Sevdiğim adam beni reddetti, hiç imkanı yok mu?

İstemiyor işte napcaksın ayaklarına mı kapancaksın? Kesin şekilde reddetmese neyse ama reddetmiş artık uğraşma boş yere. Sevecek adam böyle şeyler demez filmlerde oluyo o pişmanlıklar.

Buna bir tek ben mi takıldım?
Belki de gerçekten nişanlı olabilir mi acaba?
Bunu bir araştır derim.
Yoktur dıye düşünüyorum ama belki nişanlılıktan önceki aşamaları yaşadıgı biri vardır. Bende okuyunca üzülmüştüm ama eğer nişanlısı varken hala bana öule bakabiliyorsa bu olayın kazananı ben olurdum zaten

İstemiyor işte napcaksın ayaklarına mı kapancaksın? Kesin şekilde reddetmese neyse ama reddetmiş artık uğraşma boş yere. Sevecek adam böyle şeyler demez filmlerde oluyo o pişmanlıklar.
Evet hep diziler filmler bana kötü örnek oluyor :/ çok isterdim suan miran gibi gelsin çabalasın ben reddedeyim ama tabiki gerçekler :KK48:

Konu eskiymiş ama yazmak istedim. Affedersin kafayı mı yedin süleymancılardanmış. Öyle biriyle evlenip hayatını bitirmek mi istiyorsun.

Yaklaşık 2 yıldır cok seviyorum. Okuldan tanısıp evlilik niyeti ile görüşmek istemişti görüştük ama olmadı. O aralar yakın arkadaşlarıyla biraz problemlerim oldu ve iyice ilişkiyi kestik. Bakışıyor ama ne o konusuyordu ne ben. Dayanamadım mesaj attım. Bana tepkisel cevap verince neden böylesin dedim.

Dindar bir erkek oldugu ıcın ne bekliyordun ki normal insanlar gibi konusamayız biz cok sorunlar yasadık birbirimize farklı gözlerle baktık suan nişanlı olsam nişanlım ne hissederdi mesaj atman uygun değil dedi. Sanki sürekli mesaj atıyor musum gibi.. Oysa 2 yıl sonra ilk kez konusuyoduk. Bana şey diyor görücü usulu görüşmüşüz gibi düşün. Ailecek tanıstık olumsuz oldu ve bitti diyor. Sanki hiç duygu yokmuş gibi. Oysa biz okulda birbirimizi begenerek bu görüşme kararını aldık ama aşırı hızlı olmuştu dış etkenler sebebiyle. Aceleye geldi ve o yüzden olmadı yani. Neyse bende mesaj atma sebebimi yani ona karşı hislerimin tahmin ettiği kadar basit olmadıgını, benim ona duygusal yönden derin hislerimin oldugunu söyledim. Oda ben 2 yıldır sana karşı olan hislerimi bildiğim icin ümit vermek istemiyorum dedi.

Bu arada benim ona mesaj atmama sebep olan şeyler onun bana sürekli bakması, yakın arkadaşlarımla sürkeli sohbet etmesi, benim oldugum yerlere gelip oralarfa takılması ve yanımda bir kaç kez erkek görmüştü aşırı suratı asılmıştı dik dik gözünü dikip beni rahatsız etmişti. Yani arkadaşlarım bile hala sendem hoşlanıyor felan derdi. Aşırı dindar biri Süleymanlı cemaatindenmiş. Cok utanıyorum ama vazgecmek istemiyorum dua felan ederken hep hayırlısı diye ediyorum ama icim sızlıyor.

Hiç sizi reddedip sonra seven oldu mu?
Allah'a hayırlısı diye dua ediyormuşsun. Demek ki en hayırlısı bu adamla beraber olmaman... Böyle düşün ve aklından çıkar derim :stop:

X