- 20 Aralık 2021
- 725
- 3.437
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhabbetin saçmalığına bakEvet sinirden uzun zaman görüşmemistik haliyle başkası oldu hayatımda o kişi bana zor şeyler yaşattı sinirliydim her şeye herkese , yaşlar o 26 ben 28
Yani inanmamış olabilir ama sürekli ısrar edip kanıtlamaya ikna etmeye çalıştıkça daha da uzaklaşacak... Arada sevgide şüpheye düşülür, kopukluk olur şu olur bu olur. Kendinizi ifade edip geri çekilin artık. Çekilemem diyorsanız jest filan yapın , yanında olduğunuzu hissettirin olgunca. Öbür türlü zor
Nasıl hissettirecegim onun güvenini kazanmak istiyorum ve sevgime inanmasınıYani inanmamış olabilir ama sürekli ısrar edip kanıtlamaya ikna etmeye çalıştıkça daha da uzaklaşacak... Arada sevgide şüpheye düşülür, kopukluk olur şu olur bu olur. Kendinizi ifade edip geri çekilin artık. Çekilemem diyorsanız jest filan yapın , yanında olduğunuzu hissettirin olgunca. Öbür türlü zor
Bu öyle bir durum değil yani boş kaldığim için hiç değil hayatıma girmek isteyenler oldu ama ben hiç birini istemedim çünkü sadece o olsun istiyorumMuhabbetin saçmalığına bak
Boş kaldım yeni sevicek birini bulana kadar sen yanımda kal
Kulun köpeğin olurum.Şıp sevdi olduğum için bunları gurur yapmam.
Sonra da başkasının kulu köpeği.
Üfff yeter beeee ayy
Bir adam için herseyden vazgeçecek duruma gelmeyinMerhabalar benim bir sevdiğim var ve benim sevgime inanmıyor şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim zamanında yüzüne karşı sevmedigimi söyledim ama sıkıntılı dönemde olduğum için ona karşı öyle bir cümle kurdum şimdi ise bana diyor ki sevmeyen insan birden nasıl oluyor da seviyor diyor hayatımda kimseyi istemiyorum senin dediğin şeyleri unutamıyorum diyor ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum kendimi kaybetmek istemiyorum onu
Herşeyden dediğim onun istemediği belli bazı şeyler vardı ben zamanında tersliyordum şu an onları yapmam benim yanımda olduğunu bileyim yeterBir adam için herseyden vazgeçemediği durma gelmeyin
Burada bir sorun var gerçekten istiyo olsan ne olursa olsun yanında sadece o olsun isterdin haliyle başkası olmazdı.Ha ilişki yürürdü yürümezdi orası ayrı konu.Bu öyle bir durum değil yani boş kaldığim için hiç değil hayatıma girmek isteyenler oldu ama ben hiç birini istemedim çünkü sadece o olsun istiyorum
Burada bir sorun var gerçekten istiyo olsan ne olursa olsun yanında sadece o olsun isterdin haliyle başkası olmazdı.Ha ilişki yürürdü yürümezdi orası ayrı konu.
Hem onu seviyorum hemde bununla denedim bu şıpsevdilik
Gerçek sevginin yanından geçmez
Sevdiğiniz çok haklı.
Sizin söylemlerinizde hiç sağlıklı değil.
Nedenini araştırın devlette olsa terapiste gidin lütfen!
Hepimizin bir travması sorunu var muhakkak farkında olup çözmek için çaba sarfetmemiz ger
Burada bir sorun var gerçekten istiyo olsan ne olursa olsun yanında sadece o olsun isterdin haliyle başkası olmazdı.Ha ilişki yürürdü yürümezdi orası ayrı konu.
Sevdiğiniz çok haklı.
Hepimizin bir travması sorunu var muhakkak farkında olup çözmek için çaba sarfetmemiz gerek.
Bir şeylerin farkına varamadım ben istemedim onu zamanında o süreçte başkası girdi hayatıma. Benim herseyime karışıyordu sorunda bu zaten ne değişti diye soruyor bana doğal olarak ben de kendimi ifade edemiyorum insanların duygu ve düşünceleri değişir diyebiliyorum bir tekBurada bir sorun var gerçekten istiyo olsan ne olursa olsun yanında sadece o olsun isterdin haliyle başkası olmazdı.Ha ilişki yürürdü yürümezdi orası ayrı konu.
Sevdiğiniz çok haklı.
Hepimizin bir travması sorunu var muhakkak farkında olup çözmek için çaba sarfetmemiz gerek.
İletişim kurmasam daha kötü değil mi inanmamasi açısındanDestek olun ama sakin olun kaybetme korkusu ile telaşa kapılmayın, her zaman yanındayım sevdiğimi biliyorsun inanmamak senin seçimin zorla inandıramam diyip iletişim kurmayın bir süre
Size özelden yazabilmem mümkün müısrar edince itici oluo inanmıyo deemkki salın azıcık