Sevdiğim adam beni reddetti, hiç imkanı yok mu?

Bide boğa erkeği o yüzden onlar biraz zor erkek oluyorlar, adım atmıyorlar fakir umudu işte acaba ondan mı diye dusundum. Cunlu tam tasıyor burc ozelliklerini

Eşim Boga erkegi aksine boğa erkegi, sevdin mi tam sever, peşinden koşar ve elde etmek için elinden geleni yapar canim.

Cok romantik oluyorlar ve eger gercekten sevdigine inanirlarsa, evliligi dusunup ömur boyu birlikte olmak istiyorlar.

Neden unutamıyorsun biliyor musun sana ümit vermiş durmuş bakışlarından sen dayanamayıp ona msj atınca da egosunu tatmin etmiş amacına ulaşmış yani seni gerçekten isteseydi zevzek zevzek bakış atmazdı
Kısmetini nasıl açsak ki bilemedim bak şimdi :KK70: :KK70:
Sözleriniz kalbimi çok acıttı ama dost acı söyler mantıgı sonucta bunları birinden duymam gerekiyor 😢😢

Eşim Boga erkegi aksine boğa erkegi, sevdin mi tam sever, peşinden koşar ve elde etmek ivin elinden geleni yapar canim.
Cok romantik oluyorlar ve eger gercekten sevdigine inanirlarsa, evliligi dusunup ömur boyu birlikte olmak istiyorlar.

Ben bi yandan beni sevmesini de hala istiyorum ne yapsam sever ki :/ biz cok büyük kavga etmiştik arkadaşları haksızdı ama ben gururumdan gidip ona olayı anlatmadım ne arkadasıyla ne bununla konustum. Arkadaşı beynını yıkamıştır. Bana son konusmamızda artık sana kızgın değilim anladım seni dedi :KK43:

Allah aşkına şuan ben ne durumdayım konumu okursaniz anlarsınız sizde benim gibi olmak istemiyorsanız bırakın şunu seni istemeyen birini sen nasıl istiyosun imkansız diyelim de hadi diyelim olduda evlendiniz size değer vermicek sizi hep üzücek ozamanda boşanmak istediğinde bukadar kolay olacakmi ben olsaydım beni el üstünde tutacak birine aşık olmasam da zorla aşık olurdum yeterki ilgi sevgi görim en güzeli

Dini mesaj yazıp ban yemek istemiyorum aslında ama analiz etmem için de bunu bilmeliyim.
Eğer muhafazakar değilseniz belki ailesi kabul etmez düşüncesi ile uzak durmuş olabilir

Sözleriniz kalbimi çok acıttı ama dost acı söyler mantıgı sonucta bunları birinden duymam gerekiyor 😢😢
Kalbinizi ben acıtmadım size onca zamandır bakış atan ümit veren sonra da reddeden o erkek müsveddesi acıttı genlerinde var bunların egolarını tatmin etmek keşke mesaj atmasaydınıız dicem ama atmışsınız olmuş bir kere bundan sonra da ona zerre yüz vermeyin öyle gururlu olun ki o gelirse de asla kabul etmeyin

Dini mesaj yazıp ban yemek istemiyorum aslında ama analiz etmem için de bunu bilmeliyim.
Eğer muhafazakar değilseniz belki ailesi kabul etmez düşüncesi ile uzak durmuş olabilir
Yanı yanlış anlamayın sakın kimse muhafazakar olmak zorunda değil belki gerçekten seviyordur ama dünya görüşü farklı diye cekiniyordur

Ya aslında ben o beni reddedene kadar benden hoşlanıyor sandım cunku bakıp duruyordu. Tam tersi ben gururumdan bana kendi gelip pişmanım demeden kabul etmem felan diyordum. O yüzden bu iki yıl boyunca diğer adaylarımıda gözden geçirdim. Kimse onun kadar meraklandırmadı, kimseyle konusmak görüşmek istemedim. Tiplerini begenmedim. Geçen arkadaşım bu cocuk icin cok kilo almış dedi. Olsun o her haliyle güzel felan dedim sonra kendimde dediğime şaşırdım. Başkasına da aşık olmak istiyorum ama bu aralar görücü vs hiç yok kısmetimi nasıl açsam :KK43:
Kısmetin vakti zamanı vardır gelir o seni bulur..lakip o bana baktı bu bana baktı vs bunlardan bişey çıkarmak doğru olmaz..bazen zor olan ilgimizi çeker ona bağlanırız çoğu kişi hayatında bi dönem bunları yaşamıştır..aşık olmak istiyorum diye de kendini şartlandırma o öyle isteyerek olacak bişey değilki keşke olabilsede gönlümü ze söz geçirebilsekte yanlış tercihler yapmasak

Ben de muhafazakarım hatta bu cocuk sonradan süleymancı oluyo onceden gayet kızlı erkekli ortamlarda takılırmış
Beni başta cok dindar buldu daha doğrusu kendi cemaatime cok baglıyım o konuda uyusmamıştık zaten evet :/

Kısmetin vakti zamanı vardır gelir o seni bulur..lakip o bana baktı bu bana baktı vs bunlardan bişey çıkarmak doğru olmaz..bazen zor olan ilgimizi çeker ona bağlanırız çoğu kişi hayatında bi dönem bunları yaşamıştır..aşık olmak istiyorum diye de kendini şartlandırma o öyle isteyerek olacak bişey değilki keşke olabilsede gönlümü ze söz geçirebilsekte yanlış tercihler yapmasak
Yani hayatımda cidden artık biri olsun istiyorum. Hemen yarın evleneyim değil ama güvendiğim evlenmek istediğim birini arıyor gönlüm. Dusunuyorum bu zamanlarda tanıssak bile 2 3 ay tanıma sonra 2 3 ay ailecek görüşmeler sonra nişan süreci vs zaten 1 2 yıl baştan gidiyor. Cok uzak geliyor

Yani hayatımda cidden artık biri olsun istiyorum. Hemen yarın evleneyim değil ama güvendiğim evlenmek istediğim birini arıyor gönlüm. Dusunuyorum bu zamanlarda tanıssak bile 2 3 ay tanıma sonra 2 3 ay ailecek görüşmeler sonra nişan süreci vs zaten 1 2 yıl baştan gidiyor. Cok uzak geliyor
Bırak giden zaman olsun..yeterki Rabbim hayırlısını versin hem bu kadar acele niye anlamadım yağmurdan kaçarken doluya tutulma

X