Sevdiğim adam beni reddetti, hiç imkanı yok mu?

İstemiyor işte napcaksın ayaklarına mı kapancaksın? Kesin şekilde reddetmese neyse ama reddetmiş artık uğraşma boş yere. Sevecek adam böyle şeyler demez filmlerde oluyo o pişmanlıklar.

Buna bir tek ben mi takıldım?
Belki de gerçekten nişanlı olabilir mi acaba?
Bunu bir araştır derim.
Yoktur dıye düşünüyorum ama belki nişanlılıktan önceki aşamaları yaşadıgı biri vardır. Bende okuyunca üzülmüştüm ama eğer nişanlısı varken hala bana öule bakabiliyorsa bu olayın kazananı ben olurdum zaten

İstemiyor işte napcaksın ayaklarına mı kapancaksın? Kesin şekilde reddetmese neyse ama reddetmiş artık uğraşma boş yere. Sevecek adam böyle şeyler demez filmlerde oluyo o pişmanlıklar.
Evet hep diziler filmler bana kötü örnek oluyor :/ çok isterdim suan miran gibi gelsin çabalasın ben reddedeyim ama tabiki gerçekler

Konu eskiymiş ama yazmak istedim. Affedersin kafayı mı yedin süleymancılardanmış. Öyle biriyle evlenip hayatını bitirmek mi istiyorsun.

Allah'a hayırlısı diye dua ediyormuşsun. Demek ki en hayırlısı bu adamla beraber olmaman... Böyle düşün ve aklından çıkar derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…