• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam sevgime inanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sinirden uzun zaman görüşmemistik haliyle başkası oldu hayatımda o kişi bana zor şeyler yaşattı sinirliydim her şeye herkese , yaşlar o 26 ben 28
Muhabbetin saçmalığına bak
Boş kaldım yeni sevicek birini bulana kadar sen yanımda kal
Kulun köpeğin olurum.Şıp sevdi olduğum için bunları gurur yapmam.
Sonra da başkasının kulu köpeği.
Üfff yeter beeee ayy

Yani inanmamış olabilir ama sürekli ısrar edip kanıtlamaya ikna etmeye çalıştıkça daha da uzaklaşacak... Arada sevgide şüpheye düşülür, kopukluk olur şu olur bu olur. Kendinizi ifade edip geri çekilin artık. Çekilemem diyorsanız jest filan yapın , yanında olduğunuzu hissettirin olgunca. Öbür türlü zor

Yani inanmamış olabilir ama sürekli ısrar edip kanıtlamaya ikna etmeye çalıştıkça daha da uzaklaşacak... Arada sevgide şüpheye düşülür, kopukluk olur şu olur bu olur. Kendinizi ifade edip geri çekilin artık. Çekilemem diyorsanız jest filan yapın , yanında olduğunuzu hissettirin olgunca. Öbür türlü zor
Nasıl hissettirecegim onun güvenini kazanmak istiyorum ve sevgime inanmasını

Muhabbetin saçmalığına bak
Boş kaldım yeni sevicek birini bulana kadar sen yanımda kal
Kulun köpeğin olurum.Şıp sevdi olduğum için bunları gurur yapmam.
Sonra da başkasının kulu köpeği.
Üfff yeter beeee ayy
Bu öyle bir durum değil yani boş kaldığim için hiç değil hayatıma girmek isteyenler oldu ama ben hiç birini istemedim çünkü sadece o olsun istiyorum

Destek olun ama sakin olun kaybetme korkusu ile telaşa kapılmayın, her zaman yanındayım sevdiğimi biliyorsun inanmamak senin seçimin zorla inandıramam diyip iletişim kurmayın bir süre

Merhabalar benim bir sevdiğim var ve benim sevgime inanmıyor şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim zamanında yüzüne karşı sevmedigimi söyledim ama sıkıntılı dönemde olduğum için ona karşı öyle bir cümle kurdum şimdi ise bana diyor ki sevmeyen insan birden nasıl oluyor da seviyor diyor hayatımda kimseyi istemiyorum senin dediğin şeyleri unutamıyorum diyor ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum kendimi kaybetmek istemiyorum onu 🥺🥺
Bir adam için herseyden vazgeçecek duruma gelmeyin

Son düzenleme:
Bu öyle bir durum değil yani boş kaldığim için hiç değil hayatıma girmek isteyenler oldu ama ben hiç birini istemedim çünkü sadece o olsun istiyorum
Burada bir sorun var gerçekten istiyo olsan ne olursa olsun yanında sadece o olsun isterdin haliyle başkası olmazdı.Ha ilişki yürürdü yürümezdi orası ayrı konu.
Hem onu seviyorum hemde bununla denedim bu şıpsevdilik
Gerçek sevginin yanından geçmez
Sevdiğiniz çok haklı.
Sizin söylemlerinizde hiç sağlıklı değil.
Nedenini araştırın devlette olsa terapiste gidin lütfen!
Hepimizin bir travması sorunu var muhakkak farkında olup çözmek için çaba sarfetmemiz gerek.

Burada bir sorun var gerçekten istiyo olsan ne olursa olsun yanında sadece o olsun isterdin haliyle başkası olmazdı.Ha ilişki yürürdü yürümezdi orası ayrı konu.
Sevdiğiniz çok haklı.
Hepimizin bir travması sorunu var muhakkak farkında olup çözmek için çaba sarfetmemiz ger

Sevdiğiniz çok haklı.
Hepimizin bir travması sorunu var muhakkak farkında olup çözmek için çaba sarfetmemiz gerek.

Sevdiğiniz çok haklı.
Bir şeylerin farkına varamadım ben istemedim onu zamanında o süreçte başkası girdi hayatıma. Benim herseyime karışıyordu sorunda bu zaten ne değişti diye soruyor bana doğal olarak ben de kendimi ifade edemiyorum insanların duygu ve düşünceleri değişir diyebiliyorum bir tek

Destek olun ama sakin olun kaybetme korkusu ile telaşa kapılmayın, her zaman yanındayım sevdiğimi biliyorsun inanmamak senin seçimin zorla inandıramam diyip iletişim kurmayın bir süre
İletişim kurmasam daha kötü değil mi inanmamasi açısından

ısrar edince itici oluo inanmıyo deemkki salın azıcık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back