Sevdiği Başka Şehirde Olanlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üniversitede tanıştık ve 2 yıl boyunca okul dolayısıyla yanımdaydı ama okul bitince gitti birbirine çok uzak şehirlerdeyiz ve ayda bir bile görüşemiyoduk askerde de bana yakın bi yere düşmesini çok istiyodum ama daha da uzağa gitti yabenneyaptımki

kızlar ya bizim aramızda da nerdeyse 1000 kılometre varr :çok üzgünüm: ben tokattayım o bursada offff ne zaman kavuscaz yaaa senağlama

Bizimde aramızda 70km var ama kızlar 600leri 1000leri gördükçe şükrettim.Allah sabır versin inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruzzz.(AAMMİİİNN)

Bizimde aramızda 70km var ama kızlar 600leri 1000leri gördükçe şükrettim.Allah sabır versin inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruzzz.(AAMMİİİNN)

Bencede şükret.
Benim eşimle aramda kaç km var onu bile bulamadım neti araştırdımda.
Adamı öyle bezdirmişimki benden taa 6 saat uzağa gitti.:dilcikar:
Haaa o 6 saat uçakla oluyor yanlız.yerimseniben
Eşim Kazakistanda,
Hergün dua ediyorum Avrupada biryere gitsin en azından ayda bir ben giderim yada o gelir diye.
Tabii 3 ayda bir falan geliyor o ama, bişey olsa ha diyince uçak bile yok.
Birde ben baskın falan yapmak istiyorum arada ama oraya bebekle gitmek çok zor olur.:roflol:
Erken doğum yaptım, bebek doğduktan 1 gün sonra gelebildi.
Bunada şükür Allahım...
En azından aynı dünya üzerindeyiz.( Farklı taraflarda olsakda.yerimseniben),
Eskiden pek tartışırdık, şimdi pek iyiyiz, pek bir sevgiliyiz.
Uzakta olmak eşler için iyi, sevgililer için hiç iyi değil.
Haydi Allah kavuştursun....

ayy yavrilerimm benmm bende eşimle uzaktaydım hep gurbet yaşadım en çok istediğim zamanları ayrı geçirdik ama allah a şukur şimdi kavuştukk inş bian önce sizde kavuşun mucuk canlarrr

ühüüüüüüüüü üüüüüühüüüüüüü ühüüüüü menimde sevgilim başka sehirdeeeeeeee senağlama

ben de sizdenim kızlaarr :gitme:

bizimde aramizda yaklasik 600km varr =((((((((( iki ay oldu gorusmeyeli cook ozledimm =((

ahh ahhh o KOCAELİ_GEBZE, ben İSTANBUL_AVCILAR
şimdi aramızda bitmez üzerede olsa askerliği var...
rabbim hayırlısı ile dönmeyi sonrada evlenmemizi naip etsin inşallah...
bu şehir uzaklığıda son bulsun artık

ben izmir nişanlım istanbul da. işinden dolayı aylarca çeşitli şehirlerde çalışmak zorunda ve 2 ayda bir görüşüyoruz.aslında özlemek ve kavuşmak iyi geliyor.sürekli birarada olmak da çok iyi değil.evlendikten sonra gitmesi daha zor olabilir.

herkese selam,

Başloğı görünce konu fazlasıyla ilgimi çekti benim de sevgilim antep'te yaşıyor ben ise ıstanbul'dayım. Ayda iki kez görüşüyoruz biraz az mı diyorum her hafta görüşme imkanına sahip olanlar var mı kızlar sizlerde görüşme sıklığı nasıl

sevdiklerinize bir an önce kavuşmanız dileğiyle kızlar uzaklık çok zor valla bizzat yaşayan biriyim bende....

benimki de Adapazarında :sinifsinif: genelde ayda bir falan görüşürüz. 2 de olabiliyor bazen izin günleri denk gelmeyince maalesef .

Ben Isparta'dayım o ızmir'de yakında Muğlaya taşıncak:a015:

Ben Denizli o ıstanbul..
Ne zaman kavuşacağımız ise meçhulmafoldumben

o istanbul,ben sivas...o tuncelide asker ben sivasta bekler ( her durumda ayrılık,her durumda gurbet...

Ben Bursadayım o Yalovada.Şükür bizim o kadar uzak değil kızlar haftanın 3 günü görüşüyoruz
Allah sizide kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…