Sevdiğim adam benimle olmak istemiyor fakat hayatımdan da çıkmıyor. :(

Nimettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
7
0
86
Adana
Merhabalar, benim iki yıllık bir birlikteliğim var 22 yaşındayım. Ben evlilik hayalleri kurarken sevdiğim adamın ilişkimizi arkadaşlarından bir süredir gizlediğini öğrendim ve üzerine gittiğimde benimle ciddi şeyler düşünmediğini beni çok sevdiğini fakat evlilik için birbirimize uygun olmadığımız tarzı şeyler söyledi ayrıldık. Ertesi gün çok yakın bi arkadaşının vefat ettiğinin haberini aldı ve tamamen çökmüş durumda bana yazdı konuştuk üzüntüsünü paylaştım bi kaç gün ama onun öncesinde olanları unutamıyorum ve yediremiyorum böyle acı çekerken ilişkimizle ilgili konuşmak ne derece doğru bilmiyorum fakat ona tekrar sordum ve benimle olamaycağını söyledi tek isteği benimle konuşmakmış en yakınım sensin içimi sadece sana açabiliyorum nolur konuşalım sadece konuşalım diyor. Ancak ben ona aşığım onun çocuklarının annesi olmak istiyordum hayallerimi yıktı çok kötü durumdayım. Onun bneimle sadece konuşmak isteyişi bi gelecek görememesi benimle yüreğimi parçalıyor. İsteği karşısında ne yapmalıyım sizce. Onunla konuşmalı mıyım?.

Gerek yok bence.
Zaten adam da istemiyor,zorlamak anlamsız.

Bence yokluğunu hissettirmelisin belki sensiz kalınca düşünceleri değişebilir

Seninle olmak istemediğini söyleyen bir adamla niye konuşuyorsun hala. Hiç gerek yok bence. Madem ciddi değilmiş 2 senedir napıyomuş sorması ayıp. Hemen uzaklaş kendi hayatına bak. Değmez biri için uğraşma..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani seni sevmiyor istemiyor belki ama alışmış bi kere. Yokluğunu hissettir sensiz olamicani anlasın derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…