Sevdiğim adam başkasıyla evleniyor..

Zey-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
132
20
48
--

Son düzenleme:
baskasını yarı yolda bırakamayacak kadar gururlu beyimizin gururu aynı zamanda size yazarken , sizinle görüşürken neresine kaçmış pardon?
boşversene. Sadece ego tatmini olmuşssunuz onun için.

Doğru söylüyosunuz

Sen beğenme beğenme sonra sevgilisi varken gorus. Çok bencilsin. Allahi hatırlattiysa Allaha yönlen Allah "gonlundekini sana değil baskasına hayırlı eyledi" demekki

Çoğu şeyi burda paylaşmadım. Benim görüştüğüm yoktu bunun yalnış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu. Ben yapmaması gerektiğini yüzünede söyledim. Böyle bi durumda konuşmasını istemedim.

Sen beğenme beğenme sonra sevgilisi varken gorus. Çok bencilsin. Allahi hatırlattiysa Allaha yönlen Allah "gonlundekini sana değil baskasına hayırlı eyledi" demekki

Çoğu şeyi burda paylaşmadım. Benim görüştüğüm yoktu bunun yalnış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu. Ben yapmaması gerektiğini yüzünede söyledim. Böyle bi durumda konuşmasınıistemedim.

Alışıyorsun canım hatta öyle zaman geliyor ki düğün fotoğraflarını bile görüyorsun. Hayatımın en tuhaf gecesiydi ama o da geçti. Hayatımızdan neler neler geçmiyor ki. Sen Allah'a sığın yapılacak başka bir şey yok.

Evet neler geçicek neler görücez. Henüz o dönemi göremedim evlilik dönemini vakit geldimi onuda atlatıcam inşallah. Nişan fotoğrafını görmüştüm Allah sabrımı arttırsın unutmak için elimden geleni yapıyorum acı çekmemek için Allah irademi arttırır inşallah. Teşekkür ederim desteğiniz için..

İllaki çekiyorsun canım değer verdiğin biriyse zaman geçse bile etkiliyor seni. Gez dolaş kafa dağıtırsın evde daha çok bunalıyorum ben. Sosyalleş biraz tek kalmamaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…