın.
Ama önce ablanızla konuşmalısınız ve annenizle.

Canım bak arkadaşlarına bir şeyin hesabını vermek zorunda değilsin ama adı üstünde arkadaş birinin damarına bas hele bak ne yapıyorlar bu duruma göz yumarsan ve ablanın Kulağına ileride giderse o zaman düşeceğin durum daha kötü olur ablana de ki abla böyle bir şey varmış hayırlı olsun ama ben geçmişte o kişiye yoğun duygular besliyordum bilmeni istedim aramızda kalsın bunu da başkasından duyma diye ilk ben söylüyorum de çekil köşene zaten böyle bir durumda ablan görüşmez bile

Ablanın evine doğru düzgün gidemeyeceksin, bakışlarından belli olacak ablan o zaman anlayacak. Of neler olacak tahmin dahi edemezsiniz. Acil söyle. Ve buna engel ol. Millet duyarsa da duysun ne alaka?

Ama böyle olmaz ki
Belli ki ablan ağzını aramış
O konuşmasın, sen konuşma bu iş patlar. Bir an önce konuş iş drama dönmesin.
Bu konular olmadan çok önce geçti bu konular aramızda. Daha bu olayı bugün duydum ben

Bu kadar içine atmasaydın keşke.
Hissetmişim gibi hep şeyi düşündüm olur çok fazla kız kuzenim vardır onlardan biri ile olur birşey olur vemoriah da bir zamanlar ondan hoşlanıyordu olmasın istedim.

Neden kendi duygularınızın arkasında durmak zor geliyor?
Eğer gizliden fotoğraflarını çekecek kadar çok sevdiyseniz bunu ablanızla konuşamayacaksınız da kiminle konuşacaksınız? Zamanında sormuşlar , hayır demişsiniz diye bunu bugüne neden taşıyorsunuz?

Farkında mısınız bilmem, o eve rahatça gidip gelemezsiniz evlendiklerinde. Her bakışınız acabalara yol açabilir ayrıca. Ortada bir şey yokken ablanızla konuşmak her iki taraf içinde daha sağlıklı değil mi? Ve adamın ablanıza tamam diyeceği de belli değil...

En yakın arkadaşınıza bayıla bayıla anlattığınız mevzuyu 28 yaşında bir kadına kardeşi olarak daha makul bir şekilde anlatabileceğinizi düşünüyorum.

Neden kendi duygularınızın arkasında durmak zor geliyor?
Eğer gizliden fotoğraflarını çekecek kadar çok sevdiyseniz bunu ablanızla konuşamayacaksınız da kiminle konuşacaksınız? Zamanında sormuşlar , hayır demişsiniz diye bunu bugüne neden taşıyorsunuz?

Farkında mısınız bilmem, o eve rahatça gidip gelemezsiniz evlendiklerinde. Her bakışınız acabalara yol açabilir ayrıca. Ortada bir şey yokken ablanızla konuşmak her iki taraf içinde daha sağlıklı değil mi? Ve adamın ablanıza tamam diyeceği de belli değil...

En yakın arkadaşınıza bayıla bayıla anlattığınız mevzuyu 28 yaşında bir kadına kardeşi olarak daha makul bir şekilde anlatabileceğinizi düşünüyorum.
O kadar haklısınızki inanın insanın böylesi duygularını ablam dediği insanla konuşamıyor olması zaten başka bir konu. Canımı buda yakıyor inanın. Ben de isterdim ablamla geçip oturup konuşayım anlatayım derdimi tasamı ama bazen düğüm düğüm kalıyor.. insanın en yakını, dostu ablasıdır ya hani bizde durum hiç böyle olamadı.. bir kaç gün sonrası daha makul düşüneceğime eminim ozaman için birşeyler düşüneceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim

Ablanla konusamiyorsan annenle konuş ben begeniyordum o çocuğu de ne var bunda sanki ölüm var ucunda hemen karalari bağlama oturduğun yerden hiçbirşey yapamazsin biraz caba göster hatta git ablana ne olursa olsun soyle bence.

Ay Allah aşkına ablanın sosyal medya hesabını söyle ben mesaj atayım. Ne olay ettin ne drama bağladın. İşte senin gibiler yüzünden insanlar evlendiklerinde mutsuz oluyorlar, sorunlar çıkıyor, ablanın evine bile rahat gidemeyeceksin. Zor olan bir şey yok ama sen acı çekmekten hoşlanıyorsun bari milleti de bu acıya ortak etme. Acı çekmekten hoşlandığın zaten platonik olmandan belli oluyor. Uyuz oldum.

Back
X