şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim
Kafanız iyimi sizin ruh haliniz hiç sağlıklı değil.şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim
Merhabalar benim bir sevdiğim var ve benim sevgime inanmıyor şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim zamanında yüzüne karşı sevmedigimi söyledim ama sıkıntılı dönemde olduğum için ona karşı öyle bir cümle kurdum şimdi ise bana diyor ki sevmeyen insan birden nasıl oluyor da seviyor diyor hayatımda kimseyi istemiyorum senin dediğin şeyleri unutamıyorum diyor ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum kendimi kaybetmek istemiyorum onu
önceden seviyordunuz sinirden mi öyle dediniz?
gurur yapmış anlaşıldı uğraştırmak istiyor sizi
yaşlar kaç bu arada
Belki o da kötü bir dönem geçiriyordur. Sözden çok davranışlarınızla sevdiğinizi hissetirirsiniz neden inanmak istemiyor? Sırf zamanında seni sevmiyorum dediniz diye mi?
Adam istemiyorum diyor ve diretiyorsa akışına bırakmakta fayda var, üstüne gitmeyin. O sizi seviyor mu peki
İnanmazsa inanmasın, dünyanın sonu mu bu?benim bir sevdiğim var ve benim sevgime inanmıyor
Bir psikologa mı görünsen?şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim
Fazla naz aşık usandırır, inanmıyorsa boşuna çabalama kendi yoluna bak.çok kötü hissediyorum kendimi kaybetmek istemiyorum onu
Normal..zamanında yüzüne karşı sevmedigimi söyledim ama sıkıntılı dönemde olduğum için ona karşı öyle bir cümle kurdum ş
Yani inanmamış olabilir ama sürekli ısrar edip kanıtlamaya ikna etmeye çalıştıkça daha da uzaklaşacak... Arada sevgide şüpheye düşülür, kopukluk olur şu olur bu olur. Kendinizi ifade edip geri çekilin artık. Çekilemem diyorsanız jest filan yapın , yanında olduğunuzu hissettirin olgunca. Öbür türlü zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?